Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 145 143
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 1 965
  • София
По случай настоящият празник "Свети Валентин"! ❤️❤️❤️
 🎀Подготвихме подарък за вас скъпи дами
Какво е за вас любовта?❤️
🥂Споделете с нас под публикацията❤️
🥂Тагнете най-добрата си приятелка ❤️
🥂И споделете публикацията❤️
На 11 февруари с помощта на лотариен софтуер един от участниците ще спечели дамска тениска "Shhh... I love you" 💕

https://www.facebook.com/boutiqueDenica/photos/pcb.4066301763432 … 4066301196765575/

# 1 966
  • пловдив
Избрали са ме от chio, писах им съобщение не са ми отговорили:) какви ли са наградите?! Simple Smile

# 1 967
  • София
Избрали са ме от chio, писах им съобщение не са ми отговорили:) какви ли са наградите?! Simple Smile
Аз чакам от тях награда, избрах си чипс класик - спечелена миналата седмица.

# 1 968
Имам слабост към чашите и това е... Изкуших се и купих Стелка, (не беше по план, трябваше да купя бира😄😁😄) Сега ако някой ми каже и кога горе-долу да я регистрирам бележката ще съм много благодарна. Питам спечелилите чаша, не искам одеало. Благодаря. Може и на лично🤪🤪❤️

# 1 969
  • пловдив
Аз чакам от тях награда, избрах си чипс класик - спечелена миналата седмица.

Това ли да е наградата?

# 1 970
Уффф МайОптис ми пратиха анкета за тоалетни блокчета. Попълвах до 50% и изведнъж-редовния номер-квотата е запълнена! Не са познали! Една точка искам,да станат 300 и ще им пиша. 😂

# 1 971
  • София
Някой играе ли играта на Tez tour, не, че наградите са много добри, но пък играта ми беше интересна. Играх два дни в началото и бях на първо място с около 4000 резултат, влязох и днес да играя, то не мога въобще пак да направя 4000, но и гледам другите с по 24000. Как се случва това, мен ми се вижда невъзможно, почивате ли или има друг трик за трупане на точки?

# 1 972
Аз веднъж минах 500 и се регистрирах, все падам. Joy Пускам го на детето и се радва на крокодила. Абсурд да направя 24000. Тези хора добре ли са? Smile Или пак е имало бъг? Wink

# 1 973
Anyyyone, влязох да направя анкетата за блокчетата след като ти писа и ме допусна, даде ми 17 точки. Явно при теб е с цел да не стигнеш 300 т.
Иначе за Майоптис при мен не пристигат известия за нови анкети на имейла, не знам защо. Само като вляза да проверя в самата страница на Майоптис, ми изписва, че има анкета за мен. Така вече съм изпуснала две анкети, за които не съм била информирана и ми пише, че имам по 0 точки. Някой друг с такъв проблем?

# 1 974
При мен понякога мейлите отиват в Спам папката

# 1 975
Успях! Пуснах им мейл,че са ме отрязали на половината и че на други хора също се случва. Веднага върнаха,че била запълнена квотата,но ще ми начислят частични точки-6. 😁 Аз-доволна! Да видим кога ще ги пратят.

# 1 976
Не ми отиват в спам-папката-проверявам я редовно.
Anyyyone,  къде им писа?

# 1 977
Аз стигнах до 65% и ме изхвърли, заради запълнена квота. Вземи тези 0 точки! Супер тъпотия! Не ми върви тези дни с анкетите 😕

# 1 978
А аз изобщо не можах да я започна- почти веднага след като получих мейл се опитах да я отворя( в рамките на минута, максиму две), но квотата вече е запълнена. Това е редовно. Ама е още по-гадно да си загубиш времето  и някъде по средата да те уведомят.

# 1 979
Не ми отиват в спам-папката-проверявам я редовно.
Anyyyone,  къде им писа?
На самия мейл,който получих за анкетата върнах отговор.
Иначе моите винаги са си в основната папка и нямам проблем с тях и с известията.

Общи условия

Активация на акаунт