Да се оплачем... 2021

• 2 080 215
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 785
G D, точно този, който си посочила го има в немският Амазон. Купих си го скоро, но още не съм го пробвала.

ех... защо не те прочетох по рано... ще видя как е там като цена, но аз така или иначе викнах от тук.

# 4 786
  • Germany
G D, точно този, който си посочила го има в немският Амазон. Купих си го скоро, но още не съм го пробвала.

ех... защо не те прочетох по рано... ще видя как е там като цена, но аз така или иначе викнах от тук.

За 7 евро си го взех аз.

# 4 787
Вероятно и се чисти по-лесно малката площ. Не,че чистят де. На теория. Радва ме, че има някакво развитие в мерките, но не и това, че се спазва буквата на закона, не духът му. Трябва да се осигурят мерки. Няма разписани за всеки салон, магазин и сладкарница. Които оперират и се адаптират, оцеляват и не ги закачат властите, имат и клиенти.

# 4 788
Няма ли да се контролира да има до 15 посетителя в магазините до 300 кв. метра? Аз с такова впечатление останах. Rolling Eyes

# 4 789
Не. Просто в магазините, които са над 300 кв. м. ще заграждат " излишната" площ с паравани, ленти и каквото измислят, за да стигнат до 300. Представям си как ходят да ги проверяват и мерят с рулетка. Алибегов не закъснял и той и иска отваряне на всичко за ядене и пиене, демек заведенията, по същата схема.
Анархия.

# 4 790
Как не им писнА сутрин да издават една заповед, вечер да я префасонират?! И не става въпрос само за "мерките", а за абсолютно всичко. Аз предпочитам да съм с 20 човека на площ от 350 квадрата, вместо на 280.  Явно вирусът се чувства некомфортно в по-тесни помещения.

# 4 791
В големите вериги никой не регулира броя на хората. Снощи беше голямо стълпотворение в Лидл.

# 4 792
  • Mediterraneo
Шампоан с чесън мама ми купи от Турция и ми го прати в Испания Simple Smile Още не съм го почнала, за да дам отзиви, но откакто си подстригах рязко косата, оплаквания нямам от нея.

Приели са свекърва ми в болницата. След седмица домашно лечение с АБ, вече е с двустранна пневмония. 4 часа са я зарязали в коридора на болницата, поведение и отношение от персонала под всякаква критика! Дошла някаква лекарка и я попитала какви са й оплакванията, като междувременно жената е със сложен абокат, 10 епруветки източена кръв за изследвания и снимка от скенер! Нямаме места, ще чакате някой да умре, за да ви приемем!!! И после що ги бият?! Дали няма защо?! Разбирам напрежението и стреса, на които са подложени, но човешкото отношение защо си позволяват да загубят...
Пфу, притеснена съм и много ядосана!

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 18:25 от Тарталета

# 4 793
  • София
Те пък все едно са затворили всички заведения. Днес едно кафе беше отворено в "Иван Вазов" и едно заведение за хранене на "Хр. Ботев". Имаше посетители, музика се чуваше.

# 4 794
  • Варна
Защото за тях няма закони. Какво от това ако някой умре, заради тяхна нехайност или грешка? Нищо...скоро ще станат 4 години.

# 4 795
  • София
Тарталета 😲😲😲, в кой град е това?

# 4 796
Писна ми да го играя "учител". Учителят по АЕ на щерката влиза в най-добрия случай един час седмично (вместо четири), защото имал проблеми с нета, и така от началото на учебната година. Но това не му пречи да взима пълна заплата и добавката за ДО (както пари).

# 4 797
  • Mediterraneo
Тарталета 😲😲😲, в кой град е това?

В Шумен. Но смея да вярвам, че навсякъде е еднакво- претъпкани болници, изнервени лекари и медицински персонал... Изобщо няма значение градът.

# 4 798
  • София
Нали легла навсякъде имало, за това питам... За цинизма не ми се и говори. Дано се възстанови бързо.

# 4 799
Тарталета , дано се погрижат за майка ти и бързо да се възстановяви.

Общи условия

Активация на акаунт