Да се оплачем... 2021

• 2 085 257
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 350
Това го минаха скоро Sad вирус,но много мъчително. При моят лекарствата подействаха трудно, след време
Прегръдка и пиши ако трябва нещо

# 31 351
  • София
Оо, ужас, и мен много ме е страх от повръщане и разтройство, повече от всякакви сополи и кашлици. Дано се оправя бързо детето.
Ние имаме къща на 10 км от София, цените са в небесата. Наистина е много работа, само с уикенд ходене не става. Добре, че и нашите живеят там, та поддържат и тяхното и нашето.
Аз не обичам студ, нито пък щерката (която е родена също януари, в як сняг и -20 градуса), ама много е зиморничаво милото. И нали е кльощава, все и е студено. Дай ми на мен 20-25 градуса и ми е супер. Жеги също не обичам.

# 31 352
Скрит текст:

За селските имоти, кажете, че и аз имам два- един в община Ямбол и един в общ. Балчик, така са се обезценили, че баща ми докато беше жив му даваха за постройката и 1 дка място 10 000лв. В Балчишко, а сега го искат за 5000лв,  а тати почина 2004г.
Сигурно се шегуваш.Селски имот за 10 000 лв само съборетина сме срещали.Днес звъняхме на един брокер,но къщата е продадена вече.Иначе беше
45 000 евро,на 10 км от Варна,къща бижу .
Скрит текст:
В сливенско и търговишко имаме някои имот,добра цена може да вземем като гледам как вървят там.Но доста изгоден вариант за купувачи според мен е публичната продан.Но разбира се трябва да се провери и за други възбрани ,освен тази която се търси от ЧСИ,банка и т.н.
Фил,все се каня да питам,отби ли Славчо?Чета една интересна теория за отбиването .

Много евтино за на 10 км от Варна, къде беше, ако не е тайна.
--------------------
В момента е трудно с покупките. За селски къщи в София, София област и Варна гледайте добре документите.

# 31 353
Ние точим зъбите за къщичка в Странджа евентуално след 10 години. Тогава като се съберете при Хепи в северозапада направо цепите България по диагонал и идвате при мен Grinning

# 31 354
  • Наблизо
Мъжът ми е болен,почна със зверска кашлица и температура.Сега лежи и днес трябваше да си сложи бустерни е твърдо решен да ходи..Не мога просто да изляза на глава с това упорито човече..

# 31 355
  • SF
Точно пък днес!!!
Вие в чужбина ли сте? Там със записване ли става?

# 31 356
  • European Union
Къде го видяхте това хладно лято в северозапада? През летните нощи там имам чувството, че въздухът не помръдва. Не мога да дишам, а аз съм човек, който страшно обича жегата.

Оплаквам се, че сме на гости на свекърите и втора нощ не съм мигнала от неудобното легло. Имам чувството, че всяка кост от тялото ме боли.

# 31 357
Северозапада е много широко понятие. Говоря за планински села. Ясно е, че по полските села е много топло. Там има много ромско население и затова и къщите са по 2000 лева / и пак е относително , разбира се/.

# 31 358
Бързия или Вършец.
Ми нека ми е зле.

# 31 359
  • Пловдив
Аз мълча, но поддържането на къща с двор при уикенд ходене си е много работа и доста пари. Но си е бягство от града.

Имаме 150 годишната реставрирана родова къща с 3 декара двор, та знам какво говоря.

# 31 360
  • Сф
Аз гледах по едно време ,най- евтино по дефилето, но з там си трябва джип. Отделно много поддръжка. Аз пък не харесвам планински райони, към топлото бягам . Още повече селото ни беше до Марица. Ами плодородна земя, тука по чукарите не ми е същото Sad. Надолу към Гърция също ми харесва,но не знам колко е евтино. А и ромите в някои райони са доста ,навсякъде по бг имам предвид и трябва да се държи сметка и затова .

# 31 361
Emma,Константиново.

# 31 362
Никога не съм искала селска къща или вила, да им слугувам  на тях. И планината не ме привлича, родена съм в равнината. Обичам да ми е равно, без баири, топло.

# 31 363
  • SF
Бих отишла за 2 дни в планината, но не искам къщата да е моя. По-добре на гости.
Искам апартамент в София. Може и в Париж. Или в Мадрид.

# 31 364
За тези с мераци за къщи, чували ли сте вица:
- Сега, като си купихте вила, сигурно хубаво си почивате през уикенда?
- Да, когато не ходим там!
😉

Къща в провинцията означава непрекъсната работа по нея. Ако е наблизо, ще е по-лесно, но пак е голям ангажимент, ако обаче е на повече км и отиването дотам е веднъж или два пъти годишно, е прекалено изморително и натоварващо и поддържането почти невъзможно. В нашите условия пък на обезлюдяващи села и някои крадливи сънародници пък съвсем.
А пренасянето нейде на село на преклонни години пък съвсем не го виждам. Мисия невъзможна е това!

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 12:11 от птица

Общи условия

Активация на акаунт