Да се оплачем... 2021

• 2 085 101
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 530
Нямах кафе, а дори дъщеря ми от малка знае, че мама без кафе е звяр. Та излизаме с кучана от зарана. На мен ми се реве и чудо- будката отсреща отваря. Питам момчето има ли смяно кафе. Ми, има. Е нова Бразилия, ама на кой му пука. Сал дет не го разцелувах.

# 31 531
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Кашлям - имам храчки, тест отрицателен,  нямам температура и  други,  имам обоняние и вкус..., запушено ми е  лявото ухо, боли ме челюстта над умъртвен зъб... - красота в почивните дни...

# 31 532
  • European Union
Тетка, моята зъболекарка ми каза, че някои хора слагат дъвка на счупения зъб, за да не им дере на езика и бузата, докато се доберат до зъболекар.

Изобщо не ми пречат перфектните семейства в мрежата. Някои лайквам, други пропускам. Преди не отговарях на картички, изпратени на целия лист, сега пък отговарям на всеки с написан персонален поздрав. Може някой да се чатне. Публикация, в която са тагнали мен и още 12345 човека, игнорирам. Спирам си известията за нея и не чета.

Пак да се оплача от неудобното легло. Имам чувството, че докато си тръгнем, гръбнакът ще ми е станал на каша.

# 31 533
И другото дете цъфна нощес.  Справих тест. Отрицателен. Пак повръщане, температура,всичко. Поне имам всичко и действам,с едно око и работя

# 31 534
  • Страната на чудесата
Цитат
Кашлям - имам храчки, тест отрицателен,  нямам температура и  други,  имам обоняние и вкус..., запушено ми е  лявото ухо, боли ме челюстта над умъртвен зъб... - красота в почивните дни...

Носа ти как е, има ли секрети?
Храчките от гърдите ли са или от гърлото? Ухото може да е запушено, ако тече секрет по гърлото. Дъвчи дъвка и "надувай" бузите като преди гмуркане, нещо за разводняване на секрета, да се изчиства-геломиртол, например.  За ухото също може да помогнат свещи за уши.

Хепи, прилича на предния вирус при другото дете, дано минава бързо и сте здрави за посрещането на НГ.

# 31 535
  • На морето!
Оплаквам се от тинейджъра, къса ми нервите. Оставихме го при баба му 3 дни, за които си наруши вечерния час 2 пъти и реши, че ще се отказва от спорта, който тренира от години, защото много го натоварвал. Бабата го прикрива за закъсненията и го поощрява в прищевките (защото си познавам детето и това е прищявка, от която няма да има и помен след 2 дни), прибрахме го и сега е сърдит и прави опити да ми говори на въпреки. 😑

# 31 536
1:1, но се учудих, че чак сега го хвана, мина доста време, затова направих тест, все пак вече нищо не се знае.

# 31 537
Хепи, това е ужасен вирус, който живее по повърхности 3 седмици. Само с разтвор на белина може да дезинфекцираш. Не го убива спирт или друг дезинфектант, освен белина. Вирусът е без обвивка и затова. Има много хубав спрей на доместос. Всички разтвори с белина трябва да се измият после , може с кърпа. Казвам ти всичко това от личен, горчив опит. Хубавото е, че бързо минава. Пази се.

# 31 538
Короната ли живее три седмици?

# 31 539
Никаква корона. Говоря за вируса, който причинява разстройство и повръщане. Короната е направо цвете, умира от спирт. Норовирус. Спирт не го лови. Нито гел за ръце. Само разтвор на белина.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 11:30 от Tina*

# 31 540
Тетка,не може ли да идеш на зъболекар по-рано?Да не се счупи още до януари.
Хепи ,дано се оправи бързо!Добри не е писала,как ли е детето ?
Снощи гледахме една къща,много добре изглежда,има и плъзгаща врата за вкарване на кола в двора.Звъня на брокера от сутринта,ни вопъл ,ни стон.

# 31 541
Момичета, Честита Коледа! Да сте живи и здрави всички вкъщи!

Аз не усетих как минаха празниците. Тревожно ми е заради куче на мои близки, което изчезна преди три седмици. Беше гледано на пуст хотел, който вече не работи. Свидно ми е много за милото и ако се намери, искам да го прибера да го гледам заедно с моето куче.
Напълних ФБ с обяви. Давам малко възнаграждение.
Как пък от никъде никой не се обади с информация?
Започвам да си мисля, че е откраднато.
В почивните дни обиколихме св. Константин и Елена, Слънчев ден, зоната на Кабакум и Свободния университет, Варна. Нищо не открихме...

Все пак имам малко надежда останала, но започвам да чувствам умора и отчаяние...

Ето снимка на кучето за момичетата от Варна. Знае ли човек, може все пак нещо да забележат.
Снимката е стара, кучето сега е по-старо, но като ориентир за цвят и порода.

# 31 542
  • Бургас
Естела пусна снимка на куче,което обикаля.Мисля,че на 24 преди гостито на свеки.

# 31 543
  • Варна
Естела пусна снимка на куче,което обикаля.Мисля,че на 24 преди гостито на свеки.

Славче, Утро ми писа, че не е то.

Аз съм егоист. Вчера, докато разхождах моите джакчета едно бебе куче се залепи за нас. Не го прибрах, а се мъчих да избягам от него, защото след градинките и центъра има коли и ме беше страх да не го блъсне кола.
После плаках, но е все тая, то пак е вън и на студено.

# 31 544
Utro, вероятно кучето е с нов собственик заради породата. Все някой кучкар щеше да го забележки и да сигнализира в групата за Варна.

Общи условия

Активация на акаунт