Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 145 234
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 165
То и аз се включих три пъти за гифт картата ама... Снощи четох правилата по нощите и тази сутрин рано рано скокнах до магазина ... и накупих шоколади 🙄 по инерция Милка свързвам с шоколадите... Ще ходя пак за Барни мечета.

# 166
  • София
Безплатен тест на Silan Fresh Sky Омекотител за тъкани - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/marki-v-dm/product-test-568612?f … YnYLkngpp9weGOxKw

# 167
Относно Куинс, дойдоха ваучерите от последната седмица и куриера дал моята пратка на някой друг като се извини , за което, радвам се, че няма липсващ ваучер. Нямам думи

# 168
Интересно условие има в правилата на ДМ

# 169
Рафи обявиха ли печелившите от коледната си томбола? На сайта им нищо не намирам.

# 170
Да ги бяха раздали на инфлуенските. Срещу един омекотител ще им правя реклама, да ми дадат и пари тогава. Smile

# 171
За много години и от мен! Желая Ви здраве и пак здраве!
Днес чакаме също Милде.
Успешна година на всички Simple Smile

# 172
  • София/Търново
Рафи обявиха ли печелившите от коледната си томбола? На сайта им нищо не намирам.

https://raffy.bg/wp-content/uploads/2020/12/%D0%9F%D0%BE%D1%80%D … 5.12_edit_159.pdf

Кафе машини Spetema печелят:Ани ИскроваДеннис АндреевГергана БайловаИрена КуцароваИван ДамяновКристина ПетроваМартина ГарабийскаАлександър ЯневТеодора ПетроваЖивко ПоповПакет кафе Arabika /различни райони/ печелят:Адриана AврамоваЗорница МладеноваАлександър ГъргоровНина СандалскаДаниела ДомбашоваДиана ПетроваГалина НиколоваИвайло ХубеновКалоян НиколовЛюдмил ЗдравковКристиян ЛатиновЛили ДимоваМартин ПетковСимона ТрайковаПетър Милков ПървановЗорница АрсоваЗлатина КолеваЙончо ЙончевЦветомир БаховМая АтанасоваСветослава АнгеловаМариана ПетроваМария ДавидковаМария П.Боряна БожковаКристияна ВъндеваКатрин ЙордановаИван КасаповИван ТосевАсен ГеоргиевДейвид СтелиниЕли НачковаЛюдмил ТаневИво МиленковНиколета ИвановаКонстантин Рибаров
Елена МановаМария ДавидковаМоника НаковаПаола ЛаловаРосица КонстантиноваТина НиколоваВасилена ПетроваВладимир КраевЯсена МарковаНиколай СъбевЛора П.Християн КръстевЕвгения КостоваГрета АрсоваКутия кафе капсули Spetema печелят:Деян ДимитровЙоана ПееваЗдравка ДимитроваЗана СтойневаХристо НиколоваВера АсеноваВяра ВелиновскаВиктор ЦветановВиктория - viktoriaivanova1999@abv.bgТаня ИринковаПламен ЯкимовХристина КорцановаТодор ПавловичТеодор ГеоргиевСимеон ПавловРусита БоеваРосен ВълчевСабрина ДжорговаПавлинка ТодороваСнежана АтанасоваСтиляна ЛазароваСоня СтояноваМагдалина ДерлипанскаПанко ПетровРая ХристоваНикол МихайловаГалина СтефановаБианка ГенчеваСелин ТерзиКристофър ХъшимовПодаръчна кошница печелят:Десислава Великова
Елена КраеваДимо БаракожЕмил ХаджиевЕва - emilanova13@gmail.comГергана БогоеваАдриана АврамоваАлександър ПетковФади Ал ТауилАнна ИлиеваВеселена МарчеваТони МирославовИвет ПетроваЕлеонора АлександроваБоби - emperor_@abv.bgГанка МанчеваГеорги НаринянКамен ГеоргиевДраголюбка ЯнковаКатя СтавреваНовогодишен куверт за двама печелят:Антон ТоневАна МиховаИвайло БучковВаучер за пакетно фитнес меню печелят:Ирина КарапееваЯвор БанковМартин АсевМария ШулеваПамела - pamelapankova@gmail.comКая СмиловаЕлин ТопузаковЮлиан ХристовВинсент НесторовЕва ИвановаМагдалина ДерлипанскаМарсела НедеваКатерина РачеваТаня ПетроваМелани СлавейковаДимитър ПирговПламен ПеневАлекс ИвайловАнтония ТасковаДени Кънчев

# 173
За много години! Аз ли не разбрах или......
Четох правилатаhttps://merci-promo.bg/, но не видях стойността на покупката да е изписана, а и във формата за регистрация не е отбелязано.

# 174
  • у нас
За много години! Аз ли не разбрах или......
Четох правилатаhttps://merci-promo.bg/, но не видях стойността на покупката да е изписана, а и във формата за регистрация не е отбелязано.

Играта е без покупка.

2:0 за Милка.

# 175
Четох правилата на Софиа мел ,ще търсят и егн

# 176
  • при късмета
Естествено, че ще търсят ЕГН, наградите са за над 100лв.
1:0 за Милка. Рядко имам успеваемост в техните игри, дали пък ще дадат направо голяма награда Joy

# 177
  • Пеликания
Преди малко се обадили на майка от КК и играта в Кауфланд, че печели шейна. Явно не е имало голям интерес, защото от там никога не сме печелили Grinning

# 178
Интересно условие има в правилата на ДМ

Писах майка ми,защото аз не искам да ме снимат

# 179
За много години момичета и момчета. Много, много здраве ви желая.
И ние ще си имаме шейна от Кауфланд, само сняг чакаме. Преди малко ми звънна едно много любезно момиче.

Общи условия

Активация на акаунт