Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 145 245
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Влизам да ви почерпя, че днес помъдрявам с една година:

Имам една бележка на Милка и днес ще я регистрирам по някое време, дано ми даде подарък за РД Simple Smile

# 181
Честита да ни е 2021! Много късмет за всички и желаните награди да ги печелим с лекота! 🤗
Чоколина,ЧРД! Здраве ти желая. 💐
Чудя се какво да купя,за да се пробвам в Милка,че детето хич не обича Барнита. Ще трябва някакви други бисквити да са.

# 182
Чудя се какво да купя,за да се пробвам в Милка,че детето хич не обича Барнита. Ще трябва някакви други бисквити да са.
Има възможности -  бисквити Milka, OREO, Barni, belVita и/или TUC (независимо от вида и грамажа).

# 183
  • при късмета
chockolina, да си жива и здрава, късмет с регистрацията
Детето отдавна не беше яло бисквити тук и сега като го питах какви да взема от изброените, тях ми поръча. За разнообразие, че не са сладки. Орео и тях яде.
Обаче бисквитите на барни дори не сме ги опитвали, сега покрай играта ще взема

# 184
  • Пловдив
ЧРД Чоколина🎉Аз чакам само София мел и пурина,а и кауфланд за роботите,но не се надявам много.Обаче това приложение на кк така ли ще е- на два месеца да пускат награди?
Аз от милка съм много доволна от предната игра ,тази я пропускам.Чакам нещо интересно.

# 185
Да,сетих се и аз,че може Орео,но от Коледа имаме цял шкаф сладкотии,та сигурно ще заложа на Тuc. Преди години много обичах едни със сметана. 😃

# 186
Браво на Милка. Един участник има право да регистрира 20 касови бележки за целия период на играта. Пеневи ще трябва да наблегнат на различни телефонни номера, но все пак е някакво ограничение.

# 187
# 188
1:0 за Милка и от мен.Май в техни игри не си спомням да съм печелила...

# 189
  • София
И аз нищо от Милка... 1:0. Купих кексчета Милка и бисквити. Та звънях да видя дали кексчетата влизат в играта. Девойката малко не беше сигурна. А аз пък се обърках, защото кексчетата бяха намалени и за първи път ги виждам. Нали иначе взимам Боровец или Барни. А бе голяма лудница с толкова артикули, но пък е удобно и разнообразно. Със сигурност до края на месеца ще се включим пак с Орео и Тук.

# 190
Пише "купи бисквити...". Не знаех, че има и бисквити Барни.

# 191
  • София
Честит Рожден Ден, Чоколина! Желая много здраве и щастие!

Аз съм с шейна от Кока Кола и Кауфланд. Много се зарадвах.

# 192
И на Мен ми е доста объркващо кое точно влиза , например Милка стикс влизат ли? Не са бисквити ама са техни пак. Много луда работа ми се струва.
Единственото, което леко ме успокоява, че няма да иде всичко във Голямото Фемили, е че пише да се пази бележката, та се надявам да ги изискват когато стане време да се получат наградите.

# 193
  • София
Пише "купи бисквити...". Не знаех, че има и бисквити Барни.
Е аз оттам се обърках. Барни го свързвам само с кексчета. Май веднъж видях бисквити и до там. Та от кексчета Барни на кексчета Милка. Ама както казах на девойката, щом не е шоколад - важи🙂 Да се оправят.

# 194
  • В страната на бурите
Аз имам проблем с Кака кока и Фудпанда! Оказва се, че Фудпанда не работят вече с Макдоналдс!Днес се опитах да си ползвам ваучера за Мак меню от Макдоналдс с поръчка от Фудпанда (взет от приложението на Кока кола), и в приложението липсваха заведенията на Макдоналдс. Питах защо и ето отговорът:
Здравей! За момента не работим с McDonads. Съжаляваме, но няма да можеш да ползваш този ваучер.
Писах и на Кола, защото в приложението предлагат нещо, което не може да се ползва!

Общи условия

Активация на акаунт