Да се оплачем... 2021

• 2 085 246
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 365
  • Пловдив
Бих отишла за 2 дни в планината, но не искам къщата да е моя. По-добре на гости.
То на гости всеки иска. Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Сега сериозно - ние имаме повече кандидати за гости, отколкото уикенди. А и не винаги имаме желание да се занимаваме с гости. Защото ако няма гости лягам когато искам, ставам когато искам, спя следобед, не се занимавам да готвя, нямам за чистене после, нямам чаршафи за смяна.....

# 31 366
  • тук и там
Аз жеги понасям, ама студ-въобще.Не си падам и по селските къщи..ММ обратно. Обича студ, природа и селски имоти. Една вила правим от много години в БГ. Скоро ще е готова. Въобще не ме вълнува, мисля в града да си стоя, той да си ходи на вилата. Гласи и децата да ходят там,ама като гледам и те на село не искат да стоят и ден..От Тракийският региион  съм , но ако трябва да се върна на стари години в Бг-бих си купила имот на морето..И то-южното Черноморие, на мен на  северното ми е студено.И пак зависи де. .На мен  най-добре ми понася сух и горещ климат..Влагата не е за мен. Тук ми изгниха костите направо от влага..

Бюти, той и да отиде ТМ за бустер-не би трябвало да му сложат ако е болен. Най-добре да не отива въобще-това е ясно. Аз покана не съм получила за бустер, етървата получи и сложи даже

Оплаквам се че не се чувствам добре от няколко дни и аз. Нямам никаква енергия, нищо не ми се прави, само ми се лежи..Гади ми се от някои неща-сутринта не можах да си изпия кафето, защото още като го опитах и  ми се надигна стомаха..Нямам температура, кашлица и т.н ,но не съм във форма нещо..

# 31 367
Ние живеем в  къща ,имаме още две.Свикнали сме,къщата си има плюсове и минуси,но ми е много странно като отида в апартамент,чувам всичко от всички страни .Не мога да си представя да живея в апартамент.

# 31 368
Хората са различни Simple Smile къщите също
За съжаление нямам възможност, а и желание да инвестираме голяма сума, но малка бих и искам. Няма от кой да наследя и да ходя. Жалко е, че много къщи се рушат, заради наследници, които не се вълнуват или нямат документи или не могат да ги разделят. Една такава исках да купя, но не е изрядна документално. Simple Smile Ще намеря де, къщи има. Да не ви натоварвам повече.

# 31 369
  • ново
Янтра, и ние така, но ги редуцирах с времето мераклиите.
Вярно, че работата е много и пари хвърчат, но спокойствието и тишината са ми ценни. Около нас почти никой не живее, или си идват рядко. Няма шум, няма постоянно движение на коли и хора. За щастие и "чуждоземци" нямаме.
Събуждам се с тази гледка лятото
Скрит текст:

Оплаквам се, че трябва да излизам, а не ми се облича, гримира и подобни.

# 31 370
  • Пловдив
Янтра, и ние така, но ги редуцирах с времето мераклиите.
Е, ти да не мислиш, че ние каним всички, постоянно Simple Smile Но мераклии има.

Двор - https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/92615663_3143 … g&oe=61EE3545
Къща - https://scontent.fsof1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/92647705_3143 … A&oe=61F0BF51

Снимките са от миналия април.

# 31 371
Янтра, браво, мечта! Как да не искат, то е приказно

# 31 372
  • SF
Хем разбирам много добре хората, които искат къща, далече от градския шум и суета, хем да се събуждам с тази гледка 2 поредни сутрини, не искам. Една е достатъчно да се порадвам, да закуся на терасата и да си бягам. Сянката под крушата, хамака и книжката ме привличат за почивка от около час-два. Виждам красотата в селската идилия, но не ламтя да я притежавам и не правя никакви постъпки да си я осигуря.
Знаете ли, момичета, какъв би бил коледният ми подарък за една от вас, ако от небето ми падне селска къщичка с дворче и оградка на 200-300 км от града, в който живея? - Къщичката! Пък ще ме каните от време на време да ме черпите палачинки с истински мед и сладко от череши, набрани от дървото на двора. Даже може и бурканче да ми подарите. Simple Smile Радостта във вашите очи и селфи на зелен фон ще са ми достатъчни.

# 31 373
Бобчита, супер, Константиново си е направо Варна, миналата година даже нямаше КПП-та Simple Smile Успех с търсенето.

# 31 374
Родителите ми имат къща на село и се направи тотален ремонт. Ако можех бих живяла там целогодишно,  но към момента няма как.
Няма такова спокойствие и почивка, чувствам се като в рая там.

# 31 375
Идеята за селска къща е по-романтична, отколкото притежаването ѝ в действителност. Нужни са много работа и средства. Имаме в България такава, на отлично място. Мъжът ми имаше големи планове за нея, включително да заживеем в нея някой ден като остареем и се приберем в България. На мен също ми допадаше тази идея, но сега първото нещо, което смятам да направя като се прибера е да я продам. Брат ми каза, че вече има съседи, които са проявили интерес.

Последно си бях в България перз юли 2019. Мисля си колко много неща се промениха оттогава и как животът ми се преобърна изцяло.

# 31 376
Малката си призна какво яде - омлет. Снощи направих омлет, днес направих омлет, довечера  ще правим пък пица🤪
Снощи я сложих да се къпе по-рано от предните дни и после като излезе, докато се обличаше, си каза, че след къпане ѝ дават да си прави омлет.... Отдъхнах си най-сетне 🤭
Сега имам едни други два проблема с държавна администрация да се реши. Дано да се случи чудо и до края на седмицата да успея за двата работни дни 🤪 Много е важно и спешно 🙏
Момичета, стискайте ми палци! Моля, защото в тази ситуация се чувствам сама 😞

# 31 377
  • в очите на дъщеря ми
Малката си призна какво яде - омлет. Снощи направих омлет, днес направих омлет, довечера  ще правим пък пица🤪
Снощи я сложих да се къпе по-рано от предните дни и после като излезе, докато се обличаше, си каза, че след къпане ѝ дават да си прави омлет.... Отдъхнах си най-сетне 🤭
Сега имам едни други два проблема с държавна администрация да се реши. Дано да се случи чудо и до края на седмицата да успея за двата работни дни 🤪 Много е важно и спешно 🙏
С държавна или общинска администрация?

# 31 378
  • София
Като малка живеехме в малък апартамент. Непрекъснато ходехме на село. От 1ви до 4ти клас изцяло бях на село при баба ми и дядо ми. Изобщо не исках да се връщам в София.
Къщата си има и плюсове и минуси, плюсовете са повече (поне за мен).

# 31 379
С държавна или общинска администрация?
и с двата вида. Да не би едните да почиват през работните дни в края на седмицата?☹️

Общи условия

Активация на акаунт