?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 368 195
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 685
Не виждам нищо странно в това, че ти е пратила покана новата. На мен ми се е случвало на два пъти. 😁 Първия път новата приятелка на бившо гадже ми искаше приятелство (това беше преди 10 години сигурно) е, още си я имам в Фб.
При другия случай пък бившата на тогавашния ми приятел ми беше пратила покана. Приех я, да гледа каквото иска..та вечерта я приех, сутринта ме беше махнала вече 😁

И аз тъй приемам от добро възпитание, че без да съм се натискала се явявам публична личност,  но пък “без да искам” ги махам, особено сега - всеки, който се опитва да ми насажда мнението си. От фейсбук обаче за мен нищо не мой се научи, могат само да се опитват да ми досаждат. Аз си го ползвам за други цели Simple Smile

# 8 686
Пусто любопитство, ей.

# 8 687
  • София
Е, чак да приема, няма нужда.
Ако някой ми изпрати покана, го питам Поради що ми искаш приятелство?
Адекватен отговор няма обикновено.

# 8 688
Когато получа покана винаги първо питам познаваме ли се и не я приемам въобще.
Дори и познати не приемам- като колежки на майка ми, бивши мои учителки/ съседки/ приятелки на майка ми.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 00:36 от Анонимен

# 8 689
А дали не си си блокирала съобщенията и да ти е писала, а да ти е в Спам и да не го виждаш, та за това да е пуснала поканата да си видиш съобщението. А и щом е някакъв изрод тоя общия, може и тя да има проблеми с него и да търси съвет как да се отърве....

# 8 690
Гледам им снимките и дали са фейк профили. Какви публикации пускат. Не приемам секви, даже никакви. Доброто ми възпитание се заплаща.
Не приемам от жени били свързани с мъжете ми.

# 8 691
  • София
Когато получа покана винаги първо питам познаваме ли се и не я приемам въобще.
Дори и познати не приемам- като колежки на майка ми, бивши мои учителки/ съседки/ приятелки на майка ми.

Най-фрапантното беше когато след сън с баща ми, получих покана и съобщения от новата му жена, която ме питаше защо не му се обаждам и т.н. Отговорих й и разбрах, че въпреки любезността си търси информация за да си плете кошницата, като я отсвирих напълно и всяко пращане на покана го отказвах.

Какъв сън?

# 8 692
На мен са ми странни такива драми при хора над 40 години. Да бяхте в гимназията, бих разбрала вълнението.

И на мен са ми странни драмите със социалните мрежи при възрастни хора..

И също така ми е странно как бившият няма ФБ, живеят в различни градове с бившата си, но тя познава настоящата му и даже я разпознава във ФБ... Кой кого следи всъщност?

# 8 693
  • София
Е, жената каза. Човекът е тръгнал с настоящата, докато още са били заедно.

# 8 694
  • Пловдив
Не мога да разбера хората, които толкоз много са хлътнали по тоя фейс!

# 8 695
Нямам никво време за фейс от форума аз.

# 8 696
  • Пловдив
Гледам им снимките и дали са фейк профили. Какви публикации пускат. Не приемам секви, даже никакви. Доброто ми възпитание се заплаща.
Не приемам от жени били свързани с мъжете ми.

Т`ва не винаги е показател, но да съгласна съм с теб. Фейка си личи почти веднага след първото "Hi".

А сега като се замисля, може да искат тройка с бившата.... Wink

# 8 697
Показател е. Аз това работя.

# 8 698
  • Пловдив
Показател е. Аз това работя.

Фейк ли?! Sweat Smile

Сорка не се сдържах!

# 8 699
Може от любопитство да е разглеждала и без да иска да е цъкнала покана, която не е видяла. Умишлено или не, по-добре не приемай, да не се случи да те вкарат в някоя глупава драма.

Общи условия

Активация на акаунт