Да се оплачем... 2021

• 2 081 256
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 380
  • Mediterraneo
Даа, от тази гледна точка си права. Аз имах предвид, че самата дума югославин не е правилна. Югославянин е.

# 4 381
Адриана, моята кумица и тя на "дърти години" прави инвитро. Стана от първия път, а две години по- късно се оказа бременна, без да го е планирала. Да казвам ли в тях сега каква лудница е? Blush
От сърце ти желая твоето чудо да се сбъдне и по Коледа/ НГ да си в очакване на сладкото вързопче. Heart

# 4 382
Е то няма ли отлика между сърбин и хърватин . Поне в говора ,ако не друго

# 4 383
Благодаря, момичета. Ами до Коледа няма как. То самата процедура отнема около 2 месеца, така че и да стане, ще се появи догодина.
Ще видим, дано имаме успех, че сме доста отчаяни, най-вече аз.

# 4 384
  • France
Тъкмо да се роди водолейче. Не ти трябва по празници да раждаш.

# 4 385
Живи и здрави да са всички с най- хубавото име- моето 😂❤🍷 В нашето по- широко семейство  сме 4 ма именици, за пръв път не сме заедно, за пръв път липсва един член на семейтвото и така ми е мъчно. По празници най се усеща.

На Кайсия да кажа, недей да таиш лоши чувства към мъжа ти, като слижиш на кантара добрите му качества са повече, поне по това, което прочетох, любящ и грижовен баща и съпруг, гледа ви и ви обича. Всеки си има трески за дялане, иделани няма. Аз в яда си таквиа думи казвам- куршуми!
Ако моя мъж не беше равна ливада, трябваше да си е турил въжето:) Ма на 18 година закарахме и си знаем и номерата и цялата циркова програма Simple Smile
Бучим, трещим, но ни минава и не сме злопаметни.
Иначе аз съм царица на тежките думи 😂
Добър ти е чилЯка, дръж си го! Новите модели много бъгави😂🤭

# 4 386
Не е сърбин, хърватин и т.н.

Иначе във Виена сръбския си е направо официален език, наравно с турския Stuck Out Tongue Winking Eye

Така ми се разхожда из бившата Югославия :, из забутани самобитни селца, ама няма да е..

Оплаквам се ,че днес сина ми повърна насред пазара. Гледката-неописуема...
Още в сряда следобяд повърнал в училище. После в нас на злополучния ми килим. Днес отново. В понеделник ще го водя на лекар.

Оплаквам се и от дъщеря ми. Лятото ще стане на 11, а не разбира от дума, каквото иска, трябва да го получи.
 Играйте си, занимавате се, затова ви народих три, да не ви е скучно! Кво сте се залепили за мене и ме разкъсвате на парчета.

100 пъти кротко ѝ обясних, че съм много изморена и искам просто да седя на дивана, на 101 вия път вече не издържах и ѝ креснах. Не се трае вече. Изчезна сърдита в детската.

Сами не игарят, трябва да съм го тях, и навън и вътре. Пързалки, катерушки, люлки, нишо че съм дърта. Вътре пак трябва да съм до тях. И само се карат и бият, и все обичам някой повече.

Все едно майка ми е седяла с мен да ниже шарени макарони на връв, да изрязва и лепи хартии и прочее креативни занимания Joy

Честито на именниците!

# 4 387
Фил, ми крайния резултат, тоест дали е била успешна интервенцията, ще се знае може би най-рано началото на юни, та има време до тогава. Не смея и да се надявам, но пък много искам да стане.
Мерси на всички за подкрепата, определено днеска съм ревла.

# 4 388
Минавам да се оплача от студа, който настана при нас. Уж е 4°, ама с този вятър се усеща като поне -3°.

И ресторантите са пълни, като за последно. Ще каже човек, че в понеделник настъпва края на света.

По това време на годината е абсурдно да отидем на "селското шато", както обича да се изразява наша съфорумка. По простата причина, че е още студено, а не сме направили отопление, както замисляме от години. Първо дограма имаме за подмяна. Но всичко иска пари. А в тези времена става все по-трудно.

Бъдете здрави, всички именници и любимите ви хора, празнуващи днес.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 21:35 от 💜 Clo 💜

# 4 389
  • София
Фил, недей така, че ми се пада да раждам  през най-многото почивни дни през годината. 🤣
И тук във форума има една потребителка, която след инвитро забременява спонтанно и сега си има две дечица. 🤗

# 4 390
Жаки, честита да си!

Ние тази вечер ходихме на кръчма, и си бяха ок мерките.

# 4 391
  • ново
Цяла зима ММ си мечтае да си дойдем, да запалим камината и да гледа цял ден през прозореца как трупа сняг. Не му се получи точно така. Е, днес на първа пролет имА късмет 🙂

# 4 392
Честито, Жаки!

А бебето ще стане, ще видиш! И ще има да се оплакваш после колко си недоспала Hug

# 4 393
Честито, Жаки!

А бебето ще стане, ще видиш! И ще има да се оплакваш после колко си недоспала Hug

Хепи ма! Акъла ми изкарА! Тъй както си написала викам защо ми желаЙ таз жена бебИта?! Плюх си в пазват! Аз внучета ще чакам вече❤😂🤭🤭🤭🤭😱

# 4 394
  • София
Ами за имения ден едно внуче да пожелаем освен. 😁

Общи условия

Активация на акаунт