Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 145 149
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София, Дружба 2
Здравейте, още не съм си получила формата за сладки от Софиямел. Има ли и други неполучили формата?
И аз не съм я получила още. Писах на София мел и казаха 6 седмици след края на играта е срока за доставка на наградите. Ако да тогава не е доставена пак да им пиша. Sad Сега си ям брашното и чакам да минат 6 седмици.......  егати златната формичка

# 1 921
Здравейте.Не съм писала отдавна,но нямам с какво да се похваля🙂.Обичайно за януари е доста скучно откъм игри.В Нетуърк имам 54т.Според мен темпото за събиране на мимириумите е добро.В сравнение с други агенции,те пращат по-често анкети,а и съотношението 1:1 е доста прилично.Ще изчакаме да съберем 100т и ще видим,но от никой друг панел не могат да се изкарат 100лв за месеци.Изключвам Блупойнт,тъй като там е на томболен принцип и може да се печелят различни суми/предмети веднъж месечно/годишно.

Може ли повече информация за Блупойнт🙄

# 1 922
Тук има информация за Блупойнт и други панели:
http://narabota.blogspot.com/search/label/%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B8

# 1 923
Пусни гугъл търсене

# 1 924

Благодаря ви😊

# 1 925
Jtn panel пращат ли ви често анкети? Не са ми пращали отдавна. Какви други сайтове за анкети знаете? Обаждат ли се вече на печелившите от пюрина гурме?

# 1 926
На мен анкетата за пастата изобщо не ми го зарежда...

# 1 927
И аз попълвах за бирата,писах Ариана,Стела и Хайнекен. 😁 Без да искам съм уцелила. 😂 Аз пия по половин чашка лятото,ама това е друга тема. 🤫

# 1 928
А аз попълвах 20мин анкетата за бирата и на един от въпросите заби и не ми даде да продължа. Пробвах няколко пъти да я довърша, но не стана накрая ми изписа, че квотата е запълнена.... Чудо! Писах им, дано да ме отразят.
 А в JTN ми трябват 40 точки, за да взема най-накрая ваучер. Дано да е тази година 😄😄😄

# 1 929
Имам 15% отстъпка в The body shop. Ако някой има нужда.
Какво чакаме днес ?

# 1 930
Тъпите Толк ми пратили анкета. Улучих, че е за бира ама след няколко въпроса ме спря като избрах Карлсберг за предпочитана марка. Да си знаете да изберете друг отговор. Уж квотата била запълнена. Смотаняци.
Аз откакто заявих ваучер за емаг от толка, не са ми изпращали никакви анкети. Вече три месеца.

# 1 931
Днес чакаме Активиа, но аз съм само с една бележка. Миналата седмица бях с няколко и не спечелих, сега нямам надежда.

# 1 932
Ще има нова игра на Нестле от 01.02 до 28.02. Купи Кит Кат Попс /пакетчета/за над 5 лв. Наградите са прахосмукачка робот, но колко броя са не знам.

# 1 933
Значи игрите ще се раздвижат от другата седмица. Айде чакаме. Smile

# 1 934
  • София
Значи имах две бележки на Маги и Кауфланд и забравих да ги регистрирам, ех ... Вече ще ги регистрирам още в магазина Blush

Общи условия

Активация на акаунт