Да се оплачем... 2021

• 2 080 121
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 755
Цитат
Луднала съм по един турски шампоан с чесън, за година две направи от косата ми чудеса.
Хм,в какъв смисъл е направил чудеса,спрял е косопад,или какво?Сега се сетих,че ми донесоха такъв и от м.януари,май само мм го е пробвал и очевидно по количеството,не повече от 2 пъти.Знам,че всичко е индивидуално,но сподели,моля те за твойто чудо.

# 4 756
  • Germany
Турският шампоан с чесън го има в немският Амазон.

# 4 757
# 4 758
Този е.

# 4 759
  • София
Ще взема и аз да го поръчам. Моята коса е много буйна, гъста и къдрава, но от 2-3 години имам жесток проблем с пърхот/сърбеж и люспи. Какви ли не евтини и скъпи шампоани порбвах. И на дерматолог ходих, ефект нула.

# 4 760
Да и моят е този,но искам впечатления от първа ръка.

# 4 761
Ще взема и аз да го поръчам. Моята коса е много буйна, гъста и къдрава, но от 2-3 години имам жесток проблем с пърхот/сърбеж и люспи. Какви ли не евтини и скъпи шампоани порбвах. И на дерматолог ходих, ефект нула.

За същия проблем моята фризьорка ми препоръча зехтин. Загрява се и се маже в корените, стоя така 30 мин. поне, след което като я мия косата в шампоана слагам и малко сода. Доволна съм.

# 4 762
Цитат
Луднала съм по един турски шампоан с чесън, за година две направи от косата ми чудеса.
Хм,в какъв смисъл е направил чудеса,спрял е косопад,или какво?Сега се сетих,че ми донесоха такъв и от м.януари,май само мм го е пробвал и очевидно по количеството,не повече от 2 пъти.Знам,че всичко е индивидуално,но сподели,моля те за твойто чудо.
Да питам и аз, в какво се изразяват чудесата?
Оплаквам се и аз от косата си.

# 4 763
Какви са тия цени 😳?!Накой много се облажва 🙄.При мен е 4 лв, има и такъв балсам за коса, същата цена.Има и друг турски с чесън, той вече е по-скъп-към 7 лв.

# 4 764
По-лесно от загряване на зехтин на мен ми е да го намажа и после увивам една кърпа и я минавам със сешоара.

# 4 765
Въх, и аз ще купя поредния вълшебен шампоан

# 4 766
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ренко, не знам къде си. тук за толкова го намирам. видях и балсама, но някак нямам навика да ползвам.
оплаквам се, че няма фрамар в София Sad не знам колко време ще им трябва ако поръчам от сайта...

# 4 767
  • ново
Майка ми си беше купила същият шампоан от Турция. Къпеше се само с него известно време, докато не получи сърбеж по скалпа и силен косопад.... Да, тя е на 70+, но все пак. Изхвърлих го моментално.

# 4 768
ренко, не знам къде си. тук за толкова го намирам. видях и балсама, но някак нямам навика да ползвам.
оплаквам се, че няма фрамар в София Sad не знам колко време ще им трябва ако поръчам от сайта...
Пловдивско.Да пращам,но с цената на доставката ще ти легне повече 🙄

# 4 769
  • Deutschland/HE
Г.Д. не съм чувала да има регистрационен режим за козметика в ЕС. В Германия в турските/арабските магазини има различни видове шампоани с чесън, предполагам в Нидерландия също.
От там купувам само риба, листи за баница, кисело мляко и сирене, плодове и зеленчуци не.

Общи условия

Активация на акаунт