Да се оплачем... 2021

• 2 085 223
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 410
Дъжд вали пак.Какво му става на този град? А,каква зима имаше едно време,ехе...Дядо като изринеше снега да направи пътека,като тунел ми се виждаше!
Тарти,преградка! Сигурна съм,че и ти много се мъчиш с тези жеги при вас!

# 31 411
Не бих си го причинила да живея на минус 40 градуса, освен ако не е на живот и смърт. На мен Европа ми харесва, чувствам се европейка.

# 31 412
  • Страната на чудесата
Поработих служебно от 17.30, та до сега. Поне отхвърлих работата за утре, сега ще си свиркам.
Вчера БНД се оплака, че двама негови роднини починали. Плачеше по телефона, говорих доста, като минала по тази пътека скоро. Колкото и да не заслужава, хора сме, дожаля ми. Може и да съм много глупава, не знам, ама се натоварих и днес ги мисля-познавах ги бегло, но загубата на човек винаги е трагедия за близките. Най-вече за братовчедка му, в този случай-загубила е майка и съпруг през ден. Горката жена...

# 31 413
Сериозна съм,дори съм сигурна,че и Дядо Коледа ,за това не ме намери,то как да кацне Рудолф,къде да забие копита?Вода и вода,ще издави елените! 11 гр.,а софиянци не идват на плаж при нас,защото им е студено!Оплаквам се,че я съсипаха тая държава!

# 31 414
Поработих служебно от 17.30, та до сега. Поне отхвърлих работата за утре, сега ще си свиркам.
Вчера БНД се оплака, че двама негови роднини починали. Плачеше по телефона, говорих доста, като минала по тази пътека скоро. Колкото и да не заслужава, хора сме, дожаля ми. Може и да съм много глупава, не знам, ама се натоварих и днес ги мисля-познавах ги бегло, но загубата на човек винаги е трагедия за близките. Най-вече за братовчедка му, в този случай-загубила е майка и съпруг през ден. Горката жена...
Лъки, разбирам те, че си проявила съчувствие и съпричастност, но... КОГА БНД ще прояви съчувствие и съпричастност към теб?!! Този човек няма милост. Така го усещам аз чрез постовете ти. Толкова си жалостива и всеотдайна, той го знае отлично...и все свири на тази струна. Как пък не можа да стисне зъби и да не те товари с тази трагедия навръх Коледа, за хора, които почти не познаваш?!! Да си поплаче сам, или на нечие друго рамо... Време е да му турнеш граница. Така мисля отдавна, но сега му се ядосах и си позволих да го напиша. Може би съм твърде остра, но ти имаш нужда от положителни емоции!

# 31 415
  • Наблизо
О и аз през годините доста шкарто махнах от живота си и да си призная,ми дойде добре.С възрастта само най-близките остават.
Мъжът ми гледа като бито животно и е много тъжен и нещастен.Правихме му тест днес и поне не е Ковид..

# 31 416
Е мойто БНД взе дъщеря си и сега драйфа. Милите мъженца. Инак под час се обажда да- пита как си тате? А когато я заведе при другото дете с вирус ич не му е.

# 31 417
Остават 3 до Нова година , с нов нямаме грам планове. И никакво желание за нищо. Май ще си е ден като ден.
С едно време ехеее... Кой къде ще е , какво ще се готви, баници, питки.

# 31 418
И аз нямам желание за нищо
Днес се почувствах разочарована и се натъжих. Мисля, че много на остават недооценени и някак изчезна желанието ми за каквото и да е.

# 31 419
Славчееее, имам чувството, че в Черноморец ми е хвърлен пъпа. Ако не едно бунгало, то поне каравана бих чучнала там. В твоя случай - две каравани с "топла връзка" помежду им Simple Smile

PeacockLove, как са децата?

Оплаквам се, че нощес заспах много късно. Сутринта непознат номер ни събуди по първи петли. Избръщолеви се нещо нечленоразделно отсреща и затвориха. И от там като се завих през глава, та до 13.30. ММ сготвил, сервира ми, хапнахме и хайде, било време за сиеста. В 18:30 ме събуди мама, учудена, че цял ден не сме им звъннали. Ама как така спя по това време? Simple Smile Ей ме на сега - същински караконджул...

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 00:36 от tetka_the_best

# 31 420
  • Бургас
Тетка,точно тази вечер почти го решихме да строим и дай Боже да стане,си поканена!
Много го мисля това и все отлагам,защото не съм шофьор и ще съм самотна там.Обаче като имам приятелка с кола,няма да имам проблеми!Морето е в краката ни!Наистина!
Не знам защо така се спрахувам от две къщи.Не обичам чистачки,свикнала съм всичко сама да правя и такова голямо домакинство ме  плаши!

# 31 421
Мен не не влече селския живот. Градско момиче съм. Все по-рядко ходя на токчета, но искам, ако поискам, да мога да си ходя на токчета Simple Smile
   Не, че не харесвам ходенето по села и вили. Много дори го харесвам. Ама друг да се грижи за градината и за цветята. Аз саксийни не успявам да отгледам, какво остава за цяла градина.
   С мъжът ми имаме друга пенсионерска мечта. Да си наемаме, за два три месеца, някаква малка квартирка в южна Франция, примерно. Един рент-а-кар и обикаляме околностите. После три месеца у нас, а после на друго място. Без обвързване.
   Ще видим. И сега правим такива неща, но сме работещи и все нямаме време. Трудно отделяме по десет дни дори.
   Още сме на по петдесет и сме много далеч от пенсиониране, но това искаме и двамата. Иш алла Simple Smile

# 31 422
О, Славе, така се радвам за вас! Сигурна съм, че ще си го направите скутно и уютно, така че да ви е хубаво, удобно и практично! Фантазирай си по твой вкус! Не две, двеста къщи не могат да те уплашат. Ние сме дялани камъни - където и да ни сложат, все пасваме! Simple Smile
Смело!

Много благодаря за поканата! Готова съм и за първа копка! Simple Smile
Скрит текст:
Докато пишех горното се усетих, как за нула време съм се спретнала към Черноморец! Душата ми полетя! Излизам на терасата, взимам сгъваемите маса, столове, чадъра, газовия котлон; летните дрехи са пакетирани във вакуумиращ плик, (работни - също), палатката е в гаража!
Толкова е хубаво, че сте взели това решение!
Ето една снимка от мен за стимул от сега, различава се чадъра Simple Smile -

# 31 423
   Както обикновено, първо писах, после четох. Някои сме блондинки по душа...
   Ама за какво се дърпате, момичета хубави?
   Ако сме еднакви всички, какво ще стане с красотата на този свят?

(Помня, когато за пръв път се изрусих. Идва една клиентка и  казва: "Охо, сега ще има вицове за блондинки." А аз, невинно: "Ама защо вицове, аз не съм оригинална блондинка, боядисана съм. "Е, това е още по-зле! Не си ли чувала: Роди ме мамо проста, аз сама ще се изруся...")

# 31 424
Момичета, благодаря ви за подкрепата, но днес свекърва ми загуби двуседмичната битка с Ковид. А така се надявахме да се оправи.....
Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт