?Въпроси всякакви за СО? 2021

• 368 132
  • 8 988
  •   1
Отговори
# 8 745
Точно за това приказвам и аз. Знам, че тук всичките не сте от тия.

# 8 746
  • София
Не разбрах от кои съм, защото за първи път пиша в темата и вероятно съм пропуснала дискусията, но здраве да е.

# 8 747
  • София
Представям си да е онлайн и да не пише, просто си представям…

# 8 748
Нали има различни приложения, ако с нея комуникира по вайбър, може да си пише с други по уатсап например, така няма да го вижда онлайн и спокойнооо... Joy Нали има как и да се крие статус (дали е онлайн)? Ще го измисли човека. Stuck Out Tongue

# 8 749
Абе, тези писатели кога работят? То голямо писане, голямо нещо...

# 8 750
Все едно да питаш как имат време за любовници. Ще се намери...

# 8 751
В началото щом е имал време да пише постоянно, значи и сега може. Всичко е въпрос на желание. Да, човекът си има своите хобита, интереси и напрегната работа, но просто видях промяната и това ме учудваше. Иначе не съм вманиачена на тема внимание.

# 8 752
Ако сте вече заедно, какво има да пише като преди, когато те е обикалял и омайвал!
Това не значи, че е охладнял, а че отношенията са минали на по-различно и високо ниво.
Сега да не кажете "как така, близките вече не си ли пишат, подаряват цветя или оказват всякакви мили жестове!". Правят го, но не толкова интензивно, като в началния етап, защото вече имат и други възможности да покажат любовта си.

# 8 753
Това е началният етап - само 2 месеца са минали.
Анонимна - със сигурност е ясно, че не е влюбен. А най-вероятно нещата са точно както ги чувстваш. Или говори с него или се отдръпни /аз бих го отписала тоя/. Според мен е загубил интерес и е напорист на друго място.
Най-лошото, което можеш да направиш е да седиш и да чакаш веднъж седмично да се сети да теб.

# 8 754
Като гледам как форума нараства със стотици нови мнения на ден от не чак толкова стотици нови хора, въобще не се чудя кога и колко работят писателите от по-горе.

# 8 755
Като гледам как форума нараства със стотици нови мнения на ден от не чак толкова стотици нови хора, въобще не се чудя кога и колко работят писателите от по-горе.

На някои работата ни е и писателска. Творческа по-точно.

# 8 756
Срещи един път седмично при все, че сте в един град и на мен не ми говорят за кой знае какъв интерес. Не си обсебваща или несигурна, ако с такъв материал работиш. Аз не бих броила за връзка някой, с когото се виждам с такава честота, по-скоро точно за това - някой, с когото се виждам отвреме-навреме, но нямаме връзка.

# 8 757

Е, аз нямах предвид писането във форума, а всички онези, които непрекъснато си пишат с гаджета, съпрузи, приятелки и т.н. и ако не им се отговори до 10 минути, го правят на голяма драма.
Още повече че не всички хора работят на бюро, има професионални шофьори, продавачи, сервитьори, лекари и още куп професии, които не могат да се упражняват с телефон в ръката. Не че не сме виждали и такива, ама ако една сервитьорка си цъка телефона, вместо да ни обслужва, най-много да предизвика скандал. Докато един шофьор или работник в производство с телефон в ръката може да предизвика доста по-сериозни проблеми, дори нечия смърт.
Та затова попитах, знаейки, че никой няма да си признае.

# 8 758
Здравейте, за да не отварям нова тема ще пиша тук .
Приятелят ми е в депресия и наистина не знам как да му помогна.
Остана без работа преди седмица. Живее с майка си, имат голям кредит и доста други разходи. Намерил е друга работа, но ще започне най-рано средата на другия месец, дефакто следваща пълна заплата ще види март. Много им е трудно финансово, а сега съвсем.
Старае се да се държи, но е адски притеснен и напрегнат, знам, че само пари са му в главата и е нормално, де. Казвала съм му, че както мога съм насреща, но всъщност какво от това .. нито мога да помогна финансово, нито мога да говоря глупости като знам че на човека отсреща никак не му е до това .. Боя се, че му идва вповече(проблемът е отпреди случката с работата, тя е капака) и ще превърти.
Как да го разсея, как да се държа с него? Не съм изпадала в подобна ситуация, за да знам от опит какво да правя и говоря, за да се почувства човекът подкрепен ..

# 8 759
Колко и какво работи и колко често пише младежът, не променя факта, че едно виждане седмично не е проява на кой знае какъв интерес и категорично не е връзка.

Общи условия

Активация на акаунт