ФЕВРУАРИ наближава вече,още толкова остава,за да гушнем малкото човече!

• 12 141
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
Може пък нашите контракции да са фалшиви. Вижте какво пише тук: http://www.bg-mamma.com/site/content/view/47/37/

# 196
Blaga, възможно е да са "фалшиви"! Поне при мен симптомите са такива!!А и доки ми обясни точно това! Но това нали не значи да спрем лекарствата??  Naughty

# 197
И ние не сме мислили за имена . С валката още от самото начало съпруга ми беше харесал името Валери и след като и аз одобрих взехме единодушно решение . После имаше сърдитни ,защо не е на името на свекъра.
Сега отново мислим да си кръстим бебчо с име ,което ние харесаме , а не да е специално на някого.Но все още не сме избрали име Simple Smile

# 198
Здравейте момичета,
аз именца съм измислила, но ги пазя засега. Мислех си, че докато дойде момента може нещо друго да ми хрумне, но моята колежка каза, че едва ли не не било хубаво ако вече си избрал име да го сменяш после. Незнам, звучи логично, но може и да са поредните бабини деветини.
Контракциите нещо май не ги познавам да ви кажа, защото толкова неща изчетох и нищо не разбрах. Понякога все едно ми се подува корема, не е точно втвърдяване, но сякаш става и малко по- твърд. А рядко ми се случва да ме приболи леко, като при цикъл- не са ли това контракциите?
За окосмяването- отдавна исках да ви питам дали не е безопасно с епилатора около триъгълника или на козметик с кола? Могат ли да се предизвикат контракции по този начин? Аз от шубе съм си с доброто старо ножче newsm53

# 199
Blaga, възможно е да са "фалшиви"! Поне при мен симптомите са такива!!А и доки ми обясни точно това! Но това нали не значи да спрем лекарствата??  Naughty
О, аз не смятам да спирам магнерота в никакъв случай. Само ще питам д-ра следващия път дали да не намалим дозата. Иначе от вчера контракциите ми понамаляха.

# 200
От последното чистене така ме заболя кръста, че направо ми се плачеше Cry Sad. А и не свърших цялата работа сама - мъжът ми ми помагаше. Май все по-често имам нужда от помощ. 

Вечер след работа ме болят и краката.

Колкото до името все повече ми се иска да кръстим бебето на баща ми - той се казва Валентин - хубав е и женския вариант. Той е много болен. Болестта му е на практика нелечима и прогресираща. Не се умира от нея , но те прави инвалид за цял живот SadSad  Мисля, че той ще се зарадва ужасно много ...  Но не знам как ще прокарам идеята пред мъжа ми - дайте съвети!

# 201
Февруари и така и иначе е месецът на любовта и на св Валентин, особено ако детето се появи някъде около 14 си е съвсем оправдано име идва си с месеца. Пък и е толкова хубаво име, аз бих го дала на детето си, но вече имам. Иначе има вероятност за мен да се роди и на 14, пробвай с този номер, дете на любовта или нещо подобно. Може и да е тъпо но е идея,  Confused, струва ми се  Thinking

# 202
Radostche, аз винаги съм казвала, че е тъпо да се кръщава на накого- имам предвид под натиск. Нашите са по- консервативни и може би са очаквали да го направя, а аз се бунтувах доста, но...осъзнавам каква радост би била за тати и...се примоли на мъжчето да вземем буквичката поне. Той много се изненада на обрата в мнението ми, но се съгласи, нали е добричък. А пък и именцето си ми харесва. Зависи как ще подходиш и доколко е податлив. Може да го помолиш направо, но ако неговите родители също биха искали да е на някой от тях? Моята свеки вече си има малка внучка с нейното име, така, че...остават мама и тати, а аз съм едничка...
Незнам дали помогнах, дано да се съгласи

# 203
Privet na vsichki v tozi sait! Dnes se registrirah tuk i se nadiavam da naucha mnogo polezni nesha svarzani s poyavata na badeshoto mi bebche - jivot i zdrave she se rodi kam 15 fevruari  Grinning.Az sam ot Varna i v momenta jiveia tam,no poneje tatkoto jivee v Sofia reshihme da rodia v Sofia.She vi bada blagodarna , ako mi preporachate kade bih mogla da si rodia bebcheto v Sofia.Zasega nai-dobri otzivi chuvam za Sveta Sofia,no oshe mnenia niama da sa mi izlishni.Predvaritelno vi blagodaria.

# 204
moremer добре дошла при нас! bouquet Моля те пиши на БГ.. трудно се чете на латиница
Radostche мисля че най-добрия вариант е да говориш направо с бащата на детето си. Обясни му желанието си, колко е важно това за теб. Мисля че ще те разбере. Подкрепям откритите и честни взаимоотношения!
По въпроса за имената сме се спрели на няколко варианта: Николай или Ния, Емил или Емилия, като Николай и Емилия са предпочитани за сега. При всички случаи ще е кръстено на родителите ни: майка и свекърът ми са с Н, а свекърва ми с Е. Изборът ни не е направен под натиск от тяхна страна, просто убежденията ни съвпаднаха.

# 205
Аз също мисля че не трябва да се влияем от мнението на родителите. Моите в случая не ме притискат само баща ми мрънка че името което съм избрала било френско (НИКОЛ) ама аз от малка искам момиченце което да си кръстя никол така че точка по въпроса  Naughty
Иначе свекърва ми и свекърът са много свестни хора тя самата е кръстила сина си на своя баща не на неините свекъри и каза да кръстя бебчо както искам тя ще си го обича без значение какво е името. Иначе бабата на мъжа ми свекървата на свекърва ми Simple Smile) се опита да дава ъкъл ама мъжа ми я отряза веднага и сега не смее да гъкне
Виж ако се роди момченце ще сме малко неподготвени с име

# 206
никой от родителите ни няма претенции към името на бебето - аз така си реших.
Още не сме говорили , стискайте ми палци. иначе мъжът ми е много разбран, мисля, че ще се разберам.

Снощи и тази нощ имах много странни преживявания, дори не знам как да ги опиша. Вечерта ме стегна коремът - не ме боли, а просто е стегнат и малко твърд. Чудих се дълго какво става.
През ноща се събудих от болка в десния бъбрек - ама така боли ,че чакне мога да си поема въздух - добре, че беше за някъде около 10 мин. Успях да заспя, но на няколко пъти пак ме пробождаше... Чудя се да търча ли при доки, какво да правя  newsm78 newsm78
Така - оплаках се, сега да се захващам за работа ...
лек ден на всички Simple Smile

# 207
Снощи и тази нощ имах много странни преживявания, дори не знам как да ги опиша. Вечерта ме стегна коремът - не ме боли, а просто е стегнат и малко твърд.

На мен също ми се случва реших че е нормално а днес ме боли сякаш червата и органите
реших че бебо се е завъртял и рита навътре
доста неприятно

# 208
  • Варна
Още една варненка, чудесно, набираме скорост, дано скоро и ние си спретнем една срещичка, какво ще кажете. Добре дошла moremer
Ние можем да се похвалим вече с явни и отчетливи ритници, което  много ме радва, вече няма нужда да търча на лекар , за да видя дали бебо мърда  Grinning
Лек и слънчев ден на всички  Grinning

# 209
Милена* аз съм за срещичка.. Нека се организираме..

Общи условия

Активация на акаунт