Да се оплачем... 2021

• 2 085 072
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 695
Оставих при фризьорката 135 лв, леко ме заболя корема.

# 31 696
  • тук и там
Прешъс,тя е минала покрай 'италиaнска",ама така се водеше едно време. Продаваха я във едни магазини за Полуфабрикати в БГ, заедно с руската и млечната.То в прованса,само там имаше готови салати..Та я свързвам с детството,и за това я правя..
Така я правя аз
Скрит текст:
   Кисели краставички, шунка(вземам готова нарязана на ивички или кубчета), ябълки, майонеза.Всичко се нарязва на ивички, смесвам с майонеза,слагам и една -две лъжички горчица. Сол-ако иска. Не мога да дам точни грамажи,сервирам върху листо от маруля..Носи много  водка, ракия и др. подобни.Ябълките са малко-не са преобладаващите , само колкото да балансират киселото от краставичките.Не трябва да е сладка салатата!

П.П. Лук,  кромид- салатен , на много тънки и дълги ивички също се слага..Забравих по-горе да напиша..Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 09:12 от Kaisia

# 31 697
Третата доза понесох невероятно добре - без температура, на крак съм почти. Само ми е отпаднало днес, даже повече от вчера и при физическо усилие сърцето ми хлопа.
Оплаквам се, че трябва да взема душ, а ми се огъват капачките.

# 31 698
Аз реших въпроса с баклавата. Утре от турския магазин , който е под нас. Казаха че ще донесат прясна.
Имам само чушки да.пълня. бях ги забравила

# 31 699
  • Бургас
Аууу,спомних си  я тази салата!Една приятелка на майка я правеше и я хапвахме на НГ!
Аз ще правя руска или т.нар.Оливие!

# 31 700
  • SF
Какъв тест да си купя от аптеката, за да проверя тази хрема. Не е силна, но в период на Ковид вълна, искам да се тествам. Досега никога не съм си купувала тест. Не искам да е някакъв боклук.

# 31 701
И аз ще правя руска,майка ми баклава и баница,мъжът ми ще пече суджуци,кумците разядки няколко и ядки домашно печени.Това ще ни е менюто за шест човека.За мен си взех джин и тоник да ми е мирна главата,за мъжа ми заредихме халостни патрони и ракети.Знам че вече има тенденция да не се гърми и трещи и да няма заря ,но с чиста съвест ще си гърмим ние .Разбрали сме се с околните живущи .Това е предимството да си последна къща на село.

# 31 702
Имам от какво да се оплача, но се чувствам толкова зле от крайно лоша новина, че само ще декларирам оплакване без описание.

# 31 703
Аз съм супер доволна от факта, че няколко общини се отказаха от зарята като съпричастност към животните, както и хората с аутизъм и други проблеми. Жалко, че няма как да се ограничат олигофрените с пиратки.
Онзи ден минах с детето покрай училищен двор, в който се бяха събрали на пиратка парти. После 30 минути успокоявах бебе в истерия.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 20:03 от Антигона

# 31 704
Какъв тест да си купя от аптеката, за да проверя тази хрема.
Най-добре питай в аптеката, кой ще ти предложат. Добре е пробата да се взема от носа.
Може да идеш и в лаборатория, където правят бързи за 10 лв.,  но ако си положителна, те вкарват в системата.
Омикрон е с хрема и болки в гърлото, добре е че си решила да се тестваш.

# 31 705
  • някъде по морето
Ние си самоподарихме еър фрайер, с малка помощ от майка ми за Коледа. И сме супер доволни.
Само на този уред готвя тия дни. Правих свински пържоли, бланширани картофи, пилешко с гъби, а за вегетарианката - два вида вегетариански хапки и кюфтенца /полуфабрикат/.
И аз мисля да си купя.  Може ли модел? Благодаря Blush

# 31 706
Мисля , че ще се разделим . " Объркан съм " , " Ти не ме разбираш " , " Ти си изстинала към мен " това са малка част от глупостите , които слушам по празниците . Празници като цяло нямаше , имаше дуднене и глупости . Сменя си мнението през ден - ту всичко е наред , ту едва ли не се разделяме . Сякаш има психически проблем . Не съм сигурна дали няма друга жена , държи се като побъркан .

# 31 707
  • тук и там
Ъ-ъ-ъ , забравих  че и лук че се слага в салатата..На много тънки,дълги  ивички..салатен най-добре . Извинете ме..Завеяна съм си..От това се оплаквам..

# 31 708
  • В полите на Пирин планина
Джей, много неприятно... дано всичко се размине...

# 31 709
Есме- от носа, не плюещ.
То чак ти става готино и гъделичкащо като пъхнеш клечката.

П. П. Доколкото знам бързия в лабораторията не те вкарва в системата, само ако е пср.
Ей, побъркахме се.
Но, да, ако си го направиш в лабораторията за 10 кинта, колкото е и домашния, от лабораторията поне ще дадат сертификат за 48 часа.

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 21:34 от h.d.

Общи условия

Активация на акаунт