?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 368 149
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 715
  • София
Не ти ли става ясно какви сте си?
Твоите усещания ти казват най- точно.

# 8 716
Ами той беше напористия за връзка. И сега, когато се случват нещата, не знам как ги определя. Как се определя дали си във връзка? Смешно ще е да каже вече сме си гаджета, нали.

# 8 717
А ти ходи ли му на гости ?
С преспиване, ресторант, публичност в неговия град?
Запозна ли те с негови приятели.
Това е етап към връзка за мен

# 8 718
Ние живеем в един град. Те нещата са от 2 месеца всъщност. Ходили сме на кино, на разходки, на картинг. Запознал ме е само с един негов приятел. Мъчи ме това, че не си пишем като в началото. Все едно вече се е успокоил, че ме има. Показва пак интерес, ама аз търся под вола теле сигурно. Не знам защо станах толкова несигурна.

# 8 719
Рано е да го стряскаш със сложни въпроси.
Остави се на чувствата.
Те мъжете докато не докопат момичето са като побъркани. Не може все да е толкова луд.

# 8 720
  • По света и у нас
Така е винаги, дадеш ли му секс ей така се кротват. Освен ако не ти е ходил по дупето с години... Тогава са най-отдадени, но и такива работи се случват на младини, после никой не се престарава.
Помисли си какво искаш, няма как да го върнеш в предния стадий, онова е като краста и той вече я е начесал.

# 8 721
  • София
Айде няма нужда на 30 сек да си пишете любезности, виждате се, говорите си, не разбутвай огъня.

# 8 722
Аз просто си мисля, че ако някой те харесва, ще иска да бъде с теб постоянно, ще те търси постоянно, не знам..
В началото аз бях много дръпната и не исках нищо, не исках да бърза и му го казвах, а сега искам обратното Rolling Eyes

# 8 723
  • София
Ами, кажи му го!

# 8 724
Много бързо му е минала тръпката.
Не го питай.
Преди имал ли е сериозна и дълга връзка?
Пепел ми на езика, ама да не сваля и някоя друга?
Трябва да летите е една посока, не на Бъдни вечер да се тормозиш с подобни въпроси.
На колко години е, ако не е тайна, сам ли живее?

# 8 725
Ами той беше напористия за връзка. И сега, когато се случват нещата, не знам как ги определя. Как се определя дали си във връзка? Смешно ще е да каже вече сме си гаджета, нали.

Не е бил напорист за връзка, а напорист за секс. Има разлика.

На твое място не бих задавала подобни въпроси, ами бих се отдръпнала.
Ти други интереси нямаш ли, че натискаш да си пишете денонощно?
Честно, ако някой започне да ме търси постоянно както ти изискваш, ще ми писне на втория ден. Това е много обсебващо, контролиращо и отблъскващо поведение.

# 8 726
На 31 е, аз на 26. С родителите си живее. 
Чуденето ми е дали да бъда откровена с него. На мен не ми пречи, не ме е страх да кажа това, което мисля, директна съм. Въпросът е дали няма да е много обсебващо и да се стресне.
И 90% от случаите той ми пише пръв.

# 8 727
  • Варна
Бъди откровена. Всеки разумен мъж ще го оцени. На старта си се държала дистанцирано. Той няма как да разбере реалните ти емоции и мисли.

# 8 728
  • По света и у нас
О боже, момиче махай го тоя на 31 с родителите си живеел...Айде стига с тия мамини златни синове!

# 8 729
  • Сф
Веднъж в седмицата виждане, от един град, -.не сте гаджета със сигурност. Освен това , той не използва времето да развива евентуалната връзка. Ти познаваш ли го всъщност, житието , битието? Аз така се загаджих с едно момче в един курорт. Върнахме се в Сф и продължихме да се виждаме. Взимаше ме вечер от лекции, излизахме. По едно време почна да разрежда, учел, не знам какво си. Нещо ми светна на мен, въпреки че бях млада , с колежки и компании, не съм била обсебваща. Седнахме в едно кафе и съвсем сериозно го помолих да се изясним. Каза ми тогава че всъщност имал приятелка , но са разделени, тя тръгнала с друг. Той ме харесвал, бла Бла, но не можел още да избере. Казах, ще те улесня- аз се отдръпвам . Така и стана. После се оженили, изчакал я , ние бяхме загубили връзка , след години се намерихме . Той се развел вече, .аз не помня за май имах гадже в тоя момент.Много смешно. Но не сме подновявали интимна връзка. Останахме си приятели и до днес. Вече той е с нова жена , аз с нов мъж и сме добри приятели всички! Отдавна сме се изяснили. И затова няма проблем или очаквания. За мен трябва да се изясниш, заради себе си. Или просто да кажеш, че искаш връзка с някой и имаш други очаквания за връзка, затова ще се отдръпнеш и оставате само приятели. Дори и да не ти сподели какво , що , то ще си допокаже. Не че и сега не е ясно. Поне за мен няма сериозни намерения. Гаджетата се търсят във всеки свободен момент, не бягат по тъча. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт