Да се оплачем... 2021

• 2 085 182
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 425
Съболезнования, Фроузън! Много съжалявам!

# 31 426
  • Mediterraneo
Ех, Фроузън, съжалявам... съболезнования!

Събудих се в 5 без 10 от вятъра. И не съм заспивала повече.

# 31 427
Фроузън, моите най- искрени съболезнования!

Тетка, децата пак кашлят... Не мога да ги излекувам и това е. Днес пак сме на лекар. Случайно видях, че има пуснати часове при нашата педиатърка и ги грабнах. Довечера ще ги водим. Голямото не е ходил на градина повече от месец. Само за 2 дни отиде за тържеството. От къде е тази кашлица сега, не знам

# 31 428
Моите съболезнования, съжалявам за загубата ви!

# 31 429
  • София
Фроузън, съболезнования!
Оплаквам се, че постоянното триене по темата ми убива желанието изобщо да влизам във форума.

# 31 430
Фроузън, съболезнования!

Пийк, голяма грешка е дете след болница да отиде дори за час на градина. Особено на Коледно тържество, на което са отишли всички “нищо му няма, само кашля”, защото няма как да се пропусне Дядо Коледа.

# 31 431
  • ново
Фроузън, съболезнования!
Аз се оплаквам, че пак не спах добре и сега станах изморена. Поне навън е пекнало чудно слънце, та ще се поразходя на въздух.

# 31 432
Фроузън, съболезнования и от мен!

И аз в отбора на недоспалите. Станах да вдигам детето за тренировка, като се надявах, че след това ще си доспя, но не биде. Пералня пуснах, във фурната метнах ядене и ей го нà, станало десет часа. Няма за кога.

# 31 433
Фроузън, съболезнования!

Оплаквам се, че постоянното триене по темата ми убива желанието изобщо да влизам във форума.

А аз се оплаквам, че понякога темата става грозна за четене и съм благодарна, че се трие.

Стремете се да бъдете перфектни и вие, щом ви влече, а не да смачкате тези, които според вас са такива.

# 31 434
  • София
Фроузън, моите съболезнования. Много загубили битката, много. Напоследък пак ми се струва, че зачестиха.

# 31 435
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Съболезнования, Фроузън!

# 31 436
Съжалявам, съболезнования!

Аз също не спах Sad

# 31 437
  • Mediterraneo

То поне да се триеше както трябва! Винаги остават висящи публикации след снегорина.

# 31 438
Тежка година. Съболезнования.

# 31 439
ЛЛ на моята позната е на легло. И е в друг град за капак. Познатата, се налага да живее в София, а преди дни си е счупила кост на стъпалото. На всеки 7 дни трябвало да ходи на ренген. Проблем е, че няма пари за частен ренген, затова иска да си смени ЛЛ. И аз не мога да помогна, защото не живея в София.
Отделно сигурно цял месец ще се размотавам по учреждения. 😞😞😞😞
Фроузен, имаш и моите съболезнования 🌺
Много е тежка скръбта, знам...

Общи условия

Активация на акаунт