Да се оплачем... 2021

• 2 080 243
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 800
Тарталета, стискам палци за свекърва ти.
Днес по обяд ваксинираха баба ми. Стискайте палци да няма страшни странични ефекти. Засега е добре.

# 4 801
  • Mediterraneo
Вите, свекито е, благодаря ти! Пу-, пу, мама е с отрицателен тест днес и в събота трябва да лети насам. Дано няма спънки, че сам- сама толкова време изкара затворена вкъщи. Пенсионира се есента и буквално стои затворена.

# 4 802
Тарталета , така бях ядосана на учителя по АЕ, че не съм прочела правилно 😆

# 4 803
Момичета, стиснете едни палци и за мен. Родителите ми рязко се влошиха, двамата едновременно, за да е пълна картинката😟 От няколко часа дори не вдигат телефон, представа си нямам какво се случва...

# 4 804
В болница ли са?
Дано са добре! 🍀🤞🙏

# 4 805
  • Mediterraneo
Ей, много болни хора! Витамине, дано се справят хората!

# 4 806
Ако са у дома може ли да им звъниш,да се покажат поне?Майка ми като беше болна така ми вадеше акъла.Спяла,или не знам какво правила...

# 4 807
Офф, то няма никакви места по Софийските болници, Витамине, дано са добре.

# 4 808
В къщи са, аз за съжаление на 3000км,

# 4 809
  • София
Няма ли някой друг роднина или съсед наблизо, който може да ги провери? 😔

# 4 810
  • тук и там
Витамин,стискам палци! Това са ми едни от най-големите страхове за близките  ми в Бг ... Обади се на някой близък или съсед да ги нагледа.

# 4 811
  • UK
Боже, Витамин къде са, в кой град?
Роднини, съседи имаш ли някаква връзка.
Била съм в твоето положение, знам какво ти е в главата и в душата. Пиши тук, когато имаш инфо.

# 4 812
  • Бургас
Витаминче,палци и от мен!

Утре майка и татко са на ваксинация.Сестра ми ще бъде с тях,тя го е уредила.Страх ме е за баща ми,че там нещата са по-сложни.Дано да е в кондиция и всичко да мине добре!

# 4 813
  • на село
Момичета, да почерпя, днес остарявам.

Няма много да се оплаквам, а и скоро не съм, но то си се трупа,  трупа.
Поне сме здрави, слава богу.
Цялата ситуация с ковид ме натоварва, както всички.
 В момента работя през ден и голямата ми дъщеря се наложи да е така, добре, че се съгласиха при нея , за да гледаме малкия, че нали затвориха отново ясли и ДГ.

НЕ успях и да се ваксанирам, бях се записала за 19 март, получих пренасочване за 26- ти, но сега като съм с внука, няма как да стане.
За 19- ти си бях отделила 3 дни, че не знам как ще съм след ваксина.
Та някога и това ще направя.

Поне днес ми се обадиха всички мили и близки хора, само мама тази година я няма и ми е мъчно, днес си поплаках и за двамата- и тати и мама,
а с тати бяхме родени на една дата, спомних си как купуваше една и съща торта всяка година, когато бях дете  за двамата, а минаха 16г. без него.
Стига, че стана дълго, а уж нямаше да се оплаквам Blush

И не успях да прикача снимка на торта от тел. Голяма излагация.

# 4 814
  • Mediterraneo
Нели, жива и здрава бъди! Спомените винаги ще са с нас да ни топлят.

Общи условия

Активация на акаунт