Да се оплачем... 2021

• 2 085 111
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 560
Оплаквам се, че така сме се отпуснали, че нищо кой знае какво не ми се прави.
Другата седмица ще е тегаво обратно на тръстиката.

# 31 561
Чипирах се с трета доза и вече усещам първите екстри. Дано мине по-леко този път, защото предишните два бяха тежки заради калпавата ми имунна система.

Обратното знам аз. Добре работеща имунна система се съпротивлява на ваксината и така се изграждат повече антитела. Минава по-тежко. Не съм компетентна и не го твърдя със сигурност. Мнение на познати медицински лица.

# 31 562
  • Rock & Roll feeling ...
Уж темата е за оплакване, но повечето се оплаквате с такова чувство за хумор, че Heart Евала!

Оплаквам се, че когато някой прави твърдения, с които не си съгласен и го отбелязваш на момента, обвиняват теб, че се караш с тях. 

# 31 563
Скоро не съм се оплаквала, ама съм в отпуск сега и предимно чета, и гледам клипчета за гримове. Толкова лесно изглежда като го прави някой друг, а аз като почна... Това го правих 2 часа и пак не изглежда като на снимки и клипове, а колко пари изхарчих за гримове и четки....

# 31 564
Уж темата е за оплакване, но повечето се оплаквате с такова чувство за хумор, че Heart Евала!

Оплаквам се, че когато някой прави твърдения, с които не си съгласен и го отбелязваш на момента, обвиняват теб, че се караш с тях. 

Светът е оцелял защото се е смял Simple Smile Чувството за хумор е най-добрия антидот срещу всички болести и тегоби.

# 31 565
Вермион ти си си хубава и без грим.Това,което показваш също е добре!

# 31 566
Пип, не го приемай лично, не се отнася до теб, но се оплаквам и от това изречение, хубава съм била и без грим. Нямам претенции каква съм, просто гримът ми е страст и ми е интересно да се гримирам. Честно казано малко хора ме разбират.

# 31 567
Верми, екстра грима, ма екипчИто много садо мазо бе😅😻

На зъбар бех, всичко топ ма пак тия шийки, аман! Кво трия кво мия всичко съм прецакала пак Sad
Ултразвукова четка уж и па

# 31 568
И аз да намина да се оплача, че баба ми вече 2 седмици е с много високо кръвно, а понякога горната и долната граница освен, че са високи се и доближават. В бърза помощ, като я прегледа дежурния каза да си вземе направление за кардиолог и ендокринолог и в амбулаторния лист сложиха диагноза хипертония, но днес личната друго реши и пак и изписа нови лекарства и евентуално, ако пак не е ок ще я изпрати на кардиолог и при ендокринолог. А преди няколко месеца баба ми ходи при позната кардиоложка, но личната и работи с друга фирма за лекарства и не и изписа рецепта за тези от кардиолога(само лл може да изписва лекарства). Направо ми писна личните лекари да превръщат всичко в бизнес. Разбирам, че в България заплатите са малко за труда им, но поне да бяха малко човечни. Всеки ден ми е притеснено да не и стане нещо...И аз мога да се оплача от това, че нямам апетит и не ми се готви от доста време(и идеите/рецептите ми се изчерпаха).

# 31 569
Миши, от два дни лекувам кръвно по бабешки.На две големи водни чаши се слагат три дафинови листа, вари се малко и се пие през деня на глътки.Опитайте първо да пие малко, около една кафена чаша.При мен има ефект, а всяка вечер вдигах.Взима се и за сваляне на кръвна захар.Съседката е с диабет и даже не вярва на лаборатория, свалила кръвната захар на 6...и кръвното се нормализирало.

# 31 570
Дафиновият лист има много ползотворно действие.
Вечер си правя "запарка" от джинджифил и вряла вода, която в термос сутринта вече е с приятна за пиене температура. Като се сетя слагам мента, лайка- каквото ми скимне. Отскоро слагам и по един дафинов лист. Сутрин добавям сок на изстискан лимон. Практикувам го отскоро, обаче, и тъй като не следя конкретни показатели, още е рано да правя генерализации. Със сигурност мисля, че не вреди.

# 31 571
   Вермийон, гримът ти е добре. Освен това си хубавица и си го знаеш. Тъй като, очевидно, търсиш конструктивна критика, бих посъветвала да намалиш малко "крилцата" на очната линия и да бъдат по-равни, не толкова повдигнати нагоре. Имаш сърцевидно лице, долната част е по-тясна и можеш и с ружа да поработиш. Да бъде под формата на буквата Z. Да се опиташ да балансираш горна и долна част на лицето, в посока по-голяма симетрия.
   И аз обичам да се гримирам и уж го умея, но напоследък много вдигнах диоптъра и очите, без очила, ги гримирам малко както дойде, по спомен Simple Smile Но съм вероятно около два пъти по-възрастна от теб. Радвай се на младостта, като си млад, може и без грим.

# 31 572
Миши, от два дни лекувам кръвно по бабешки.На две големи водни чаши се слагат три дафинови листа, вари се малко и се пие през деня на глътки.Опитайте първо да пие малко, около една кафена чаша.При мен има ефект, а всяка вечер вдигах.Взима се и за сваляне на кръвна захар.Съседката е с диабет и даже не вярва на лаборатория, свалила кръвната захар на 6...и кръвното се нормализирало.

Благодаря за съвета ще пробваме, но тя пие доста лекарства и за щитовидната ще прочета дано няма противодействия.

# 31 573
Верми, напълно достатъчно е това, което си постигнала. На мен това ми е ежедневния грим - фдт, очна, спирала, пудра
Оплаквам се, че с тоя еко живот вече и торбите за боклук са като сополи. Ни дръжките държат, нито торбите

# 31 574
Не мога да усвоя контурирането, а и очната линия я докарвам трудно. Благодаря много за съветите. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт