Да се оплачем... 2021

• 2 085 072
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 545
Мой приятел загуби кокер в околностите на Варна и го намери след 2-3 месеца като част от глутница. Ще потърся какви съвети беше написал за издирването и ще ги пусна.

# 31 546
Мой приятел загуби кокер в околностите на Варна и го намери след 2-3 месеца като част от глутница. Ще потърся какви съвети беше написал за издирването и ще ги пусна.

Ще чакам да ми пишеш! Ако е удобно, направо бих се радвала да ме свържеш с този твой приятел.
И аз подозирам, че може да се е случило нещо такова.
Вече има 1-2 голдъна, които издирват във Варна и са забелязани като част от глутници. Още не са ги хванали.

Utro, вероятно кучето е с нов собственик заради породата. Все някой кучкар щеше да го забележки и да сигнализира в групата за Варна.

Всичко е възможно, но кучето е много старо и изобщо не е в добра форма и красота към момента, въпреки породата. То е на 11 години, гледано само навън, занемарено.
Съмнява ме някой да го е прибрал заради породата.
А и при всички положения е редно като намериш куче, първо да потърсиш упорито стопаните.

# 31 547
За съжаление, той си е деактивирал профила във фейсбук и няма как да видя съветите. Помня, че беше оставял неща, което миришат на него из района, за да го подуши кучето и да се навърта. Още обикаляне по къщите, при ловните дружинки, постоянно във всички фейсбук групи, обикаляне на местата, където се събират глутници.

# 31 548
Това с перфектните семейства си е за едно на ум
Две познати са споделяли как мъжете им ги счупили от бой. Синини, влачене за косата, ясно ви е. След някой и друг месец - прегръдки, обяснения в любов и демонстрация на прилив на чувства. Дано наистина цари мир и разбирателство ама за мен там където мъж е ударил веднъж, ще удари и втори път

# 31 549
  • В един копнеж!
Прибрах си от куриерската фирма, мини парниците. Утре ще пристигнат и семената.
Ами, да, понеже моя мъж ме ядоса, та същевременно и амбицира, ще се постарая да ми се получат нещата. Нямала съм да успея да отгледам каквото искам на вилата, защото съм щяла да нямам време. Да, така е, време нямам особено, но пък ако си доорганизиам нещата, може пък да успея, бе.
Сигурно съм ви казвала. Купихме едно вилно място. Терен за развихряне- бол.
Овошки? Ок, овошки.
Ама всякакви овошки? Добре, бе, от всичко ще посадим.
Къпинки, малинки, арония? Ок, съгласна съм. И защо не, нали?!
Но докато господинът разчиства мястото за всичките тия негови мечти, аз формирам цветна градина, където знам, че теренът ще е това и остава за постоянно градина. Последно време се включвам и към разчистването на терена, защото вече не може да се сади каквото и да било.
И онзи ден, хубавецът, ми казва, че не сме на дереджето и на етапа да можем да си позволим да гледаме и зеленчукова градина. Нито имаме времето, нито имаме необходимата подготовка за по-цивилизовано поливане.
Какво се очаква от мен? Да чакам още 5 години да си подготви той теренът, за да може да има фронт за великите насаждения?
Как пък не!
Имам планове, имам мечти. Имам тетрадка, в която съм си изчертала какво съм направила до момента, и оттук насетне.
Хич да не очаква, че ще си мълча и ще му сбъдвам неговите желания!
И още други и други куп такива дразги...
 А и покрай тези празници с многото накуп почивни дни, повече от 3 дни не се изтрайваме и започваме да се "хапем".
Прощавайте, че ви напълних главата с тъпо мрънкане.

# 31 550
Това с тетрадката ми хареса!

Благодаря за съвета за дъвката върху счупения зъб! Безценно! Вече се чувствам по-добре Heart

# 31 551
  • Варна
Оф, счупването на зъб ми е голям страх в момента, имам цели 3 умъртвени, за които събирам смелост да ходя да им слагат коронки. Доста отдавна са умъртвени. Единият се счупи наскоро, за щастие не се наложи вадене, успяха да го спасят, но беше на кантар. Зъболекарката ме предупреди да имам едно наум, следващото счупване може да е фатално. Трябва да ги оправя преди  да е станала белята.

# 31 552
  • Варна
Бях се зарекла тази седмица да не ходя до голям магазин, но се наложи по спешност да ходя в Кауфланд за машинка за подстригване. Старата изпуши докато подстригвах големия, а той не желаеше да чака час за фризьор. Лудница. Имам усещането, че хората чакат празниците за да се нахранят. Препълнени колички, бутаница. Подведох се и аз по общата еуфория, та взех неща дето не ми трябват. Всъщност ще се консумират дълго време, напр. бутилка Бакарди, това мисля ще го пия  1-2 месеца.

Днес бях и в района на " Свети Константин и Елена", обиколих и улиците  в онзи район ( Дружба), но не видях никакви глутници, или сами кучета, предвид и времето мисля е нормално.

Enchantress, какво значи цивилизовано поливане ? В района в който живеех хората си поливаха зеленчуковите градини с маркучи, а отпред дето е фасадата на къщата обикновено имаше райграс и цветя, и там се използваше капково напояване и пръскачки.

Последна редакция: ср, 29 дек 2021, 20:20 от floren

# 31 553
floren, много ти благодаря, че се оглеждаш за изгубения голдън!
Продължавай, може пък нещо да изскочи от някъде...

# 31 554
  • ново
Оплаквам се, че нищо не ми се яде, не ми се готви, и представа нямам какво да слагам на масата. Домашните и те така. ММ ще пали барбекюто да опече някоя мръвка и туй то. Ние по принцип сме злояди, а с това заседяване вкъщи пък съвсем.

# 31 555
Ние си самоподарихме еър фрайер, с малка помощ от майка ми за Коледа. И сме супер доволни.
Само на този уред готвя тия дни. Правих свински пържоли, бланширани картофи, пилешко с гъби, а за вегетарианката - два вида вегетариански хапки и кюфтенца /полуфабрикат/.

# 31 556
Утро, това не знам дали го видя, снимките са размазани и това куче ми изглежда друга порода, но все пак има някаква прилика, та за всеки случай ти го споделям

# 31 557
Чипирах се с трета доза и вече усещам първите екстри. Дано мине по-леко този път, защото предишните два бяха тежки заради калпавата ми имунна система.

# 31 558
  • Пловдив
Чипирах се с трета доза и вече усещам първите екстри. Дано мине по-леко този път, защото предишните два бяха тежки заради калпавата ми имунна система.
А аз две дози нищо ми нямаше, на бустерната щях да се гътна. Обаче мина за 24 часа.

# 31 559
На мен първата и бустерната ми бяха еднакво тежки. Но минава.
Оплаквам се, че от празниците нещо се разкапах, постоянно се чувствам уморена и неспособна да свърша каквото и да е. Дано вече да ми минава, че имам задачи за вършене.

Общи условия

Активация на акаунт