?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 368 102
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 805
  • София
Кат си представя две майчинства на синьовите ръце и свека ще обърне петилата.
Или сега или после наклонена главица сабя не я сече.

# 8 806
Майките винаги се притесняват за децата си и говорят понякога необмислени неща. Ако ти не се чувстваш използвачка, мъжът не ти го натяква, няма какво да го мислиш. Приказва си женицата, така издига сина си - вижте колко печели и жена си издържа. Да се разправяш с мъжа си и майка му е най-глупавото нещо. Така само ще насочиш вниманието към това, че не работиш и ще подхраниш интригата.
Благодаря на всички за отговорите.
На граждански договор съм и работя от вкъщи, но според нея това не е работа явно. Ще те послушам и няма да се разправям. Най-добре да се изнесем надалеч но той не иска.

# 8 807
  • София
Да питам пак. Мъжа ти кара ли те да се чувстваш такава?
Обади ѝ се, кажи ѝ, че думите ѝ те нараняват.
Той не ме кара да се чувствам така, но ми е гадно че майка му ме представя така пред хората. И кой знае какво още говори🙂
До Афродита: Това е нищо, докато работех и взимах заплата ми държеше сметка за какво и колко харча. Но вината е и на мъжът ми, защото е свикнал всичко да и казва.
Ето това вече е твоят проблем, а не какво приказвала свека. А как свека ти държи сметка какво и за какво харчиш - кара ти се, че си си купила ненужни според нея вещи, че храчиш без да има смисъл (пак по нейни критерии)? И мъжа ти не само го позволява, но и подхранва уведомявайки я постоянно?

# 8 808
Хм, синът е частник.Офис има под апартамента.Не ходи на работа от години, 7 поне.Как го издържа жена му не знам.Тъщата може да го разнася, че го мързи.Ама не вярвам, чак толкова не е глупава.

# 8 809
Свекървата като че ли сама не знае, че е обидно това, което приказва, та трябва наша Монк да й го казва и обяснява колко е наранена!
Виж, със сигурност не знае, че непремерените й приказки стигат до снахата! Добре е, да я светне по въпроса. И то по-рязко, за да мисли какви и на кого приказва занапред.
А Монк да спре да се впечатлява! Вероятно самата тя се притеснява, че не внася достатъчно в общия бюджет и затова реагира болезнено. А не трябва! Дори и той да те издържа на този етап, това няма да е вечно, а и със сигурност, ти компенсираш с повече грижи, така че да не ти пука! Хората винаги приказват и ще приказват, не винаги добронамерено и често думите им стигат до нас. Научи се да не им обръщаш внимание на глупостите!

# 8 810
Monk, явно женицата е такава, не й се връзвай, гледай вие да се разбирате.

# 8 811
Според вас нормално ли е мъжът да е приятел с бившия си шурей (брат на бившата му приятелка), при положение, че нея я е блокирал навсякъде
Да, особено ако братът също я е блокирал Satisfied Просто са намерили общ враг 😂

# 8 812
  • Варна
Манталитетът е опасно бреме. После ще натяква, че е дала апартамент и т.н. Важни са отношенията ти с мъжа. Ако е безгласна буква и дресиран, прогнозите са негативни.
Вчера слушах оплаквания от снаха. Има дарен етаж в топ центъра на Варна, от свекърите. Гледат и детето безвъзмездно. А тя мъченицата, страда, че дали стара вила на дъщеря си. Чуждият имот, успех или качества терзаят нисшите душици.

# 8 813
Да питам пак. Мъжа ти кара ли те да се чувстваш такава?
Обади ѝ се, кажи ѝ, че думите ѝ те нараняват.
Той не ме кара да се чувствам така, но ми е гадно че майка му ме представя така пред хората. И кой знае какво още говори🙂
До Афродита: Това е нищо, докато работех и взимах заплата ми държеше сметка за какво и колко харча. Но вината е и на мъжът ми, защото е свикнал всичко да и казва.
Ето това вече е твоят проблем, а не какво приказвала свека. А как свека ти държи сметка какво и за какво харчиш - кара ти се, че си си купила ненужни според нея вещи, че храчиш без да има смисъл (пак по нейни критерии)? И мъжа ти не само го позволява, но и подхранва уведомявайки я постоянно?
Един стар пример ще дам, който тогава ме остави😮😶 Можело вместо да си купя боксерки от 5 лв/чифт аз да си взема за 2лв.
Това беше преди няколко години и мисля, че вече не и споделя чак такива подробности но аз я виждам как го подпитва нарочно. Дори ми беше заявила(също отдавна) с гордост, че го е научила всичко да
и споделя.

# 8 814
  • Варна
Monk,сина и е прихванал от този манталитет. Имай го предвид.

# 8 815
Хм, всичко , и колко пъти такавата ли...

# 8 816
  • София
Звъниш утре да обсъдите секса, че нещо ненаучен си го взела.
Виждам, че си деликатна и обрана, но така с маман няма да стане.

# 8 817
Хм, всичко , и колко пъти такавата ли...
Надявам се това да и го е спестил, но защо ли ме съмнява.

# 8 818
  • София
Един стар пример ще дам, който тогава ме остави😮😶 Можело вместо да си купя боксерки от 5 лв/чифт аз да си взема за 2лв.
Това беше преди няколко години и мисля, че вече не и споделя чак такива подробности но аз я виждам как го подпитва нарочно. Дори ми беше заявила(също отдавна) с гордост, че го е научила всичко да
и споделя.
На такъв коментар е трябвало да й отговориш, че тези от 5лв. са по-секси и на сина й повече ще му харесат, особено докато ги свАля, та мислиш за сина й Gift Heart Даже може да добавиш, че мислиш и за силокон в гърдите (ако нямаш, ако имаш - за увеличаване) - пак с любов към сина й Satisfied Такава си проси само такова отношение.

# 8 819
Съмнявам се, и това да не споделя с маминка, като слушам колко е  доверен и близък с нея.
Чак гащите му стрували 5 лв.
Кажи й ,че си купуваш от 20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт