?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 368 135
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 730
Остави го, не го търси, той като се обади си се вижте, дръж се нормално, без да напираш. Живей си живота, прекарвайте си добре. Simple Smile

Никога не съм напирала да си изяснявам с никой мъж отношения в начален стадий, не мога и да си представя какво може да се пита след 2 месеца..? Трай си, усмихвай се и не страдай за глупости. Ако този се назлъндисва, ти си на 26! Мъжете са твърде много наоколо.

# 8 731
правилно ли разбрах? от един град сте, ама писането ти липсвало...?!
намери си някой от далечен град да ти пише по-редовно тогава... Joy

# 8 732
  • София
Изясняването е много унизително за една жена. Реално чрез действията му имаш отговор къде стоиш. Напирал е, защото те е нямал. Сега те има напираща и на тепсия - вече го бОли.

# 8 733
Дали? Има жени - за тях напират и като ги нямат, и като ги имат.

# 8 734
  • София
Има. И какво от това?

# 8 735
Напирал, напирал, колко да е напирал с това писане…., тя пък - препуснала към него с несъобразена  скорост. Какво от това - ми нищо, както виждаш.

# 8 736
  • Пловдив
О боже, момиче махай го тоя на 31 с родителите си живеел...Айде стига с тия мамини златни синове!

Не съм съгласна! Познавам доста хора - мъже и жени, които живеят с родители, но не са мамини златни синчета и дъщери. Причини за това много.

# 8 737
  • София
правилно ли разбрах? от един град сте, ама писането ти липсвало...?!
намери си някой от далечен град да ти пише по-редовно тогава... Joy

Това си е до степента на прилепчивост.
Моя позната е на 45 и с гаджето живеят заедно, но тя изпада в паника колко е охладнял към нея, когато са минали 3 ч., а той не е писал.
Та много е относително. Wink

# 8 738
Що, ако го е вземала млад…Гаджето Simple Smile

# 8 739
Това си е до степента на прилепчивост.
Моя позната е на 45 и с гаджето живеят заедно, но тя изпада в паника колко е охладнял към нея, когато са минали 3 ч., а той не е писал.
Та много е относително. Wink

По-скоро става въпрос за ревност ми се струва. Simple Smile
Чак такава прилепчивост при жена над 30... А на 45 е още рано за старческа инфантилност.

# 8 740
Аз просто си мисля, че ако някой те харесва, ще иска да бъде с теб постоянно, ще те търси постоянно, не знам..
В началото аз бях много дръпната и не исках нищо, не исках да бърза и му го казвах, а сега искам обратното Rolling Eyes
Винаги в началото общуването е по-интензивно, наситено, приповдигнато.
Постепенно се уталожват нещата и минават на друго ниво на общуване.
Става въпрос за динамика, променя се, а не за отдръпване или студенина.
И, не, не искаш да сте постоянно заедно. Това е досадно и обсебващо.
И за протокола – жените развиват емоционален ангажимент, закачат се емоционално и се почва – защо не ме търсиш, защо не ми отговаряш, защо не ми пишеш?
Ами, защото сме различни мъжете и жените. Мъжете не изпитват постояна нужда да са експанзивни емоционално. Те си знаят и това е. И се почват разминаванията.

# 8 741
  • София

По-"дърт" е от нея.

# 8 742

По-"дърт" е от нея.

Значи е мноооого готин, или тя не е красавица.

# 8 743
Значи може да кривне с друго по-младо😂
Както и друг път съм казвала - човешко е това, което наричаш прилепчивост.  Но аз не познавам друг човек освен себе си, който да не се вълнува от мисълта, дали в някакъв момент други хора са по-интересни. Не е необходимо да се вербализира, личи по много други начини.

# 8 744
  • София
Друго имах предвид. И при нея не е ревност. Обсебване и досада е. Тя е такава и с приятелките си. Обича да усеща внимание към себе си. Явно е някакъв вътрешен страх. Трябва постоянно да има контакт с хората, които смята за близки.
На такъв тип ми заприлича Анонимната. Докато усеща вниманието постоянно,всичко е перфектно. Отклони ли се за малко, започва да се самообвинява, че краят е дошъл.

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 10:43 от Fever Ray

Общи условия

Активация на акаунт