Да се оплачем... 2021

• 2 085 109
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 515
Правих баклава за сефте, която се оказа доста вкусна. Два пъти яде половинът. След малко ще слага и бустер.
Слава богу и с Коледа и без нея сме си приятно закръглени Joy

# 31 516
  • софия
Днес бях дежурна на работа, цял ден ни побъркаха от звънене, не се спряха! Накрая ми се плачеше, на връщане минах през два магазина за обувки, отдавна ги бях набелязала, викам си ще си излекувам душата от днешния тормоз с едни ботички...да ама не, тия са луди...в единия магазин гледах едни за 185лв, а в съседния магазин, в който влязох с надеждата да е по-евтино...285лв, отстъпка щяло да има...вътрешното ми АЗ изкрещя да се омитам и да си ходя, че роднини на ММ от Италия дойдоха...трябвало и аз да присъствам...сега като се заприбирахме ..няма ток в нашата част. ..ще се повозим с колата, детето поне спи! Утре пак на пангара...а ако ми оценят разговор или чат от днешна дата ще вдигна скандал...то не се търпеше.

# 31 517
Оплаквам се че така и не можах да си почина. А остават само няколко почивни дни

# 31 518
  • софия
Забравих да се оплача и колко обострени са ми нервите, не се търпи..

# 31 519
  • UK
Адеиана11, в Лондон съм.

Оолаквам се, че заради почивните дни графика за събиране на боклук е разместен и сега всичко кофи са ни пълни. Едната едва я затварям, а не може да седи отворена, че лисиците ще го разнесат по двора.

# 31 520
И нашият град е заринат с боклук. Днес минаваше камиона ама сутринта беше... Ужас!

# 31 521
  • тук и там
И ние само ядем,спим и от време на време се караме..Последно на Коледа ми вдигна кръвнот ММ , време  беше днес  пак да се захапем...Не можем и три дни да изкараме без да се сдърпаме за нещо..Взе да ми писва. Сами по себе си сме не лоши хора,имаме  доста добри качества,сипатични хора сме,  заслужваме да сме щастливи малко или много  и т.н...но взех да се замислям,че може би просто не сме един за друг..Вместо да изкарваме наяве най-доброто от себе си, ние успяваме да изкараме  най-лошото..

# 31 522
Честита Коледа, момичета, чак сега сварих.
Какво беше- споделеност, сбъднатост и кво още от подобните😅 Или картинка с чаша, ей така да пляснеш нещо. ФБ тотално прецака комуникацуята… дет са вика баби на внучета не честитя, а пращат картичка или само харесват пост или снимка. И това се счита за достъчно. Няма обаждане, СмС, нещо…
Най- обичам да ме тагнат на снмка с още 143 човека! И кво се очаква да кажа?!
Ние добре посрещнахме, децата си харесаха подаръците, аз моя го бях получила, ММ също, та нямаше изненади особено.
Хапнахме по малко, пийнахме мина.
Сега остава НГ и ще имаме гости, ще готвя цял ден, няма как.
Нещо се чува за ДО пак от януари, дано не…

# 31 523
Женена съм за пън...

Честита Коледа, Жаки!

# 31 524
  • Наблизо
А,вие спите и се търкаляте по диваните..ама аз имам малко дете и болен мъж.Всичко мен чака Sad

# 31 525
Направо ми се повръща от споделеност ,перфектни семейства и сбъднатост !Да минават тез празници ,че байгън вече.После ще гледаме сигурно новогодишни трапези .
Ни сме преяли,ни препили ние .

# 31 526
Прешъс, кажи какво готви, моля те Grinning

На Бъдни вечер готвих чоу мейн със скариди, а на Коледа агнешко бутче и ориз със спанак. Да, знам, ще горя в ада, но аз и без това през последните 7 месеца се чувствам така, сякаш съм там. Confused

# 31 527
.....
Лошото,че вече едва се търпим с мъжа и се изпокарахме!
Славче, що така...
Спомням си как на ММ след гостуване при родителското тяло му трябваше време, за да му се наместят чакрите. Ей, сякаш форматиран се прибираше... За какви глупости сме се дърляли...Минало.

Обърнах деня и нощта аз. Може би за да се скрия и проспя суетата. Нито съм отваряла ФБ, нито вайбър. Иска ми се да се чуя и видя с приятели, но нито имам възможност да ги поканя у нас в момента, нито искам да ги притеснявам с обаждане, при което неминуемо ще последва Кога ще се видим, а аз ще се свивам като... Даже и съседите, с които сме приятели и живеем врата до врата не искам да засичам.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 00:31 от tetka_the_best

# 31 528
Оплаквам се,че днес стоях няколко часа без телефон,като си мислех,че има срив в системата и само с един рестарт  телефонът се оправи.Блондинка на годината!
Хубавото на почивните дни е ,че ще дойдат децата и приятелките им и ще се видим.
Лошото,че вече едва се търпим с мъжа и се изпокарахме!

Кажи му ако нещо му е криво да си сготви риба и това е, би трябвало да се реши проблема:)

# 31 529
Счупих зъб. От нищото. Наскоро го правих, на 4 януари трябваше да го затваря. Сега езика ми е все на счупеното. Новата година ще стартира с вадене на зъб. Красота!
Спи ми се, а не мога да заспя.

Общи условия

Активация на акаунт