?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 368 161
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 670
А бившия приятел ли ти е във ФБ? Ако да, оттам идва и не, не бих приела.

# 8 671
  • Варна
Може би, ще иска мнение и информация за мъжа. Поканата е користна.

# 8 672
Щом е бивш значи е затворена страница - той и всичко придружаващо остават в миналото. Не ги мисли , гледай напред идват празници😉

# 8 673
А бившия приятел ли ти е във ФБ? Ако да, оттам идва и не, не бих приела.
Не ми е приятел във ФБ. Разделихме се много лошо. Той постъпи като маймуните - не пуснал единия клон и се хвана за другия.

# 8 674
Клюкарка е или иска да ти прави циркове, или и двете.
Има мъничка вероятност бившият ти да има достъп до нейния профил и той да праща поканата.

# 8 675
Щом е бивш значи е затворена страница - той и всичко придружаващо остават в миналото. Не ги мисли , гледай напред идват празници😉
Така е, всичко остава в миналото. Просто ми дойде изневиделица и ми се стори супер странно...

# 8 676
На мен са ми странни такива драми при хора над 40 години. Да бяхте в гимназията, бих разбрала вълнението.

# 8 677
И защо да е странно?! Аз лично не вярвам, че човек изконно се променя - в същината си винаги ще си остане дребна душица , измекярче някакво. Възможно е, ако е мислещо същество с отворено и добро сърце  да надрасне някои от всичките дребнавости , но не и да изкорени гадостта.
Идват празници - дано не съм права🙂

# 8 678
Ами простащина някаква.....игнор и опитай да оставиш тези хора зад гърба си. Весели празници!

# 8 679
Само психопатите не се променят през живота си. Ако не вярвате,огледайте се. Себе си - също.

# 8 680
На мен са ми странни такива драми при хора над 40 години. Да бяхте в гимназията, бих разбрала вълнението.

И на мен са ми странни драмите със социалните мрежи при възрастни хора..
Ама защо, ама как, ама какво иска.....страшна драма.
Какво толкова има да се мисли - или приемаш поканата или не.

# 8 681
Не виждам нищо странно в това, че ти е пратила покана новата. На мен ми се е случвало на два пъти. 😁 Първия път новата приятелка на бившо гадже ми искаше приятелство (това беше преди 10 години сигурно) е, още си я имам в Фб.
При другия случай пък бившата на тогавашния ми приятел ми беше пратила покана. Приех я, да гледа каквото иска..та вечерта я приех, сутринта ме беше махнала вече 😁

# 8 682
Може да е проява на нездрава любознателност, ако смята, че бившият не те е прежалил. Или обратното, пак нездрава любознателност, ако смята, че стоиш по-долу от нея. И в двата случая не е, защото ти мисли доброто.

# 8 683
  • София
Първо сигурна ли си, че ти предлага тя приятелство или фейсбук ти я предлага като човек, който може би познаваш.
И за двете изпраща нотификации, аз така съм се чудила някой какво пък иска от мен...Joy
Другото, което бих си помислила е, че без да иска е натиснала добави.
Общо взето игнорираш и няма повод за чудене щом страницата е затворена.

# 8 684
  • Пловдив
Аз бих приела, да видя какво иска.

Общи условия

Активация на акаунт