Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 145 079
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 120
  • София/Търново
На мен зайците ми дадоха само карти. Сигурно, защото напоследък им създавам работа и ги карам да мислят... за друго освен продължението на рода...

# 121
За много години, здрави и късметлии! Днес някой да е преобразувал код на Кока кола? Аз не  успях. Вкарвам код за sparx, и новия който ми изпращат за ААР е вече използван

# 122
И на мен ми се е случвало това. Писах им във фб, изпратих снимка на капачката с кода и те ми дадоха нов код, който стана.

# 123
За много години, здрави и късметлии! Днес някой да е преобразувал код на Кока кола? Аз не  успях. Вкарвам код за sparx, и новия който ми изпращат за ААР е вече използван
Днес преобразувах. Всичко беше точно.

# 124
Тези Нестле много ме дразнят с креативните им отговори и кодове по кутиите.

# 125
  • Sofia
Бях от първите спечелили формичката, обаче рецептата е ужас, няма да я повторя, формичката е сладка, но според мен не е много добре направена защото не се чете,тоест високо е надписа, а дебели бисквити не ми се правят.....

# 126
Преди малко се обадиха на ММ, че сме спечелили шейна от Кауфланд/Кока Кола. Simple Smile

# 127
Преди малко се обадиха на ММ, че сме спечелили шейна от Кауфланд/Кока Кола. Simple Smile
Честито! Така се надявах и аз за шейнна за бебока ми..

# 128
Здравейте, има ли някой спечелил от последната седмица в куинс и да е получил смс за доставка от спиди?

# 129
Здравейте, има ли някой спечелил от последната седмица в куинс и да е получил смс за доставка от спиди?
Да, аз получих преди малко. Чакам си ваучера утре.

# 130
  • София
Честито!
Аз още не губя надежда, шейните са над 300, в двата магазина на Кауфланд, където пусках картончета кутиите бяха почти празни, но незнам от всеки магазин ли теглят определени бройки или от всички картончета за цялата страна теглят.
Малко не вярвам на тези игри с кутиите. Никога не съм печелила. Миналата коледа Кока Кола пак имаха такава игра, само че в магазини на Фантастико и с награди 42 телевизори тогава пуснах в 6 различни магазина по 5-6 картончета. Всичките кутии бяха пълни с пари и боклуци и на дъното с по няколко картончета, имах чувство че само моите. И тогава се похвали само една дама от форума.

# 131
От кутии в Кауфланд съм печелила два пъти.

# 132
  • Лясковец
Някой да е спечелил слушалки от играта на Кауфланд  преди месец и дали си ги е получил вече.

# 133
Всички ли си получихте ваучерите от Куинс от тегленето от предпоследната седмица?

# 134
И аз не съм се отказала от шейната 😂 В един софийски и един провинциален Кауфланд пусках, все на дъното бяха. Даже на едната кутия аз разпечатах дупката. Но обектите на Кауфланд в България са 60, така че, ако са по 6 на магазин, нищо чудно и да се разминем.
На мен ми трябва една шейна, играя със 6-7 бележки.
Аз бях м.г. с телевизора от ФФ.

Общи условия

Активация на акаунт