Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

?Въпроси всякакви за СО? 2021

 • 225 189
 • 7 029
 •   4
Отговори
# 45
 • Мнения: 573
Сигурно двойките, които се карат, защото не могат да се разберат при чии родители да идат за празниците, са съвсем млади семейства, които още не ги мързи да се потътрят с децата и сурвачките по къщите на хората. Едно време и ние много ходехме на гости по Коледа, за НГ с приятели, но в последните години ни натежава това обикаляне и не ни се ходи никъде, ама и не върви съвсем да отрежеш близките си, които са възрастни. Тая година най-накрая си останахме вкъщи без да ходим никъде и да каним никого и си изкарахме най-пълноценно и приятно всичките празници само с децата. Тези гостита с роднини, особено при големи фамилии, са ми ужасно изтощителни и ако не беше гадният коронавирус като причина да не се състоят, щях да се зарадвам, че ги няма.

# 46
 • Мнения: 3 365
Днес за пръв път след НГ се видях с колежка. След обичайните честитки тя ми пожела да срещна своя принц. Засмях се и й казах, че от работа - вкъщи няма как да стане. На работа принцове на бял кон няма - само коняри  и далечни братовчеди на принца.
Работихме заедно и пак подхванахме темата. Казах й че ако е като на анимационно филмче, няма как да стане. Не съм Рапунцел да си пусна плитките. Тя отвърна, че не гледа момичешки анимации. Сина й е 4 - 5 годишен.
В последната анимация която гледали две момичета се биели за принца.
Това ли е реалността? Къде останаха принцовете?

# 47
 • Мнения: 31 673
Ти кога ще почнеш да се държиш като възрастен човек?

  # 48
  • Sofia
  • Мнения: 14 011
  Къде останаха принцовете?

  Има.

  # 49
  • Варна
  • Мнения: 30 852
  Само конете им останаха.

  # 50
  • Мнения: 1 632
  Всъщност вица е:
  "Тя търсеше своя принц,
  но на него втори кон не му трябваше"

  # 51
  • Мнения: 11 617
  Зуки, какви принцове, един мъж, стига да е нормален и да си пасвате е предостатъчно. Дали вече наистина не изисквате мъжете да отговарят на 100 изисквания, за да се видите с някой от тях?

  # 52
  • Мнения: 31 673
  Тя и още две-три си живеят в техен си свят. А ми е безкрайно симпатична, но ми иде да и бия два шамара да се освести.

  # 53
  • Мнения: 16 908
  Не зная дали е точно за СО, но тук се обсъждат всякакви казуси и реших да пиша.
  От известно време общувам с една жена, с която се запознах покрай децата и чрез общи познати. Отскоро се виждаме, ходим си на гости, общуваме. Миже би някъде от няма месец, няколко седмици.
  Скрит текст:
  Обаче тя е много обсебваща и това на мен не ми харесва.
  Започна да ме натоварва и честно казано имам някои съмнения за поведението й.
  Ще разкажа по-подробно.
  Сутрин още не съм станала, тя вече ми пише, звъни ми постоянно на видео разговори, самопоканва се в къщи, по всяко време ми пише.
   Аз не обичам такива обсебващи отношения, свободолюбива съм, принципно имам малко приятели, но са изпитани в годините.
  Обичам свободата и такива отношения не са ми по вкуса. Отделно, че не я познавам добре. Ходихме си на гости 2-3 пъти и толкова.
  Аз съм много тактичен човек, неконфликтен и съм добронамерена, не искам да се караме, не искам да я обидя като й кажа директно това, но не знам как да я отрежа. Малко ми е странно за токова кратко време това обсебване и държане, че все едно сме първи приятелки. За няма и месец какво е това нещо?
  Даже и мъжа ми вече й се дразни, защото тя постоянно иска да общуваме и постоянно ми звъни.
  Какво се случи обаче тези дни-някой пуснал слух, че не спазвам карантината (изкарахме короната преди две седмици почти всички у нас и положението беше много тежко).
  Та вървял слух, че аз излизам, което е абсурдно, защото аз не можех да стана от леглото едва ли не, не виждах детето си, изолирах се на отделен етаж, та камо ли да излизам.
  Живеем в провинцията и тук хората ясно ви е какви са. Това ми го каза друга  моя позната и просто ми стана много обидно. И стигнахме до извода, че въпросната ми нова "приятелка" го е казала, защото само тя е нов човек около мен сега и само с нея съм общувала. Не я познавам добре, но да е излязло от друг е невъзможно.
  Честно казано ми е много неприятно да съм част от такива интриги тип детската градина. Истината е, че аз много внимавам с кого общувам и имам тесен кръг от приятели, трудно се доверявам. Сега обаче сякаш се подведох ли, не знам. Имах нужда от нови контакти, тази жена ми се обаждаше повреме на карантината да пита как съм, приятно ми е с нея, разговаряхме се,носеше ми някои неща.
  Но всичко води на там, че тя се опитва да ми създаде интрига. А аз съм много далече от тези неща. За 32 години никой досега не ме е клюкарил, и на никой нещо лошо не съм направила.
  Беше ми изключително трудно. Баба ми едвам оцеля, имахме си много ядове,минахме през трудности и не ми е до това.
  Може би трябва да уточня, че другата ми позната, която ми каза за този слух е скарана с въпросната ми "нова приятелка."  Те бяха много близки, но вече не са. Аз нес съм вчерашна, ясно ми е, че се върти нещо. Но искам най-деликатно да се измъкна от ситуацията.
  Но понеже съм бяла и добра не знам как да постъпя. Не искам тази жена толкова близо до себе си.
  Не искам и да я обидя. Цялата ситуация ми е страшно махленска и глупава. С такива неща от гимназията не съм се занимавала...
  Въпросната обаче ме съмнява,хич не си падам по тия неща, не умея и не са ми по вкуса. Много ми стана тъпо като го чух това. Има всякакви хора. Та, не знам, на вас как ви се струва тази ситуация?
  Имали ли сте такива? Как да постъпя?
  Имам чувството, че ще ме намесят в някаква страшна тъпотия. Не знам дали обясних добре, ако имате въпроси разяснявам.

  Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 11:39 от Мис Каролин Бингли

  # 54
  • волно калдъръмче
  • Мнения: 5 409
  Спираш си месънджъра за нея и готово. Няма да вижда кога си на линия. Не ѝ отговаряш на позвъняванията. Ти преценяваш кога е моментът да върнеш обаждането. Когато започне да те товари с празни приказки, започвай и ти да докладваш за нещо незначително около теб, но в най-големи подробности. Обикновено тези хора имат нездрав интерес. Допитват се как си, за да им се отвори поле за изява и да започнат да си споделят своите неща.

  Ако ти е важно, опознай я, може да се окаже, че не е лош човек.

  # 55
  • Мнения: 16 908
  Вяра, може ли да си го спра? Не знаех, че може, ще попитам в темата за ФБ как.

  # 56
  • София
  • Мнения: 19 047
  Имай предвид, че не сложиш ли граници и почнеш ли да се обясняваш, така ще те завъртят в клюките тип - ама, тя каза, че свят ще ти се извие.

  Кажи ѝ, че взимаш почивка от всичко и всички, имаш нужда и така. Не поддавай.

  # 57
  • Мнения: 12 013
  Има такива прилепчиви и досаждащи хора. Но не е сигурно, че тя е направила интригата.
  Щом не ти е приятна и се натоварваш, а не искаш рязко да я отрежеш, пусни й дистанция, не отговаряй всеки път на съобщения, по-рядко се виждай с нея, по-малко информация и така.

  # 58
  • София
  • Мнения: 5 664
  Вяра, може ли да си го спра? Не знаех, че може, ще попитам в темата за ФБ как.

  Не е ли по-лесно да поговориш с нея. Подобни криеници не ми харесват.

  # 59
  • Варна
  • Мнения: 30 852
  Такива напористи не схващат намека с криенето. Мисля, че е време да спреш да бъдеш бяла и добра.

  Общи условия

  Активация на акаунт