Да се оплачем... 2021

• 2 085 251
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 380
На ски ваканция сме. Аз- с нови ски обувки. В лудницата последните две седмици съвсем изключих да ги поразтъпча, да свикне кракът с тях и те- с него. Вследствие на което направих едни смешни 5 пускания, първото от които беше със сълзи на очи- толкова ме боляха краката. След това стана малко по- добре, но не и това, което трябва да бъде. Сега пих един разтворим аспирин, взех си горещ душ, под юргана съм и мисля да подремна, докато се приберат останалите.

# 31 381
  • Пловдив
Пришки ли имаш? Много неприятно.

Най-големия кеф на ските е като вечерта си свалиш обувките! Simple Smile

# 31 382
  • в очите на дъщеря ми
Малката си призна какво яде - омлет. Снощи направих омлет, днес направих омлет, довечера  ще правим пък пица🤪
Снощи я сложих да се къпе по-рано от предните дни и после като излезе, докато се обличаше, си каза, че след къпане ѝ дават да си прави омлет.... Отдъхнах си най-сетне 🤭
Сега имам едни други два проблема с държавна администрация да се реши. Дано да се случи чудо и до края на седмицата да успея за двата работни дни 🤪 Много е важно и спешно 🙏
Момичета, стискайте ми палци! Моля, защото в тази ситуация се чувствам сама 😞
С държавна или общинска администрация?
и с двата вида. Да не би едните да почиват през работните дни в края на седмицата?☹️
Ако искате пишете  ми на ЛС

# 31 383
От банка ДСК се оплаквам.20 минути разговор за плащане онлайн!Аз искам просто да платя,те ми предлагат кредити,кредитни карти и не знам какво.Мудна система,мудна комуникация .Свърши ли ми майчинството,да знам че няма да получавам пари от никъде,директно прекъсвам всякакви отношения с тях.

# 31 384
Янтра, много ви е красива селската къща и двора. Радост за окото е. 🙂

Аз живея в къща, в провинциален град, та   селска къща не искам, тази ми е достатъчна.

# 31 385
  • Варна
Дори не успявам да си представя да мога да си позволя къща. От това се оплаквам. Да, знам, че има и много по-зле от нас, но как може нищо за душата да не мога да си позволя в тоя живот, толкоз ли съм смотана, пфуу Crazy

# 31 386
Хелп!!! Гледах в Красива мама, но не можах да се ориентирам къде да питам и идвам тук - махане на мъх над горната устна при момиче - какви варианти има, лентичките за домашно ползване лесни ли са за употреба от момиче? Дъщеря ми има проблем с това и малко се срамува да ходи на козметик, та ако има лесен и безопасен вариант, споделяйте моля Grinning вероятно ще я натисна да иде при професионалист, но все пак питам.

# 31 387
Аз махам с лентички, вършат работа. И тук там ако е останало нещо по-едро, с пинсета.

# 31 388
  • софия
Хелп!!! Гледах в Красива мама, но не можах да се ориентирам къде да питам и идвам тук - махане на мъх над горната устна при момиче - какви варианти има, лентичките за домашно ползване лесни ли са за употреба от момиче? Дъщеря ми има проблем с това и малко се срамува да ходи на козметик, та ако има лесен и безопасен вариант, споделяйте моля Grinning вероятно ще я натисна да иде при професионалист, но все пак питам.

Аз от такива лентички имах ранички, най-безопасно е с пинсета според мен.

# 31 389
Крем депилатор - аз ползвам на Elea за деликатни зони.

# 31 390
  • София
Ако момичето е над 16 г, най-добре да отиде на лазерна епилация. С няколко сеанса ще си разреши проблема, но ако няма хормонални липси. Ако е по-малка - на кола маска при козметичка. Няма нищо срамно, те колко космарлаци виждат навсякъде.

# 31 391
  • Бургас
Много ми хареса къщата на Янтра!

Ние имаме парцел до Черноморец,но още не можем да се решим да строим.Най-вече аз не искам да чистя на две къщи.Една приятелка така изнемогваше,че продадоха страхотна къща.Освен това с мъжа,ако останем в къща в нищото ще се избием взаимно.

# 31 392
Пришки ли имаш? Много неприятно.

Най-големия кеф на ските е като вечерта си свалиш обувките! Simple Smile

Не, нямам пришки, слава Богу. Просто при първото спускане си усещах краката като в менгеме (в същото време обувките не бяха прекалено стегнати), просто им трябва време да придобият формата на крака вътре, да омекнат един вид. По- натам стана по- добре, но има още какво да се желае. Утре. Grinning

Първите секунди след свалена ски обувка винаги асоциирам с летеж.

# 31 393
Моята мечта е също селска къща. Особено покрай първия локдаун ми се прииска още повече. Надявам се да се осъществи.

Аз също ползвам тези лентички. Доволна съм.

# 31 394
Янтра, много красива архитектура на къщата.

Мен селска къща и живот не ме влечат грам,

Оплаквам се, че наваля над 20см сняг и е -40… ще изтрием снега с мм и ще пиша задание днес.
Почивка още седмица и на трети сме на работа и училище.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 22:53 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт