Да се оплачем... 2021

• 2 081 316
  • 31 927
  •   2
Отговори
# 4 335
  • София
Ние тамън се наканихме да излезем малко и заваля. Сега май спря, ама съм и обещала да гледа "Котаракът в чизми". 😄

# 4 336
Моето е много дълго за оплакване, имаше голяма драма при ходенето в апартамента. Само Жоро Игнатов липсваше. Иначе днес съм именничка Simple Smile После ще пиша

# 4 337
  • Страната на чудесата
МП излезе с идеята да ходят с децата да гледат конни надбягвания в Мрамор. Аз скръцнах със зъби заради пандемията и студа и приключих казуса. Пратих го да ми смени филтри и масло на колата, боядисвам се и се хоризонтирам.
Вчера мощно му се ядосах. Излезе с идеята да прави общ бизнес с бившата си. Полудех, стегнах му багажа и го пратих да го почва бизнеса още от вечерта. Каза ми, че съм била " много проста" и съм се филмирала. Абе може да съм много проста, ама чак толкова проста да приема тази велика идея за общ бизнес с екс гаджето хич. Още съм му ядосана.

# 4 338
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
от вчера си мислях, че няма да ти се размине...
Sad

# 4 339
Моето е много дълго за оплакване, имаше голяма драма при ходенето в апартамента. Само Жоро Игнатов липсваше. Иначе днес съм именничка Simple Smile После ще пиша
Първо да си жива и здрава. Съжалявам за всичко през което преминаваш
Честито и на Дари за детенце.
Късмет и здраве и на него

# 4 340
  • София
Никога не съм имал проблем с това да общувам с бивши или пък отсрещната страна да го прави. Ако сме запазили уважение, ниво и култура, запазили сме доброто, приятелството, не виждам защо да набърквам факти, че някога е имало и други отношения.

# 4 341
  • София
МП излезе с идеята да ходят с децата да гледат конни надбягвания в Мрамор. Аз скръцнах със зъби заради пандемията и студа и приключих казуса. Пратих го да ми смени филтри и масло на колата, боядисвам се и се хоризонтирам.
Вчера мощно му се ядосах. Излезе с идеята да прави общ бизнес с бившата си. Полудех, стегнах му багажа и го пратих да го почва бизнеса още от вечерта. Каза ми, че съм била " много проста" и съм се филмирала. Абе може да съм много проста, ама чак толкова проста да приема тази велика идея за общ бизнес с екс гаджето хич. Още съм му ядосана.
А на него как ли му се струва твоето обгрижване на бившия? Малко двоен аршин има, а аз уважавам добрите отношения, които демонстрираш, но сега ми става чудно.

# 4 342
Та...почвам. качихме се горе с ММ , бащата дойде и той сам. Влязохме в апартамента, тока е все още спрян. за да стигнем до терасата трябва да се мине през едната спалня. Онзи индивид я изтарашил цялата.бащата възмутено пита Какво е ставало, казах да пита сина си. Навсякъде видях засъхнали котешки лайна, мирише на пикоч, Абе отвратителна и мизерна работа. Бащата звънна на индивида да дойде да му помогне да натоварят нещата за село ама бил нам си къде си нам си какво си. Бащата му вика всички се отказаха от тебе и наркоманския мозък само аз останах и пак не правиш каквото те помолих. Чух го че казва че ние сме го докарали до това състояние аз, майка ни и ММ. Дойде, опита се да влезе в апартамента , препречихме муноътя с ММ и казахме дотук си. Скочи на бой на ММ и крещи вече освирепял. Ти ли ще ми казваш дали мога да влизам в апартамента си бе пу*до, ко ми се правиш на мъж бе. Ще те съсипя, ще ти счупя зъбите. Знам де живееш, знам де бачкаш. Може да не е днес или утре но ще те издебна и ще те счупя и още много закани. Аз, баща ни бяхме между тях. Баща ми му вика затова ли дойде , затова ли те викнах.озъпти се в крайна сметка и излезе извън входа. Той бил се изнесъл доброволно , бил ходил и той на адвокат за консултация вика 5 години ще се влачим по съдилищата , няма да ме осъдиш, имам вече и епикриза на шизофреник , вие сте виновни, вие ми го причинихте. Ние сме били му докарали хепатит в , защото спряхме тока и водата. Викам му, че докога ще ти плащаме сметките, откога му казваме да отиде и при бащата на село но отказваше. Викам му хепатита ти е от мизерията дето е в апартамента , от котешките фекалии и пикня. Крещи, буйства. Излезе една съседка взе да го нарежда, явно долу в мазето е направил същата мизерия и го пита кога ще почисти. Този крещи искал ли сега да помета с тебе, ма ? Просто в най лошите ми сънища не съм си представяла че ще се стигне дотук. После ми се репчеше на мене че съм искала апартамента и земите за себе си, че съм била бахти наглата, защото съм имама апартамент от баща ни. Има и още драма но се чувствам изцедена 😭😵

# 4 343
  • Страната на чудесата

А на него как ли му се струва твоето обгрижване на бившия? Малко двоен аршин има, а аз уважавам добрите отношения, които демонстрираш, но сега ми става чудно.

Ами бившата още по времето, когато са били двойка го е мамила и е ходила с работниците му, даже сега живее с един от тях, скубала е пари за какво ли не. Та да се набълбукам с едни пари с човек като нея изобщо не горя от желание.

# 4 344
Теди, няма ли начин да спреш всякакви контакти с брат ти. Остави майка ти и баща ти да се оправят с него. Ти си гледай семейството и пълен игнор на неговите (техните) драми и проблеми.

Аз на твое място не бих се занимавала с този апартамент. Той е на майка ти, тя е дала ключа от него на брат ти. Тя да се оправя с него, това че е в чужбина не я извинява, като ѝ е важно ще си дойде...

# 4 345
Жената гледа кръстника ми в Гърция с последен стадий рак, затова не се е прибрала. Сега мислим да ми направи пълномощно и да го дам за продан ( първо ще го изчистим) . Той е тристаен апартамент пък да й вземем едностаен. Боли ме адски главата. В случая за мен проблем е брат ми, не майка ми или баща ми. Не мога да го оставя да го тъпче, бога ми не мога.  Грях ми на душата ама ми се иска вече да предозира с нещо и да ми спести последващите нерви. 10+ години тормоз ...

# 4 346
  • София

Ами бившата още по времето, когато са били двойка го е мамила и е ходила с работниците му, даже сега живее с един от тях, скубала е пари за какво ли не. Та да се набълбукам с едни пари с човек като нея изобщо не горя от желание.
Плъм, ти си си права, но аз като страничен наблюдател казвам как ми изглежда. Ти и за твоя бивш си казвала, че не е цвете.

# 4 347
  • France
Теди, само като го чета и затреперих HugHugHug Иначе съм съгласна с Вита.

# 4 348
Момичета, малко ми е депресивно днес. Плаче ми се, нахлуват ми емоции и призраци от миналото и това хич не е добре.
Скоро започвам и инвитро процедура. Не ми се искаше да стигам до там. Абе ... Sad

# 4 349
Успех. Мойто диване е инвитро. Стана от първи опит.

Общи условия

Активация на акаунт