Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 144 639
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 2 085
Обадиха ми се от Нестле, до 30 дни ще пристигне леглото, бележката не искат да я предавам, а само куриера да сравни данните.
Никъде не участвам, не ми допадат настоящите игри.

# 2 086
Някои да е играл в Инстаграм в играта на avon за 50 спирали? Интересува ме дали наистина вчера са качили победителите в стори? Писах им, но не отговарят Sad
Във фб под коментара на всеки печеливш има.
Тази е друга, с друг срок...

# 2 087
И аз може да се пробвам. Simple Smile И да се похваля с 4 кг съм надолу с диетата на Червенкова. И снощи спечелих козметика от инста. Simple Smile

Браво за килата!Аз за 6м свалих 22кг и успешно задържам..Без сладко,хляб и газирано.
Честито за козметиката☺️
Аз съм 174 см и 110 кг.Мисля да пробвам само с чисто месо,пържоли и пилешко,не колбаси.Вижте месоядните животни,леопарди и гепарди,как са елегантни за разлика от тревопасните слонове и хипопотами.
Да не е спам,който ще получава ваучер от marketlinks за анкети,и е с абв поща,може да не получи по мейла,а да гледа в панела.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 12:09 от Velosport

# 2 088
Velosport, а за газелите и жирафите какво ще кажеш?...
Месо + зеленчуци е разковничето! И много движение, и вода!

За играта не Нескафе, дали ще важат бележки 1-2 дни по-рано от обявения старт?

# 2 089
  • София
То малко спам, но искам да кажа, че откакто се храня само със зеленчуци и пия много чайове - без месо, колбаси, сокове, газирани и за определен период и без ниаккъв алкохол, свалих 16кг. Винаги съм твърдяла, че човекът е хищник и има нужда от месо, но за себе си установих (въпреки, че не ми харесва откритието), че ако не ям месо се наспивам много по-добре, ставам отпочинала, а и работоспособността ми се увеличи. Не спортувам, но се качвам до 6 етаж пеша без проблем, дори и с торбите с покупки, а преди издъхвах на третия-четвъртия. Сега се храня  и с месо, но колбасите ги избягвам. И не ям на всяко ядене, правя си почивки. Реално постите са именно вид пречистване на организма от животински продукти и не са съвсем без логика. Замених сладкото със сурови бонбони (от смлени ядки, фурми, кокосово масло, какао, мед), но на мен не ми е било то проблем, аз ядях много месо, колбаси и тестени - обожавам топъл хляб и честично замесвах някоя погача, особено докато работех дистанционо през пролетта.
Така, признах си истина, която отричах години наред - месото ни натоварва, не прекалявайте Wink
Чудес се какво да напиша, за да не е спам, но няма какво - в нищо не се включвам, освен една бележка с 5бр активия, че детето ги яде. Но там шансът е минимален. Станимир когато ъпдейтне списъка с игри май само ще трие изтекли и няма да има какво да добави...Unamused

# 2 090
Някои да е играл в Инстаграм в играта на avon за 50 спирали? Интересува ме дали наистина вчера са качили победителите в стори? Писах им, но не отговарят Sad
Аз участвах и от вчера следобяд търся това прословуто стори, но не съм го намерила още.

# 2 091
Аз участвах и от вчера следобяд търся това прословуто стори, но не съм го намерила още.
Явно не са качили.... Ако ми отговорят ще пиша

# 2 092
НЛ ми даваха абсолютно безплатно игри (връткания), от които спечелих все нещо. Никога няма да вкарам пари в такъв сайт, дори 5 лв. Игрите с покупка не са същата работа, защото аз искам нещата, които купувам, а не ги взимам заради играта.
Всеки си има философия и не е нужно да се припокрива с ничия друга.Blush
Да, затова и написах, че за мен игрите с покупка не са "същата работа" като хазарта. Аз не се занимавам с хазарт.

# 2 093
Ако говорим за същата игра в Инстаграм. В поста с играта, където се пишеха коментари са писали под коментара на всеки печеливш.

# 2 094
Имаше подобна игра на Ейвън само че във фейсбук, по същия начин на писаха на печелившите под самия коментар на всеки спечелил. За жалост аз не бях от  Ейвъноизбраните. Simple Smile

# 2 095
Здравейте, на някой да му е познат този номер 02 4512535? Намерих питане от друга жена за същия номер, но отговор не.

# 2 096
От новите каталози на Метро (валидни са от 04.02):

# 2 097
Мен игрите в Инстаграм ме отказаха точно защото все не мога да разбера кой е спечелил. А повечето не изпращат съобщения май. Това стори не излиза ли само като го публикуват и ако забравиш да провериш навреме после няма намиране? Или аз нещо не му разбирам.
Скрит текст:
С кето диетата за 2 седмици коремчето ми изчезна колкото и да не е за вярване. После я превърнах в начин на живот, но в лек вариант. Тоест хапвам въглехидрати под формата на картофи, варива и ориз /рядко/. Изцяло изключих тестените. Явно от тях подпухвах така. Но да не помислите, че съм свалила 100 кила. Аз съм си слаба, но покрай медикаментите, с които ме тъпчат заради инвитрото бях качила килца.

# 2 098
  • Разпиляна във въображението
Брей, Дурекс са заковали 9,98 лв., а за участие се иска минимум 10 лв.

# 2 099
И наградите са 1 кафе машина и 6 броя в кутия презервативи

Общи условия

Активация на акаунт