Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 145 143
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 1 980
Тукоо що я попълних без проблем!

# 1 981
И при мен същото. Повече от половината анкета бях попълнила и ми изписа че квотата е запълнена. Писах им и ми начислиха 8 точки.

# 1 982
И днес ли ще спим без пижами? Simple Smile
Никой не се похвали с ваучер от КК, а днес трябваше да ги теглят.

# 1 983
  • Сливен
И аз влизам да питам(за пореден път)-някой спечелил от Кк?

# 1 984
  • Велико Търново
За My Optis целта едва ли е да не ви дадат точките. След като писахте за запълнена квота за анкетата за паста, аз успях да я попълня. Трябваха ми малко точки до 300 и успях да я направя и заявих ваучер.

# 1 985
  • София
За My Optis целта едва ли е да не ви дадат точките. След като писахте за запълнена квота за анкетата за паста, аз успях да я попълня. Трябваха ми малко точки до 300 и успях да я направя и заявих ваучер.
може би сте от друг град, за София беше запълнена.

# 1 986
Някой чакаше скейт от резервите на Монстър.

Получи ли си го?

# 1 987
Слушалките Монстър не били пристигнали в България!! Питах днес на вайбър и това отговориха.

# 1 988
  • София
Какво става с кремовете на Нивеа? Някой получи ли?

# 1 989
Нито крем, нито отговор на имейла ми...

# 1 990
Без крем и без отговор... майка ми има отговор, но вече втора седмица няма комплект. Нивея се изложиха много.

# 1 991
И аз от 2 седмици чакам комплекта. Съфорумки си ги получиха ден-два след подаване на адрес. Ще им пиша пак.

# 1 992
  • Бургас
Аз в петък им писах в месинджъра.
Искаха ми имейла с който съм им писала, по-бързо да направят проверка. Още чакам резултат.

# 1 993
  • Велико Търново
може би сте от друг град, за София беше запълнена.
Да, от друг град съм. Просто исках да кажа, че няма конспирация нарочно да не дават точки, за да не вземем ваучер. На мен също точно тази анкета ми допълни точките Simple Smile

# 1 994

Когато си хазартна личност..... И то с депозит от 20 лв 🤑🤑🤑

Общи условия

Активация на акаунт