Да се оплачем... 2021

• 2 085 105
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 575
Аз слагам пудра, чертая с очна линия писалка и после с основната очна линия.

# 31 576
  • SF
Права, просто я направи по-права. Не прави такива кукички в края на окото си. На тази светлина всичко останало изглежда напълно наред.

# 31 577
И аз не я харесвам така завита нагоре или свръх остра. Ей на , дара Екимова се гримира ужасно за моя вкус

# 31 578
Верми,супер си!Аз харесвам опашки на очна линия,особено за вечерен грим,бих добавила и опушена тъмно кафява сянка на водната линия.Разбирам те,все пак съм човека хвърлящ боклук с грим 😁,а като бях бременна и имах мнооого време се гримирах много и експериментирах.И на село се гримирам ,май съм единствената гримирана,според мъжа ми съм местната атракция 😂Не съм вкъщи да си покажа шкафа с декоративен грим,имам от всичко по много .За вечерен грим харесвам драматични очи и семпли устни .
Днес си търсих лаптоп втора ръка,преди бяха без пари,сега поскъпнали.Имало много търсене заради ДО.Ще се купува нов ,то се видяло.Свързах се с брокера за къщата,супер безхаберен,да съм му звъннела след НГ 🙄.

# 31 579
Бобчи, запразнил е човека, ти с къщи го занимаваш Wink
И аз с грим при контейнера Wink

# 31 580
Типични източноевропейки😂😂😂.С грим и влачим шлейф от парфюм,чувал с боклук и дребни чавета 😂

# 31 581
Типични източноевропейки😂😂😂.С грим и влачим шлейф от парфюм,чувал с боклук и дребни чавета 😂

Е, не мога да се класирам при вас Simple Smile Аз на работа си ходя натюр. Моята е такава, че не предполага контене и нагласяне. За излизане са ми токчетата и гримовете. Покрай пандемията и маските изхвърлих доста червила. Развалиха се. Но пък злоупотребих с парфюмите. На тях няма какво особено да им стане. А, бе, отдавна се опитвам да се отърва от суетата, но суетата не иска да ме пусне. Все отнякъде избива.

# 31 582
  • Light of Zartha
Верми, разбирам те много добре. Гримът е супер, а и щом ти е страст значи ще става все по-добър. Не се отказвай, експериментирай, има толкова много информация. И очната линия се учи, и сенките. Аз например от 10 години слагам очна линия - но всичко беше проба и грешка. Сега я слагам в полу будно състояние, но в началото се мажех като панда. Всичко се учи! Heart

# 31 583
Аз много мога, ма ме мързи и само за по така се цапам;) иначе СС, малко руШче за цвят, спирала, гланц и айде. Не ми се занимава да се китосвам от до. Иначе мога даже мигЪл да си лепя. Искам, но нямам желание дет са вика.

Като по- млада много се гласях, ся ич ми не е.

Излиза ми ужасен херпес;( това от дете не се е случвало. Мн нерви вчера и днес и на сега:(
Имах ацикловир, мазах дано се свърне.

# 31 584
  • под тепетата
JACKLIN*, липсваше ми! И аз така - по-рано руж, очна линия... Последният път като се гримирах, колежките ми казаха, че съм много съмнителна Satisfied За сметка на това пък в очите от спиралата после бях, все едно съм обелила лука на 4-та рота Sweat Smile

# 31 585
И аз покрай маските по цял ден на работа изхвърлих гланцове, пудри и хайлатъри, които не мога да нося. Супер рядко слагам спирала, сенки и ФДТ. Очна линия също,

Оплаквам се, че ръчния ми блендър се развали, а каната блендър, която не бях напълнила до чертата за макс количество, експлоадира тиквена супа по плот, ръката ми и по токущо изчистените ми шкафове. Омммм…

# 31 586
  • Бургас
Гръмна ми главата от децата!
Яко се навлиза в пубертета ......

Искам си нервите и спокойствието,отпреди 20 години!
Омммммммм!!!!!!!!!!!!!!!!

# 31 587
JACKLIN*, липсваше ми! И аз така - по-рано руж, очна линия... Последният път като се гримирах, колежките ми казаха, че съм много съмнителна Satisfied За сметка на това пък в очите от спиралата после бях, все едно съм обелила лука на 4-та рота Sweat Smile
Веднъж излязох без грим,но беше супер важно.Питаха дали не съм болна .Едно момче зайлючи-проклятието на блондинката  😂
Но в спешното например съм ходила с червено червило.

# 31 588
Аз да раждам отидох гримирана, червисана, с направена коса. Водите ми изтекоха, болки като че ще мра, а аз косата издухвам и плача.

На животоспасяваща операция съм ходила гримирана от-до и с лак на ръцете и краката. Нахокаха ме, не можело с лак, но нямаше време да го чистя, та красива бях и като ме оперираха.

И боклук с грим и парфюм хвърлям и с дрехи за навън.

# 31 589
А е важно вкъщи как ходитеее! Торбите с боклука подхождат цветово на хора с вратовръзки.
(по Тетка Кобилкина)

Общи условия

Активация на акаунт