Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 144 642
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Пеликания
Хаха тъкмо и аз влязох за това. Нали мрънках за пътека Grinning ама няма начин да купя продукти за 15лв. на тази марка.

# 2 071
Най-накрая да се похваля с тефтери от милка. Хванах последния влак Simple Smile сигурно 20 бележки имам. Купуваме си орео редовно, не е специално за играта. В 6:59 спечелих.

# 2 072
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз влизах за пътеката от Лидл.Те хич не ме обичат , но ще се опитам.......за последно може би!

# 2 073
И аз може да се пробвам. Simple Smile И да се похваля с 4 кг съм надолу с диетата на Червенкова. И снощи спечелих козметика от инста. Simple Smile

# 2 074
  • Пловдив
И аз може да се пробвам. Simple Smile И да се похваля с 4 кг съм надолу с диетата на Червенкова. И снощи спечелих козметика от инста. Simple Smile

Браво за килата!Аз за 6м свалих 22кг и успешно задържам..Без сладко,хляб и газирано.
Честито за козметиката☺️

# 2 075
От игрите трябва да направят фонд за отслабване след приключването им особено тези с бирите и сладкото Simple Smile
Това лято от каменица и милка са ми особени длъжници с над 6 кил на + Confounded

# 2 076
  • Сф
Получих топката от ефбет Simple Smile . Понеже съм регистрирала мм, само му звънят да залага, хаха. Не знаят , че аз съм човека с машинките.
Може пък да вкарам някой лев, че голяма скука.

# 2 077
То това остава вече, да почнем да залагаме, че да си поддържаме тръпката.

# 2 078
  • Сф
То това остава вече, да почнем да залагаме, че да си поддържаме тръпката.
ами НЛ имаше доста фенове тук в темата.
В крайна сметка игрите с безумни покупки- същата работа. 10 шоколада за тефтерче, мда..

# 2 079
Така си е, аз съм от тези които се хвърлят в повечето игри, заради шанса и тръпката Simple Smile И в играта на Лидъл ще се включа, въпреки че не съм голям фен на протеиновите барчета и в момента ми е противопоказно да спортувам.
Спечелих си първата награда за годината - книга от Розали. Изпратиха ми лично съобщение, за да ме информират.

# 2 080
НЛ ми даваха абсолютно безплатно игри (връткания), от които спечелих все нещо. Никога няма да вкарам пари в такъв сайт, дори 5 лв. Игрите с покупка не са същата работа, защото аз искам нещата, които купувам, а не ги взимам заради играта.

# 2 081
НЛ ми даваха абсолютно безплатно игри (връткания), от които спечелих все нещо. Никога няма да вкарам пари в такъв сайт, дори 5 лв. Игрите с покупка не са същата работа, защото аз искам нещата, които купувам, а не ги взимам заради играта.
Всеки си има философия и не е нужно да се припокрива с ничия друга.Blush

# 2 082
И аз се регистрирах в Ефбет за топка, но не съм регистрирала код, което е било в условията, но аз не прочетох. Няма топка, но непрекъснато ми звънят и ме питат кое не ми е ясно, та не залагам. Ако реша да играя не са ми нужни указания, просто не искам. От НЛ съм доволна.

# 2 083
Някои да е играл в Инстаграм в играта на avon за 50 спирали? Интересува ме дали наистина вчера са качили победителите в стори? Писах им, но не отговарят Sad

# 2 084
  • Пловдив
Някои да е играл в Инстаграм в играта на avon за 50 спирали? Интересува ме дали наистина вчера са качили победителите в стори? Писах им, но не отговарят Sad
Във фб под коментара на всеки печеливш има.

Общи условия

Активация на акаунт