?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 368 108
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 790
  • София
Ти с нея ли живееш?
Разбира се, че си използвачка по свека. Тя е длъжна да те обяви като такава, иначе ще си плюе на титлата.

# 8 791
Ти с нея ли живееш?
Разбира се, че си използвачка по свека. Тя е длъжна да те обяви като такава, иначе ще си плюе на титлата.
Живеем в техния апартамент, но не заедно.

# 8 792
Според вас използвачка ли съм при положение, че нямам редовна работа  в момента? Нямаме деца. Работя от вкъщи без договор и доходите ми са малки. Свекърва ми разправяла така пред хората. Бъдете честни, моля.
Мъжът ти има ли проблем с това? Ако не, тогава защо обръщаш внимание на свекървата ти?

# 8 793
  • София
Ти чувстваш ли се като такава?

# 8 794
Важно е мнението на човекът с когото живееш.
Ти пред същите тези хора можеш да споменеш, че синът и не желае да работиш и те носи на ръце - ей тъй , просто за да си и на нивото😉
Ох😄никога не съм можела да ги разбирам тези манталитети като от турски сериал...а съм минала през това☺

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 17:00 от ccvet

# 8 795
Що за свекърви и отношения имате?
Мен бог ме пощади, от такива определения.
Ми нали ти е мъж, тоя мамин златен ,ако трябва и може да те издържа.

# 8 796
Ти чувстваш ли се като такава?
Ами, май започвам така да се чувствам вече. Тя не го е казала само пред един човек. Това лято ходихме за 2 дни на море и не спря да звъни да пита колко струва нощувката, уж че и те искали точно там да отидат.🙂 Тоя въпрос май е за темата за свекървите.

# 8 797
  • София
Да питам пак. Мъжа ти кара ли те да се чувстваш такава?
Обади ѝ се, кажи ѝ, че думите ѝ те нараняват.

# 8 798
Хиляда лева на вечер струва.Няма да може да си позволи.
Майната и.
Докато няма деца събирайте и отделно.

# 8 799
  • София
Мъжа ти да не би да я спонсорира и сега да е намалил дажбата към нея? От къде на къде свека ще следи вашия бюджет? Мъжа ти да се заеме по въпроса.

# 8 800
  • Пловдив
Това е много глупав ход.

# 8 801
Да питам пак. Мъжа ти кара ли те да се чувстваш такава?
Той не ме кара да се чувствам така, но ми е гадно че майка му ме представя така пред хората. И кой знае какво още говори🙂
До Афродита: Това е нищо, докато работех и взимах заплата ми държеше сметка за какво и колко харча. Но вината е и на мъжът ми, защото е свикнал всичко да и казва.

# 8 802
  • София
Защо бе, Янтре. Нека рикушират собствените ѝ думи в нея да я видим.

Монк, говори и с него, кажи му.
Покажи на всички, че имаш емоции и че те карат да се чувстваш отвратително. Сега, ако не се заявиш и не им обясниш какво може и какво не може - цял живот ще е така.
На теб не знам какво да кажа, ама се стягай - нарицателното за свекърва ти се е паднало.

# 8 803
Това вече минава всякакви нормални граници,  свекърва ти ,да  държи сметка за Твоите пари.
Че, тя няма никакво право да се меси във финансите  на сина й.
То мъж, не трябва да ти държи сметка, камо ли майка му,
Звучи просто абсурдно.
И вината е изцяло твоя. Ти го позволяваш.

# 8 804
Майките винаги се притесняват за децата си и говорят понякога необмислени неща. Ако ти не се чувстваш използвачка, мъжът не ти го натяква, няма какво да го мислиш. Приказва си женицата, така издига сина си - вижте колко печели и жена си издържа. Да се разправяш с мъжа си и майка му е най-глупавото нещо. Така само ще насочиш вниманието към това, че не работиш и ще подхраниш интригата.

Общи условия

Активация на акаунт