Да се оплачем... 2021

• 2 080 328
  • 31 927
  •   2
Отговори
# 4 695
Бащата ми звъня да ме уведоми, че онзи "брат ми " по документи, не бил добре. Имаше хепатит Ц, сега и Б. От вчера не ядял, повръщал някаква черна течност. Да съм кажела на майка, защото същият този индивид няма здравни осигуровки. Казах че ще предам и дотам. Чудел се дали да вика линейка, ама пари нямал. Казах , че няма да помогна. След всичко което ми причини... както вече споменахме грях ми на душата, но бях дотук.

# 4 696
Теди Беър,
Много е жестоко така, да го оставите да умре. Каквото и да е направил, това е наистина жестоко...
Поне бащата да вика линейка, сигурно ще го приемат по спешност някъде.

# 4 697
Теди Беър,
Много е жестоко така, да го оставите да умре. Каквото и да е направил, това е наистина жестоко...
Поне бащата да вика линейка, сигурно ще го приемат по спешност някъде.
При липса на осигуровки, спешна помощ ще дойде, но за болнично лечение... Ще трябва или да му платят осигуровките или цената на съответната пътека.

# 4 698
  • София
Какво е причинил брат ти ?

Отивам към Пирогов аз.
Не знам какво да им кажа ?
Че преди 2 седмици съм имала положителен тест , че искам нов тест? Как се процедира ?

Оплаквам се , че няма работа .
И знам уж има flexible бизнес и т.н , но не знам къде е ? Онлайн не се получава или се получава с доста усилия и време , а както знаем времето е пари.

Ето че достигнах своебразно дъно.
Да си платя гражданската на колата или да си сложа пломба. Гадно , много гадно.

И преди съм имала моменти на безпаричие.
Мислех да продам колата , обаче тя ми е нужна. Наистина. В нормално време развтоянията , които минавам в София са около 30-50 км на ден.

Дали , ако я регистрирам в taxi me хахаха ще имам успех ?

Бизнес в сивия сектор посред криза. Ох .
Имам нужда от работа
И отрицателен тест .

# 4 699
А не беше ли жестоко 10 + години да ме батачи , да нямам нормално детство все с неговите драми. Или че апартамента не е за първи път в това състояние а него не го е грижа или за всичките пари които съм пръснала по него и не пита ние с какви пари живеем или си гледам детето или си плащам заема. Не беше ли жестоко имот негова страна да напада моя мъж и да отправя заплахи че може да не е днес или утре но щял да го спука от бой. Или че от стрес с неговите простотии ми спря кърмата. А още колко са му изцепките... Аз си имам семейство, той не фигурира в него. На гроба му не бих отишла.

# 4 700
Оплаквам се, че не ми се излиза, а спешно трябва да отида до общината ...
И на мен не ми се излизаше никак, че баш до общината трябваше да ходя и аз. Ама отидох де, разходих се, пък и работа свърших. На всичкото отгоре, на няколко пъти, независими един от друг хора, говорейки за мен, ме наричаха "момичето". Емиииииии- оправиха ми деня! Ама това е за хвалбите, отивам да се разпиша и там. Sunglasses

# 4 701
  • София
А не беше ли жестоко 10 + години да ме батачи , да нямам нормално детство все с неговите драми. Или че апартамента не е за първи път в това състояние а него не го е грижа или за всичките пари които съм пръснала по него и не пита ние с какви пари живеем или си гледам детето или си плащам заема. Не беше ли жестоко имот негова страна да напада моя мъж и да отправя заплахи че може да не е днес или утре но щял да го спука от бой. Или че от стрес с неговите простотии ми спря кърмата. А още колко са му изцепките... Аз си имам семейство, той не фигурира в него. На гроба му не бих отишла.
Това не е брат.

# 4 702
  • Другата България
Какво е причинил брат ти ?

Отивам към Пирогов аз.
Не знам какво да им кажа ?
Че преди 2 седмици съм имала положителен тест , че искам нов тест? Как се процедира ?

Скрит текст:
Оплаквам се , че няма работа .
И знам уж има flexible бизнес и т.н , но не знам къде е ? Онлайн не се получава или се получава с доста усилия и време , а както знаем времето е пари.

Ето че достигнах своебразно дъно.
Да си платя гражданската на колата или да си сложа пломба. Гадно , много гадно.

И преди съм имала моменти на безпаричие.
Мислех да продам колата , обаче тя ми е нужна. Наистина. В нормално време развтоянията , които минавам в София са около 30-50 км на ден.

Дали , ако я регистрирам в taxi me хахаха ще имам успех ?

Бизнес в сивия сектор посред криза. Ох .
Имам нужда от работа
И отрицателен тест .
Карантината ти изтекла ли е?
И защо отиваш в Пирогов за нов тест?
Праща ли те някой, с направление или платено?

# 4 703
Teddy bear,  успокой се....Права си за себе си. Аз също някои неща не мога да ги простя, всичко си има граници.
Уинд, защо пак ще се изследваш, имаш ли симптоми? Дано бързо намериш работа.

# 4 704
  • Сф
Teди, ами да си вика баща му линейка като е спешен или да го кара някъде в спешно. Защо ти звънят?О, да за пари. Все пак , ако е спешен ще го вземат. Та те половината и повече римляни са без осигуровки, ама са 1 ви в болниците.
Трябва да го види лекар просто.БП е безплатна и не може да откаже. Моя близка так си замина- прекаляване с алокохол с години и на 43 - полиорганна недостатъчност. Не знам , аз съм болна и не разбирам как може да се самоубиваш сам.Познавам един такъв, съсипа се от наркотици , като труп ходи по улиците.Всички го оставиха от роднините.С години го спасяваше брат му, приятели, оня пак се връща към хероина. Като не става- не става.
Аз да се оплача, че съм много изтощена , и психически и физически. 2 ден вече , не мога  да се усмихна от какви ли не ангажименти. И една таблица имам да правя и не стигам все до нея. И тука вкъщи разправии и ДО то ми писна..
И сутринта обяснявах Питагоровата и тамън се зарадвах, че разбира и решава и ме изненада с отрицателните степени.Не се отваря учебник, не знае правила, с мен не ще- днес по изключение и с 2думи разбрах, че 2 срок спи по всичко почти  и ме заболя главата рЕзко! И не знам кога и как ще се стресне и хич не и пука! то вол да беше щеше да помръдне!

# 4 705
  • София
Теди, гледай си семейството и не се занимавай с пропадняка. Той пръв се е отказал от вас с поведението си.
Оплаквам се, че днес още не съм излизала. Мотам се от сутринта и само си губя времето.

# 4 706
Ще споделя като имам вече новини аз за моя ковид тест. Просто съм афектирана на крайна степен. Грижила съм се за него, все едно не съм му сестра, а родител (а е по-голям с 8 години от мене). Не говорим за тинейджърски изцепки. Ядосвам се и на баща ни. Хем знае много добре какви са ми чувствата и ,че вече не искам да имам нищо общо с него и пак ме намесва. Ама не можело така да го оставим.. не може ли...

# 4 707
  • София
Ето точно това не знам.
14 дни минаха и сега какво ?
Кашлям малко, но се чувствам много добре.
Какво да правя.
С първият тест бях в Пирогов . И не знам какво да правя наистина
Антитела , антиген , ПСР ? Снимка , сатурация какво се прави.

Ако имате опит след изтичане на карантината моля споделете

# 4 708
След изтичане на карантина няма задължително тестване
В темата за сблъсък с коронавирус може да попиташ

# 4 709
Антитела , антиген , ПСР ? Снимка , сатурация какво се прави.

Антитела- не. Няма смисъл, те още не са се образували. Тях поне след 40- 50 дена (ако не се лъжа) може да тестваш.

Общи условия

Активация на акаунт