Да се оплачем... 2021

• 2 085 216
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 395
Ева, сякаш най-добре с пинсета да пробва момичето. На мен от всичко друго ми излиза обрив и то страшен, а кожата ми не е чувствителна. Толкова зле става, че направо не мога да изляза от къщи.
С пинсетата само боли. Обриви от нея не съм имала.

# 31 396
Ева, какво ли не пробва дъщеря ми още от осми клас да се спаси от този проблем. Направи много лазерни епилации, без траен резултат. И е доволна единствено от почистване  с пинсета.

# 31 397
  • Mediterraneo
Аз пък съм доволна от лазерната епилация. Това е хормонална зона и рядко има тотален успех. Но съм стигнала до там да ходя веднъж на 6 месеца, през останалото време изобщо не пипам, няма нужда( единични косъмчета, съвсем тънки и прозрачни). Ако е над 16 г. детето, не бих се замислила. Дъщеря ми засега прави само мишници, скоро започваме краката. По лицето, слава богу, няма нужда за момента.

# 31 398
Най-лесно и безболезнено - дамски тример за лице. Още един плюс е, че ако се реши за лазерна епилация, ще може веднага да я направи.

# 31 399
От всичките тези процедури не се ли получава като следа от мустак?
На моя позната забелязвам напоследък подобно нещо, но ми е неудобно да я питам каакво се прави.
А явно се прави нещо, преди нямаше такава тъмна ивица.

# 31 400
Тъмната ивица е хормонална.

Разглобихме се. И Тримата.
На -43 изрихме два пъти по 20метра пространство с над 25см сняг. Правя отвара от джинджифил с лимон и мед.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 22:16 от Анонимен

# 31 401
  • Точно където трябва
Ох, как ви завиждам за снега! Но, ако върви с такъв студ, мерси.

# 31 402
  • гр. Варна
Разглобихме се. И Тримата.
На -43 изрихме два пъти по 20метра пространство с над 25см сняг.

# 31 403
  • Light of Zartha
Тъжно ми е, че си тръгнахме от родния ми град. Много хубаво беше украсен, беше топло. Не усетих кога минаха дните. Не съм по дългите сбогувания и не изнервям, а и бързах преди да са станали задръствания на тунелите. За час се прибрахме, котката много ни се зарадва. Много обичам да се прибираме, но винаги едното място ми липсва. Нямам угодия.

# 31 404
Контесо, ти ме разби. При нас една година се задържа студ от - 20 няколко седмици и исках да умра и да се свършва. Знам, че общо взето след - 20 се усещат еднакво градусите, просто на - 40 ще пукнеш малко по-бързо, ама все пак майко мила Scream

# 31 405
Ева, свиква се, но не е приятно Simple Smile
На тези температури си трябва почивка на всеки 15 минути на топло, защото всичко открито може да измръзне за кратко време навън.

Моите хора заминаха по магазините най накрая.
Оплаквам се, че на щерката все й е много топло и не се облича. Майчичка ще е Sad

# 31 406
Каква беше мотивацията ви за емиграция в Канада,на място с температури -40?Сериозно питам.

# 31 407
Каква беше мотивацията ви за емиграция в Канада,на място с температури -40?Сериозно питам.
Че е временна.

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 18:08 от Анонимен

# 31 408
Че е временна. И че се местим в Канада, а не в Австралия, която беше втория избор Simple Smile
Временно по някакъв договор?Ами то има места и с по-поносими температури там.И все пак,трябваше да заминете в Австралия.Какво като е далече?Много по-добре са сънародниците ни там отколкото в щатите и Канада.Иначе като споделяш за сбирките си приличате с българите в Мелбърн.За другите градове не знам как са.Постоянно приемат гости и ходят на гости.Събират се по 30-50 човека.Къщите големи като при вас,дворовете също.Второто по-често използват от вас, климата го позволява.Имахме доста големи шансове за миграция с точковата система и за двете страни.Към днешна дата си мисля,че това е най-голямата грешка в живота,че не се възползвахме от това.
BeautifulM предполагам,че съпругът ти се е отказал от ваксинация в това състояние?Наред ли в всичко?

# 31 409
Оплаквам се че се опитвам да съм  бяла и добра с хора коиго обаче грам не заслужават.
Но такава съм ,не обичам интриги,напрегнати отношения .
Искам да живея спокойно,да не ми се налага да срещам мехлюзи...
Не понасям лицемери,а всъщност съм заобиколена с много такива хора.
Жалко за тях изгубиха голям приятел.в мое лице!

Общи условия

Активация на акаунт