Да се оплачем... 2021

• 2 080 233
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 4 770
  • София
И ние го изхвърлихме - с дъщерята сме с с гъсти коси с дебел косъм, шампоана ни правеше главите на разплетени дамаджани, гребен не можеше да се вкара. Може би на по-тънки и слаби коси действа добре, ама за нашите беше ужас.

# 4 771
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile благодаря за готовността, ренко.

моята е тънка и много се омазнява.
в описанието на единия сайт пише, че е точно за такава коса.

Цитат

на другия пише друго. Sad
оплаквам се от търговци.

# 4 772
Е, при мен никой шампоан не прави чудо, а и съм с чувствителен скалп...но ще го пробвам

# 4 773
Майка ми си беше купила същият шампоан от Турция. Къпеше се само с него известно време, докато не получи сърбеж по скалпа и силен косопад.... Да, тя е на 70+, но все пак. Изхвърлих го моментално.
И при мен се получи сърбеж и не ми допадна шампоана. Подарих го на колежка, но и тя не беше доволна и го изхвърлила.
Не си дамайте парите за този шампоан !!!

# 4 774
Добри, моята коса е също тънка и бързо се омазнява. Аз също изхвърлих този шампоан. Направо ми заплескваше косата, стоеше като неизмита.

# 4 775
G.D, кой е този шампоан? Моята коса е два косъма на кръст, моля за препоръки!

Лъки, това е на марка bioblas, със зелена капачка е, бяло шише . Ще потърся в нета картинка и ще пусна по късно.

чакай,  този  от снимката не е ок според мен. Моята коса е доста суха, и трябва да ползвам продукти с високо водно съдържание, независимо дали са шампоан, балсам, стилизиращи. Винаги да е хидратиращ. А този е неподходящ за суха коса. Това от което аз ;лично имам силен ефект е:
https://apteka.framar.bg/30082159/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B1%D0%BB … -360-%D0%BC%D0%BB

след  него ползвам и това
https://apteka.framar.bg/30092495/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D0%B1%D0%BB … -200-%D0%BC%D0%BB

дано не се счете за реклама някаква. Косата ми е с нов растеж( което е малък ужас, защото прави фриз), ползвам до втора година. За мен ефекта е поразителен. Като се има предвид, че години наред съм била с вградени удължители, а тази есен ги свалих и се радвам на своята си коса.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 12:12 от G..D..

# 4 776
Бях писала и преди за Низорал. Има и български Кетозал/чувствително по-евтин/, За мен имат вълшебно действие. Но не се ползват постоянно. Когато получа сърбеж  от поредния "вълшебен" шампоан са ми като "манна небесна"

# 4 777
О, без Кетозал не оставам.

# 4 778
  • Germany
G D, точно този, който си посочила го има в немският Амазон. Купих си го скоро, но още не съм го пробвала.

# 4 779
Сега чета, че магазините с площ над 300  квадрата, просто трябвало да заградят така магазина, че да стане под 300 квадрата и хората да не се допускат в другите площи. Смях в залата! Та, какви мерки, какви пет лева? Пак клекнахме пред големите бизнесмени и вериги. Сега просто същото количество хора ще се блъска на по-малка площ. Такива смешници не е имало досега.

# 4 780
  • София
При мен не съм сигурна, че е на гъбична основа. По-скоро е тип себореен дерматит. Или на нервна почва, получих го след силен стрес.

# 4 781
Малоумници.
Не ми се мисли след изборите новите какви ще ги натворят, евентуално, новите.
На тия поне им свикнахме.

# 4 782
  • София
Нямам доверие на турската химия и не бих си сложил това нещо на тялото. Много сме чували колко добре перат препаратите им - от агресивни съставки е вътре. Как цял живот си изпирам успешно дрехите без тях, да се чуди човек.
Има неща в които са ненадминати, в други са добри, но химия/козметика - мерси съм.

# 4 783
И как се свиква с простотията и тъпотата, защото аз не мога? От това се оплаквам, не съм адаптивна и не мога да приема "новия" ред, който е навсякъде около мен.

# 4 784
  • София
А защо изобщо трябва да се затварят големите площи, а не да се контролира броят на посетителите вътре? Щото е по-лесно. Уж. Малоумие. В кварталното ни магазинче с вечно подсмърчащата продавачка с нос над маската и всичките ѝ познати без маски вътре не е по-добре. Аз лично там не влизам.

Общи условия

Активация на акаунт