Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 145 154
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 135
В играта на Билла и Кока Кола - регистрира ли се някъде бележката или е достатъчно само да ти маркират ваучера в дигиталната карта? Никъде не виждам линк за регистрация на бележката...

# 136
Всички ли си получихте ваучерите от Куинс от тегленето от предпоследната седмица?
Аз,да.

# 137
Играта на Милка стартира

# 138
Станимире, сън не спиш от тези игри. Joy

# 139
  • София
За много години!
Аз имам да преобразувам още много кодове за Coca Cola App, дано тези досега са валидни, че капачките заминават, след като преобразувам кода...

# 140

От първата касова бележка🙂

# 141
  • пловдив
За играта на Милка, прочетох условието два пъти и въпреки всичко ще питам и тук Simple Smile шоколадите на Милка не участват ли?

# 142
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
За играта на Милка, прочетох условието два пъти и въпреки всичко ще питам и тук Simple Smile шоколадите на Милка не участват ли?

Не участват.

# 143
Всичко без шоколадите.

# 144
Добро утро. Прочетох правилата на Милка и не видях да пише, че могат да се регистрират бележки от стара дата. Имам бележка от 26.12.20 и не мисля, че е по правилата. В същото време вече има печеливши, явно с покупка от преди 4 януари.

# 145
Моята бележка е от вчера.Регистрирах я и спечелих.Като ми донесат наградата,ще видя дали ще има проблем

# 146
  • София
На една предходна игра на Милка пак със стари бележки бяха улучили големите награди в първите 30 мин от началото. И май не имало проблем, че са стари бележки. Важното е да отговарят на условието.
Обикновено ако датата на покупка има значение то изрично е вписано като условие и има ред за въвеждане на дата. А при Милка няма.
Тези дни на Абсолют и Бушмилс видях, че дори час, мин, сек от бележката се искат.
Чакам Активия, че това празнично угояване има нужда от корекция🤣 Децата ще ма'ат бисквити и Барни, а мама Активия.

# 147
За Активия има ли някакви подробности вече? Гледам в сайта нищо не пише

# 148
  • София
За Активия има ли някакви подробности вече? Гледам в сайта нищо не пише
Нищо няма още, но си хапваме, така че се надявам само да не е "купете 5 опаковки", защото няма къде да ги държа. С малък хладилник сме 😁

# 149
А от новите опаковки ли си взимала? Дали са с код на капачката? Или с регистрирана КБ? Мен това ме вълнува, че нашите квартални магазинчета докато заредят от новите опаковки, игрите свършват.

Общи условия

Активация на акаунт