Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 145 205
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 150
А от новите опаковки ли си взимала? Дали са с код на капачката? Или с регистрирана КБ? Мен това ме вълнува, че нашите квартални магазинчета докато заредят от новите опаковки, игрите свършват.
Новите опаковки нямат код. Проверено!

# 151
Честито Lunatichka92! Играта беше обявена че ще я има 20 дни преди да почне така че не мисля че ще има някакъв проблем да е от преди няколко дни бележката. Днес ще ходя до Лидл може да купя да се пробвам и аз.

# 152
За много години! Това одеало на Стела изглежда много готино. Честито!

# 153
Надявам се на гривната от Била и Кола. Само там играя за сега .

# 154
  • пловдив
Ей сега регистрирах две бележки Simple Smile за първи път играя, зарибих се покрай вас, не съм от хората с късмет, ама знае ли се тая година... Simple Smile

# 155
Днес какви тегления чакаме?Аз се сещам само за Тофифи.

# 156
Днес какви тегления чакаме?Аз се сещам само за Тофифи.
Да, а Бушмилс са утре мисля.

# 157
  • София
Днес Метро и Кока Кола теглят Simple Smile Чакаме и прословутото обаждане от Монстър Simple Smile

# 158
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Едно на нула за Милка.

# 159
Тофифи по принцип теглят във вторник, а сряда ще очакваме и тегленето за ваучерите за Озон 400лв.

# 160
3:0 за Милка! С две бележки от вчера и една от днес... Нямаше и обявени печеливши в сайта, а накой вече се похвали...

# 161
Годината ми започва с награда 4 бокала от Стела, исках одеало, че сега ще трябва още бири да купувам. Жалко, че никой около мен не пие бира... може като промоутър пред входа да раздавам.

# 162
Вече се виждат печелившите номера в Милка.
2-0 за Милка,поне за гифт карта се включих 🙂

# 163
  • Враца
Преди малко получих ваучерите от Куинс от последната седмица. Трябвало е още на 31 декември да ги доставят, но явно са имали много работа.

# 164
Изтеглени са десетте късметлии, които печелят престилка с надпис "Най-добрата домакиня" от играта на София Мел.
Това са:

krasi_79s
agnesana
I*Belive*in*Angels
margo**
blabunder
Бисквитка
martitedi
zari65
֍_  ҉  _Boby_֎_۞_֍
vaflichka

Общи условия