Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 34

• 69 044
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Бисквитена торта с домашен крем 😊

# 226
страхотно е пилето, Поли!  откакто моите човеци си имат собствени домове, трудно се разбирам със Стоев да ядем купено пиле Simple Smile печено.
Дени, честито да ти е детето!
Лаврак в прошуто и салвия, но със стафиди и ядки в коремчето пак https://pep-4o.blogspot.com/2021/01/blog-post.html

и охлювчета от бутертесто . https://pep-4o.blogspot.com/2010/04/blog-post_376.html

# 227
Денил, да ти е живо и здраво детето!
Вечеря от вчера -печен джолан по чешки (vepřové koleno). Вкусотия! Yum Върви много с хрян, горчица, зелева салата и тъмна бира. Доста картофки напържих и направо преядохме. Relaxed

Салата от кисело зеле за джоланчето.

Пилешка супа.

Млечна каша с овесени ядки.

# 228
  • В царството на игрите:)

Нищо особено, ама любима вечеря вкъщи Simple Smile

# 229
  • София
Любимият ми корейски сандвич.

Скрит текст:

# 230

Ванилов пай с конфитюр от круши

# 231
  • София
Свинско със зеле

# 232
Denyil , честито да е момчето ти!
Една импровизация днес. Бутер тесто, къстард и леко карамелизирани с кафяв захар ябълки

# 233
Днес домашно маринован свински врат без кост на фурна с гарнитура от зелен фасул с копър, чесън, сол, лимон и олио и пържени картофки конфекция:

Пп Дени, Честит да ти е рожденика! Жив, здрав и късметлия! Flowers Four Leaf Clover
Пп Честит Имен Ден, на всички, които празнуват днес! Flowers Four Leaf Clover

# 234
  • там където има винаги вятър
Дени, честито да ти е голямото момче!

Нямам снимки от последните дни, че са все показвани неща - яйца по панагюрски, суджук със сини сливи.

Питах в другата тема в какво да вложа петмез от захарно цвекло. Порових се за рецепти и най ми допадна като продукти тази
Скрит текст:
Ето резултата

# 235
Денил, да ти е живо и здраво момчето! 🍀

Бухти

Баница

Кюфтета с доматен сос и фета

И паста с чесън и чери за гарнитура по настояване на дъщеря ми 😃

# 236
С баница с мляно месо, праз и ориз казвам наздраве на празнуващите Simple Smile Само хубави, много хубави неща да ви се случват!

# 237
Добре е, че след обилна вечеря сядам да разгледам вкусотиите, че някак се понася Wink
Лабрекс моля рецептата на този ужасно вкусен сос на пълнените чушки☺
Тайна изпуснала съм, корейския сандвич вътре е с какво..шунка /кашкавал/ соеви кълнове и после е паниран? Моля за тайната 😊
питки

кюфтета с картофи на фурна

Скрит текст:
паста с броколи , сметана и синьо сирене

чили кон карне

пилешки дробчета задушени с вино,моркови, лук, чесън и после с пушен червен пипер

# 238
Denyil, здраво и щастливо да ти расте момчето! Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Добре е, че след обилна вечеря сядам да разгледам вкусотиите, че някак се понася Wink
Лабрекс моля рецептата на този ужасно вкусен сос на пълнените чушки☺
Скрит текст:
Тайна изпуснала съм, корейския сандвич вътре е с какво..шунка /кашкавал/ соеви кълнове и после е паниран? Моля за тайната 😊
питки

кюфтета с картофи на фурна

Скрит текст:
паста с броколи , сметана и синьо сирене

чили кон карне

пилешки дробчета задушени с вино,моркови, лук, чесън и после с пушен червен пипер

pinko,
Скрит текст:
пускала съм рецептата, но ето я пак: Пълнени чушки с кайма и ориз на фурна и чуден сос. В рецептата пише готовите пиперки да се залеят с един пръст вода от дъното на тавата, аз ги заливам с почти толкова вода, колкото на снимката изглежда готовия сос. Просто сосчето наистина е много вкусно. И да си призная за последните - не знам защо, сигурно ги пекох повече, две-три пиперки се бяха разксъсали и имаше от плънката в соса. Стоеше един такъв грапав и зърнест. Грабнах пасаторът и го направих гладък като джам. Joy Все едно, гладък, зърнест, много е вкусен. Това за мен и моите хора. Отдавна вече не варя пиперките в тенджера както преди, пека ги по тая рецепта, че и по-бързо ми се струва, че стават. Правенето имам предвид. Ама, то се изпедепцах! Simple Smile

# 239
  • Bарна, морето, сините вълни
Дени, честит рожденик и от мен. Нека е много здрав, щастлив, успешен и гордост за семейството! 🥰 ❤️

За закуска хапнахме препечени филии със свинска мас, сирене, кашкавал, топено сирене и билков чай

Пилешка супа от ММ

Скрит текст:

Чийзкейк с домашни пълнозърнести бисквитки, крема сирене, йогурт, мед и къпини

Последна редакция: вт, 12 яну 2021, 22:12 от DespicableMe

Общи условия

Активация на акаунт