Да се оплачем... 2021

• 2 081 614
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 365
В тон с групата ... преди малко случайно разбрах за едно младо момиче, по-малка и от мен, която е починала. Ех, младините си изкарахме в друг такъв форум, неспирен смях и закачки. Боже, боже .. думи нямам.

# 4 366
Успех на Адриана и от мен . И безпроблемно да е всичко.
Този сив ден ме депресира .

# 4 367
Много благодаря, момичета.

Съболезнования на загубилите близки.
Честито на именниците.

Аз днес се чувствам много зле, в такова депресарско и ревливо настроение отдавна не съм била. И времето е сиво, мрачно, точно в унисон с настроението ми.

# 4 368
  • ново
Честито на празнуващите!
Ние дойдохме на селската къща. Цял ден вали сняг. ММ извади един стар куфар от плевника и разглеждахме стари учебници, снимки и списания (човекът, който ни завеща тази къща беше учител). Налегна ме носталгия...

# 4 369
И аз снощи си легнах разстроена, скарани сме ПАК и какво.  Нищо. Въпреки студа се разходих с приятелка, пазар и така. Мъж на 40 няма да превъзпитам тепърва.
Честито на празнуващите още веднъж Simple Smile Здраве, здраве и пак здраве и тук там пари Simple Smile

# 4 370
Оплаквам се, че нямам селска къща, а в момента ми е нужна. Следващите десет дни ще сме затворени вкъщи, домашно обучение, домашен офис. А можеше да сме на въздух и кучето и детето да търчат в междучасията.

# 4 371
Да, за селска къща мечтая и аз. Но искам да си закупя. Не в някакво съжителство с роднини

# 4 372
О, не-никакви други хора като майки и свекърви. Пу пу, ще си седя в панелката.

# 4 373
  • ново
Ох, аз къщи имам...две, ама колко пари и работа гълтат не е за приказка. Майка ми от тази година стои повече тук през зимата, няколко години си идваше за по няколко дни.  Ние си направихме отделно местенце с ММ, малко е, но колкото за двама е идеално.

# 4 374
  • София
Е аз за какво не си ходя на село, Ами си стоя при моя в панелката. Щото на село е полуетаж мой, в другата половина са нашите на втория етаж са братовчедите с техните деца, то си е направо цяла кооперация. Simple Smile

# 4 375
  • France
ММ има дял от една селска къща, но свекича ни обясни, че не сме добре дошли Rolling Eyes
Не се притеснявайте момичета, тук времето от вчера е хубаво, значи до седмица ще дойде и в България. Огън, служба не остана, дето имаше един лаф Hug
Адриана, стискам палци и на краката. Само спокойствие и оптимизъм, и нещата ще се подредят.

# 4 376
  • София
Тази зима може би се разглезихме ( толкова дни с лошо време май не е имало накуп). 😀
Ама и на мен ми действа много подтискащо и си искам слънцето. 😀
Баща ми живее на село, аз до 4 клас също живях там. Обичам да ходя там, ама градът си ме влече. Ще видим след години как ще е. То не е и типичното село е, по-скоро е от градски тип.

# 4 377
  • sofia
И ние имаме голяма, селска къща, строена от семейството на мъжа ми. Голяма мечта ми беше да я стегнем. Няколко години работим по нея и стигнахме до мебелите. Това лято мечтаех да събера на двора, на трапеза, моята и фамилията на мъжа ми да се насладим на постигнатото. Не успях, свекърва ми ни напусна....Нищо не трябва да се отлага, днес и сега е моментът.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 20:24 от googlish

# 4 378
  • Mediterraneo

вече няма такава държава. Simple Smile
Хаха знам аз,но предвид възрастта е роден в Югославия(ако идва оттам разбира се) и е по-лесно за казване.

Да не говорим, че сърбин е по- лесно за казване, но и югославин няма. Югославянин беше.

# 4 379
  • Наблизо
Тарти,ама наречи сърбин хърватин и обратно и виж какво става..Не знаех че е пгославянин xD Исках да съм възможно най-политкоректна..

Общи условия

Активация на акаунт