Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 145 143
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 1 950
Значи имах две бележки на Маги и Кауфланд и забравих да ги регистрирам, ех ... Вече ще ги регистрирам още в магазина Blush
Аз моята я регистрирах, но се чудих дали Maggi Сочни пържоли участва в играта. Писах им мейл, но никакъв отговор.

# 1 951
Аз си ги взимам като са на промоция, иначе не. Simple Smile Вчера взех различни Активии с мюсли по 1.29. Преди това пак си купувах плодови Верея и те бяха на такава цена намалени. Иначе не ям много млека.
Аз ям само Закуска - тя е към 1,60, ако е в картонена купичка - 2 лв. При другите марки (същото нещо) е по-евтино.

# 1 952
Аз пак да питам, някои, който да е участвал в играта на Foodpanda и ОББ да са му звъняли? Уж щели да обявят печеливши, ама кога ще е и дали въобще ще има....

# 1 953
  • София
Дойде наградата от Активия. Тип топ ги носят. Бележката я провериха - номера и бройката на млеката. Бързи са.

# 1 954
Пристигна яйцето на Киндер... Бях резерва... Спиди ги носи
.

# 1 955
Дойде наградата от Активия. Тип топ ги носят. Бележката я провериха - номера и бройката на млеката. Бързи са.

Може ли снимка? Simple Smile

# 1 956
  • Varna, Bulgaria
ЗаСтела Артоа може ли да бъде купена от всеки магазин или само от обозначените?

# 1 957
  • София
Скрит текст:

# 1 958
Как разбирате в Активия дали печелите? Има име като моето, но с едно малко име и буква от фамилията е неясно дали съм точно аз.

# 1 959
Много лошо в Активиа - лоши награди, няма да се участва, пък миналата седмица с 2, тази с 3 бележки и нищо. Ще изядем производството на една смянадо края на играта и пак не е сигурно, че ще спечеля.

# 1 960
  • оттам, откъдето започва България
Лео ми донесоха Мечо от Милка (голям сладур е).
Скрит текст:

Едва след това получих съобщение, че ще имам доставка. Satisfied

ПП Забравих да кажа, че ми взеха бележката.

# 1 961
  • София
Как разбирате в Активия дали печелите? Има име като моето, но с едно малко име и буква от фамилията е неясно дали съм точно аз.
Обадиха ми се, че печеля и поискаха адрес.

# 1 962
Нестле гурме звънят ли на печелившите? Печеля легло, но още нямам обаждане.

# 1 963
Нестле гурме звънят ли на печелившите? Печеля легло, но още нямам обаждане.

На мен ми се обадиха в събота, но т.к са много печелившите, може би не са успяли да се свържат със всички.086620434 е телефонът, от който ми звъннаха.

# 1 964
  • София/Търново
Chio Bulgaria
Дойде моментът да обявим победителите, които взеха участие в поредната игра на Chio ! Честито на: Mitko Delibaltov
, Rosica Ivanova
, Анета Попова
, Костадин Цончев
и Snejina Tomova
Нека те се свържат с нас на лично съобщение, за да разберат как да получат наградата си! Благодарим на всички които се включиха ! Много скоро предстоят още изненади !

Общи условия

Активация на акаунт