Да се оплачем... 2021

• 2 081 241
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 320
Честит Имен Ден на сина на Дари и всички празнуващи!
Времето е гадно, и като гледам в близките дни ще е така.

# 4 321
  • София
Хаха, то и аз съм със "С", ама не мисля, че това помагаше. Изпитваха ни по дати- която дата е- този номер. После се връщахме към предният и следващият ден. Пишеха цифри на дъската и слага между тях +,- и т.н и някрая каквото се падне. Много ни тормозеха психически така. Нямам хубави спомени. 😀

# 4 322
Честит празник на всички именици! Да си носят името със здраве и късмет!

# 4 323
Честит празник! Желая здраве и успехи на празнуващите

# 4 324
Честит празник на имениците 🍀
Тате имаше имен ден днес, вече втори без него обаче... Времето определено не лекува, само безмилостно напомня как връщане назад няма...

# 4 325
  • тук и там
Честито на всички празнуващи!Живи и здрави!

Моята щерка се роди на Тодоровден,но нали не съм много в час с дните на светците(пък  и Тодоровден се мени и всяка година е на различна дата,та за него пък съвсем не съм в час кога се празнува ),си я кръстих както си бях наумила. Иначе трябваше да е Теодора...

# 4 326
Честит празник на имениците и честита първа пролет!
Сега ако спре да вали сняг и да стане 20 градуса, няма да има за какво да се оплача.
Всъщност има де:
Тъкмо решихме да се прибираме към България да си отпуснем душите по магазините и ресторантите... и затвориха всичко. Мъка...
Във вторник ще ходим да се тестваме и ми е малко криво. Не обичам лекари, лаборатории или да ми бъркат на места, където не се предполага по принцип.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 21:27 от Анонимен

# 4 327
Голям студ е при нас 🤪. Искам слънце и топлина.

# 4 328
  • София
Студ е да. При нас се почне с ад на онлайн обучението, днес тренировка с курса по английски. Едното мрънка, че му прекъсва, другото крещи да му пазим тишина, ММ и той мърмори нещо.....Дано да е само 2 седмици този път Sad

# 4 329
Трети ден съм с болки в кръста. До сега такова чудо не ми се е случвало.

# 4 330
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кате,югославин ли е?
Скрит текст:
Иначе хубаво правиш.И аз се опитвам.

вече няма такава държава. Simple Smile

# 4 331
  • София
Трети ден съм с болки в кръста. До сега такова чудо не ми се е случвало.
Вита, и аз бях така вчера и онзи ден. Ходих на физио и взех доста силни обезболяващи. Сложих топъл компрес и плувах. Днес съм добре. Пак има болка, но не непоносима, както беше.

# 4 332
Аз до дни си чакам МЦ, предполагам че това е причината.

# 4 333
  • София
Аз до дни си чакам МЦ, предполагам че това е причината.
При мен си беше нерв.

# 4 334
  • Наблизо
Кате,югославин ли е?
Скрит текст:
Иначе хубаво правиш.И аз се опитвам.

вече няма такава държава. Simple Smile
Хаха знам аз,но предвид възрастта е роден в Югославия(ако идва оттам разбира се) и е по-лесно за казване.Има много в Австрия,още бежанци от войната,най-вече сърби и хървати и босненци.
При нас има слънце,но не ми се ходи никъде.Трябваше да имаме гости за Великден и те се обадиха,че няма да идват.

Общи условия

Активация на акаунт