Да се оплачем... 2021

• 2 085 043
  • 31 927
  •   1
Отговори
# 31 710
За Омикрон казват, че пробите от носа не го засичат. От гърлото трябвало да се взимат. И като цяло има по-висок процент фалшиво отрицателни.

# 31 711
Оплаквам се, че имам едни болежки дето заради тях не мога да си седна на ... Ясно ви е. Много боли Sad покрай бременностите се сдобих с такива неща и от тогава е ад Sad ама не смея да ида на лекар. От срам.

# 31 712
Ти пък намери от кого да се срамуваш. Много странно семе си, Пийк 😄

Жаки, кажи някое йога упражнение за изправяне на стойката - гръбнак, рамене. Почнах да заприличвам на буквата Ф, ама от латиницата.

# 31 713
Мъчно ми е за щерката. Трябваше утре сефте да празнува отделно от нас, с нейната си бг компания. Реално, тя организира цялото парти- украси, храна, напитки... всичко. Обаче- домакинът е бил контактен и от вчера е под карантина... Не успяха да се организират с парти на друго място за толкова кратко време. Предложихме да са в нас, но по ред причини и това вече не е опция.
Поплака си "детето" и стоически прие факта, че за поредна (надява се и да е поСледна) година ще е с  нас. Не е като в компанията да няма други на възраст, близка до нейната, с които се отраснали заедно, но се беше настроила на по- различно посрещане. Разбирам я.

Незнам защо си причинявате този маратон по готвене. Аз от няколко години съм превърнала коледните празници в дни за почивка със семейството,единствено за Бъдни вечер правя няколко по завъртяни ястия, всички друго сън опростила максимално. Събирахме се с приятели снощи и миналата вечер - поръчваме храна, не е нужно цял ден висене в кухнята. Утре пак ще се събираме - поръчахме си цяло печено прасенце, всяка от нас ще направи по две салата и готово.

Точно така се процедира и в нашата компания. Никога нищо на всяка цена. Ако трябва, и с купешка туршия ще се "отчета", стига да не ми се нарушава ДзенЪТ.

# 31 714
Обичам да правя храна. Винаги ме е тонизирало. Върнах се рано днес, мисля, че ми стига за тази година работа. Направих нещо за вечеря, и това коледно пънче. Е, не е Коледа, но пак е в сезона:

За хайлайнера- благодаря ви много за напътствията и супер полезната схема. Утре ще заблестя Simple Smile
Не че по традиция няма да сме с хората от кооперацията , ама друго си е.

# 31 715
Антигонче, не се чуди... Мен ме е срам винаги от лекари. Wink

# 31 716
Много обичам мойто мило, ама точно сега искам да го изплющя с един тиган да спре да хърка. Че и двупосочно ръмжи кат бенгалски тигър - няма шест-пет, истински виртуоз!

# 31 717
Антигона,щом малкият е проходил,не ти трябва фитнес.

Аз точно когато трябва да посрещам гости се сецнах.Сега движенията са ми ограничени.Не мога да се навеждам,а само клякам с краката.Взех Диклак,дано се оправя,че довечера идват германците.
Направих супа от пилешки сърца.Моите я обожават,но се замислих да не се ошашави момичето,като ги види тези сърца да плуват.Дали няма да се почувства като в "Индиана,Храмът на обречените"?
Ще поръчам и пица за всеки случай.

Трябваше да им направиш рибка кат' на свеки Simple Smile

# 31 718
  • sofia
Ъ-ъ-ъ , забравих  че и лук че се слага в салатата..На много тънки,дълги  ивички..салатен най-добре . Извинете ме..Завеяна съм си..От това се оплаквам..
.   Лук, но много малко и настърган е в оригиналната рецепта. Така съм го учила едно време. Разкошна салата, благодаря, че ме подсети, ще я спретна утре.Flowers Hibiscus

# 31 719
Оплаквам се от поредните луди мерки в Италия. А имахме планове с щерката да отидем февруари.
Е няма да стане. Няма да и сложа ваксина.

# 31 720
Кайсия, благодаря за рецептата за салатата! Flowers Hibiscus От коментарите съдя, че е била доста популярна, но заклевам се, никога не съм яла такава. Даже мислех, че ще има някаква дребна паста в нея и когато я правя може би ще добавя малко.

# 31 721
За Омикрон казват, че пробите от носа не го засичат.
Засичат. Моят племенник точно с бърз тест, с проба от носа в лаборатория излезе положителен в началото на декември . И не в България, а в Скандинавска страна, дето Омикрон е масов.
Племеника беше пак положителен август месец (официално с PCR тест). Та повтаря Ковид и след по-малко от 6 месеца.

# 31 722
  • Бургас
Децата ми се сбъркаха нещо ....
Разчистват си бюрата,търкат,сапунки,прахосмукачка.....

# 31 723
  • София
Мисля , че ще се разделим . " Объркан съм " , " Ти не ме разбираш " , " Ти си изстинала към мен " това са малка част от глупостите , които слушам по празниците . Празници като цяло нямаше , имаше дуднене и глупости . Сменя си мнението през ден - ту всичко е наред , ту едва ли не се разделяме .
Аконе сте съпрузи и нямате деца, го изпревари. Не че няма да те боли, но някой да ти танцува по нервите постоянно, че после и да се раздели с теб, е още по- гадно. Запомнила съм те с една история, добър човек си и не заслужаваш такива неща някой да те разиграва
Съжалявам и гуш Hug

Аз щях да се побъркам днес в супермаркетите. Постоянно се провира някой покрай през и до теб. Бутат се, сякаш раздават безплатни органи. Други сякаш на разходка тръгнали. Едвам издържах, връчих количката на този с мен и се изнесох. Laughing

# 31 724
Да няма купон утре у вас?
Или момиче за идва?

Общи условия

Активация на акаунт