Да се оплачем... 2021

• 2 085 180
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 165
И аз не знам какво да кажа! Радвам се, че сте добре, Пюр!

# 166
  • София
Esmee, сложи в един чорап едра морска сол, завържи го на възел, затопли го в микровълновата и си затопли ухото. На мен ми помага много.

Пюр, ужас! Добре, че сте се разминали. Милен Цветков така си отиде, нелепо, но невъзвратимо. Прегръдки!

# 167
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
детето ме ядоса. много.
сега съм с кръвно 140 на 100, при ормално около 70 на 100 Sad
казах, че ще го изгоня от къщи... не се харесвам такава.

нямало да пише домашните внимателно и красиво, госпожата и без това не четяла нищо, само гледала в системата дали има нещо пратено.
 може би е прав, но не бива така.

# 168
Уф, Добри! Сигурно е право детето, ама и ти си права.
Не се ядосвай толкова за дреболии обаче, на себе си ще навредиш. Много важно някакво домашно, я го оставяй да се оправя, ако му напишат някоя тройка за нечетлив текст сам ще се светне защо трябва да пише внимателно.

И аз на моя син понякога съм му ги говорила едни....дето не ми се иска да си ги спомням. Мене едно време все ме заплашваха, че ще ме изгонят от къщи, обаче аз с такава майка съм израснала, че наистина съм вярвала, че може да го направи. Ако нещо ми прикипи сега с моето дете и изтърся някоя глупост, после като ми помине отивам да му се извиня. То добре, че ми е разумно детето и уравновесено и не си го слага.

Оплаквам се, че след два часа имам конферентно обаждане по работа,което ще ми отнеме около два-три часа от неделния следобед, а утре мнооого рано трябва да цъфна на работа в най-адекватния си вид за друг конферентен разговор, който има потенциал да се превърне в инфарктен.

# 169
Знаете ли на какъв човек трябва да се обадя, за да дойде и да оправи врътката на радиатора или както се казва това, което въртим - кранче?
Това не се прави в отоплителния сезон, източва се инсталацията на всички етажи над вашия и се подменя кранчето.

Пюр, имали сте невероятен късмет. Пияни и дрогирани в автомобилите по улиците ... и белята става.

# 170
  • София
Пюрче, Слава Богу че сте добре. Ако скоро се налага да се качвате на кола да нямате уплах.
Бъръльо, съболезнования и леко справяне с майка ти.
Мен напоследък все ме боли глава.
Дариелка, Паунчето нещо не не ги засичам?

# 171
  • SF
Esmee, сложи в един чорап едра морска сол, завържи го на възел, затопли го в микровълновата и си затопли ухото. На мен ми помага много.

Морска сол имам, но микровълнова нямам... Simple Smile
За парното ще имам в някаква друга тема...

# 172

Есме, морска сол можеш да стоплиш в метален съд на котлона. После изсипваш в чорап, завързваш го и слагаш, където трябва. Внимавай да не се изгориш, солта се загрява доста.
Аз от дете ползвам този метод за възпалени синуси, нямаше микровълнови тогава.

# 173
Плаче ми се.. Искам вече вкъщи. Адмирации към всички, които им се работи!
Скрит текст:

# 174

Чорапа със сол можеш да го затопляш и върху радиатора на парното.
У дома един от термовентилите също не работи както трябва. На 0 затваря, на 5 отваря, но на 1,2 или 3 грее като на 5. Доколкото разбрах, може да се подмени без да се източва системата и да се спира парното на всички. Обади се на топлинния си счетоводител. Топлофикация действат до абонатната, по апартаментите са те.

# 175
Esmee, врътката се нарича термоглава. Нашата понякога се развива от самосебе си, предполагам от топлината. Затварям я със съвсем лек напън, който обаче я завива в основата/металната част, която е монтинарана за тръбата/.
 Детето звъня преди малко- имали класно първи час без предупреждение за подготовка. Кой по дяволите е в кондиция от първата минута/час след ваканция, почивка и т.н.?! Close Аз дремя вече час на работа и се чудя откъде да започвам....

# 176
Е, не! От първия ден класно! Имам чувството, че с децата вече си правят някакви експерименти!!! Нон стоп покриване на нормативи! За добро утро и добре дошли - класно! Това са деца, не са роботи! Па поговори с тях очи в очи, попитай ги как са, имат ли затруднения по материала! Ей, оскотяхме емоционално!

# 177
  • София
Ужас, моята щерка отиде с голямо желание на аучилище, обаче, каза че сигурно ще ги подпукат с тестове, та учихме последните дни (втори клас)....

# 178
  • София
Върнах се присъствено на работа. Оказа се, че почти всички са в Ковид. Колежката от моята стая е много зле, в болница, а е и на възраст. Само двама са здрави, дано не се и разболеят. Уж са дезинфекцирали стаята. Чудя се дали да не си остана дистанционно. Аз се върнах, защото малкия е на училище. Големият е сам у дома. Ох, не знам вече как да се пазим.

# 179
Аз не бих стъпила, ако има начин

Общи условия

Активация на акаунт