?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 368 151
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 700
  • София
А бившия приятел ли ти е във ФБ? Ако да, оттам идва и не, не бих приела.
Не ми е приятел във ФБ. Разделихме се много лошо. Той постъпи като маймуните - не пуснал единия клон и се хвана за другия.
Иска да те пита и да я валидираш, че бившият е л@йно. Започнал е и на нея да прави номера.

# 8 701
Според вас защо сегашната на бившия ми предлага приятелство във Фейсбук? Не се познаваме лично, става дума за хора на 40+.
За да може да те следи дали не го задяваш отново Satisfied Ами вероятно просто й е излязло автоматизирано предложение тип "познават ли тези хора? искате ли да се френднете?" и е цъкнала да, някои хора просто колекционират приятели. Може и да е широкоскроен човек, любопитен към света, дори към света на бившите. На теб не ти ли е интересно тя какъв човек е?

# 8 702
Обикновено бившите съпруги не са толкова ларж и широкоскроени към любовниците, заради които са ги зарязали.

# 8 703
И аз мисля, че нещо има гръмотевици в рая, може би го е хванала в крачка, точно както и ти навремето и иска да обмените негативен опит.
Аз фейсбук нямам, но ако имах такова приятелство не бих приела.

# 8 704
  • София
Е, чак да приема, няма нужда.
Ако някой ми изпрати покана, го питам Поради що ми искаш приятелство?
Адекватен отговор няма обикновено.
Мен пък непозната жена в метрото на разстояние едно червило, ми потърси сметка, защо не съм й приела приятелството във фейсбук.
Сигурно е нечия бивша.....

# 8 705
  • София
Мен пък непозната жена в метрото на разстояние едно червило, ми потърси сметка, защо не съм й приела приятелството във фейсбук. Сигурно е нечия бивша....
Да не се е припознала, че с тези маски....Или случка е отпреди ковида?
А ти защо не прие? А? А???

# 8 706
  • София
Ма, да не съм Аврамов дом Laughing

# 8 707
И аз мисля, че нещо има гръмотевици в рая, може би го е хванала в крачка, точно както и ти навремето и иска да обмените негативен опит.
Аз фейсбук нямам, но ако имах такова приятелство не бих приела.
Една може би по-различна гледна точка, за която ме подсети това мнение:
Моя позната така отказваше контакт с бивши на парнтьора й. В последствие така се извъртяха нещата, той такъв номер й направи - Тръгна да се връща при едната бивша, ама междувременно се закачил и с друга, а моята позната намери чатове и с двете. Препрати на бившата. И тя както се канеше да го прибира, така му изгори дрехите и го изгони Joy  После моята позната и бившата много писаха. Оказа се, че същите номера и на нея ги въртял. Цитирам познатата ми "Ако я бях разпитала по-рано за него, много главоболия щеше да си спестя".

Иначе и аз не приемам такива покани. Нито от хора, които не познавам. Вярно, че така и не се запознавам с нови хора (онлайн), но .. 2 пъти приех, с мъже в близък радиус и възраст до мен, с които незнайно как до тогава пътищата ни не се бяха пресичали. Ами, добре, че не са се били! Съжалих, че изобщо се запознах с тях. Та така Simple Smile

А, и друго. Инстраграм имам, но не го ползвам. Ужасно рядко отварям, ако някой сподели интересен линк (най-често тук даже). Веднъж някакъв ми записа там, американец, снимки имаше качени много. Разказа някаква сърцераздирателна история, как загинала съпругата и детето им, колко му е тежко... После от само себе си спря да пише. А няколко дни по-късно на същия профил вече имаше снимки на китаец. Flushed Каква е идеята?!

# 8 708
Идеята е да ти стане тъжно, да се умилиш и да го съжалиш, да му дадеше пари обикновено.

# 8 709
  • France
Анонимен, това е класическа измама.

# 8 710
Идеята е да ти стане тъжно, да се умилиш и да го съжалиш, да му дадеше пари обикновено.
Даже и не пита, но пък и аз не предложих сама Joy

Philomena,
Явно, защото и после имах "подобни" - i want to be your sugar daddy, и час по-късно профилът вече не съществува. Пак казвам, понеже не ползвам Инста, всъщност ме изненада, не ми се беше случвало. По-скоро мислех, че някой идиот просто се кефи да си измисля истории и хората да го съжаляват.

# 8 711
Във фейсбук на мен колко натовски генерали вдовци са ми пращали покана...

# 8 712
Здравейте:)
Ще се опитам да кажа накратко неволите ми. Появи се един много готин мъж в живота ми. Имах връзка по това време, която не вървеше от няколко години. Новият ми пишеше всеки ден, дойде да ме види, беше супер напорист. Много го харесах, съпротивлявах се близо месец, но си казах не искам да го изпускам. Разделих се с моя и не му казах веднага. Проблемът е, че вече не е толкова отдаден като в началото. Пишем си всеки ден, но не е като в началото. Тогава се виждахме и по-често, сега е веднъж в седмицата. И не знам какви сме си всъщност. Според вас нахално и досадно ли е да поставя въпроса ребром? Да му кажа: виж, в началото останах с впечатлението, че много искаш да си с мен, сега се виждаме, но не знам как ги виждаш нещата, не искам да сме си приятели за секс... нещо такова. Приятелки ме съветват, че такива неща не се коментират, те просто се случват, но аз имам нужда да знам какви сме си.

# 8 713
А така! Настъпи го, да ти залепне кат дъвка на подметка!

# 8 714
Зарежи го и него и си търси някой по-възрастен мъж. Младите са си такива.

Общи условия

Активация на акаунт