Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 145 037
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 105
Дойдоха ли ви формичките н София мел?
Да

# 106
  • София
Дойдоха ли ви формичките н София мел?
Моята формичка дойде на 23.12.

# 107
# 108
  • Разпиляна във въображението
И моята формичка не е дошла.
Вчера някой попита за игра на Метро и Мастъркард - да не е това: https://promo.metro.bg/

Благодаря! Остава да стискам палци за утре Simple Smile

# 109
  • Стара Загора
Здравейте и Честита нова 2021! Нека е по-здрава , по-сплотена и по-социална от предходната.
Моите формички също не са дошли. Явно за Великден ще си ги ползваме Joy

# 110
  • Разпиляна във въображението
Те ще станат тематични по-рано - за Деня на влюбените Simple Smile

# 111
# 112
# 113
Много ли са наградите? Аз всъщност, спечелих скрабъл миналата година, но нямам с кого да играя, на близките им е трудно или не им се занимава...

# 114
  • Велико Търново
Нямам формичка още, а в сайта на София мел не си намирам инфо в профила какъв адрес съм дала. Някой знае ли как да видя?

# 115
  • София/Търново
Нямам формичка още, а в сайта на София мел не си намирам инфо в профила какъв адрес съм дала. Някой знае ли как да видя?
Пиши им...

# 116
Звъняха по телефона за адрес.Най-добре им пиши или звънни,понеже няма друг начин.И моята още не е пристигнала.

# 117
От София мел пращаха мейли с линк за попълване на данните в профила, но като се пратят (попълнят), няма как да се видят. На мен не са ми звъняли. Според мен ще продължат с пращането другата седмица, все пак са си доста бройки.
Аз си взех моята от съседката и се учудих, че пишеше такса 4.22, а във вайбър пишеше 0 лв. Съседката каза, че не е плащала нищо де.

# 118
И моята формичка не е дошла, има време. Хиляда бройки са все пак.

# 119
Много ли са наградите? Аз всъщност, спечелих скрабъл миналата година, но нямам с кого да играя, на близките им е трудно или не им се занимава...
Наградите са 200.
От София мел пращаха мейли с линк за попълване на данните в профила, но като се пратят (попълнят), няма как да се видят. На мен не са ми звъняли. Според мен ще продължат с пращането другата седмица, все пак са си доста бройки.
Аз си взех моята от съседката и се учудих, че пишеше такса 4.22, а във вайбър пишеше 0 лв. Съседката каза, че не е плащала нищо де.
Толкова е доставката  и я плащат те понеже е награда.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 15:05 от Станимир Иванов 641942

Общи условия

Активация на акаунт