ФЕВРУАРИ наближава вече,още толкова остава,за да гушнем малкото човече!

• 12 136
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета,
Po-pi-честито-от тук нататък лека работа и тежки пари ти пожелавам!
Irina,добре дошла при нас!
Момичета искам да ви попитам нещо-вие с какво си махате космите-аз ползвам апелатор,бях свикнала,но сега ме боли ужасно много Confused,направо не знам какво да ползвам, а проблема с окосмяването при мен е сериозен.
Иначе моя бебо снощи не ме остави да заспя да 3часа,както и да легнех не му харесваше явно,и получавах серия ритници Grinning.

# 181
Със депилатор си ги махам и слава Богу поне това не се е променило. Изобщо не ме боли и имам чувството, че са намалели. Ти какъв имаш, понеже тези новите на Браун хич не болят. Иначе пробвай със самобръсначка, все за тези няколко месеца няма да ти се втвърдят толкова. Аз пък има друг проблем - вие за колко време си ошетвате в къщи. Преди се справях със смешните 28 квадрата за половин час. Сега съм като костенурче, три часа не ми мърдат като започна да чистя. При вас това променило ли се е?

# 182
bzepic,и аз доста пъти сядах да си почивам по време на неделното почистване! И продължи около 2 часа!! Ама като го нямаше и любимия да помага!! Sad

# 183
Това е малко прекалено, всички съветват за фолиева киселина, навсякъде има статии по този въпрос, така че е мнение 1:200. Може и да е специалист, но пък не мисля, че въобще има място за съмнение, трябва да се пие понеже помага за бебчето, може да е от по-старата генерация и по-трудно да приема новостите. Аз още си я пия понеже съм си купила повечко и лекарката каза да си я допия, иначе е важна в началото на бременността.
Peace Фолиевата киселина е важен витамин. Няма да навреди в никакъв случай , но липсата може да доведе до сериозни проблеми Sad Ненужното количество се изхвърля с урината, така че няма опасност от предозиране.

За обезкосмяването и аз съм с депилатори и не ме боли.Може би на някои кожата им става по-чувствителна през бременността.
За чистенето и аз съм мнооого бавна вече.Главно защото ме боли кръста и тазовите кости. Добре,че сина ми помага - нищо ,че е малък Wink

# 184
аз съм с епилатор крака и ръце или бръснача зависи колко ме мързи
триъгълник кола маска на козметик преди си ходих почти редовно
а сега още повече махам всичко и с тоя корем не мога да се прегъна даже да се обръсна
и ние снощи имахме бая ритници и днес продължава активно мърдане имам чувство че бебчо не спи ни денем ни нощем
сега в момента ми рита пъпа от половин час не знам това сигурно им е за забавление на бебетата все още е приятно ама усещам как става все по силно

# 185
Здравейте момичета,
да споделя и аз за чистенето: на мен първите три месеца ми бяха сякаш по-тежките. След като повръщането почти изчезна, започнах да се чувствам по енергична. Е имам си някой дребни неразположения, но много много не им обръщам внимание. Като една режеща болка, която я получавам под корема, хоризонтално, когато тръгна на разходка и засиля много темпото. Ама като се усетя забавям и лека полека минава. Та аз се върнах към обичайните си задължения у дома след 3м на бременността. Вече си готвя, чистя основно 2 пъти в седмицата и мисля, че се справям добре. Гледам само тежко да не вдигам. Иначе не се моткам много.
За епилацията: от както съм бременна ползвам бръснача. Нямам нерви за епилатора. Иначе още като забременях, понеже премахвах някой косъмчета по лицето с ел. игла, и козметичката ми забрани да я ползвам докато съм бременна, за да не увредим детското сърчице. Та за там ползвам пинцета. Верно че по бързо се показват и май потъмняват, но ще коригираме след като родим.
Да споделя с вас нещо полезно. Една приятелка ми подари чудесна книга и с две ръце ви я препоръчвам: "Книга за кърменето" на Хана Латроп. А също и да намерите време за Библиотеката на кърмаческия. Според много майки информацията от там им е помогнала за успешното кърмене на бебето, а след раждането не остава много време за четене.

# 186
  • Варна
Привет и от нас , опитваме вече месец да видим пола, но бебчо си стиска краката и не показва, струва ми се , че видях мъжленце миналата седмица, но лекарката каза, че  не е 100% сигурна и не каза нищо, затова на 13-ти ще ходим на 4D   Grinning

# 187
За фолиевата - ми аз още си я пия и има доста още. Това е витаминче, което не вреди по никакъв начин и не бях чувала за доктор който да я забрани. Няма логика ...
За обезкосмяването - продължавам да си ползвам епилатор за краката и мишниците, но на триъгълника от край време съм с бръснача. Все още се виждам там долу поради липсата на корем, но и да порастне мисля че няма да имам проблем, защото по принцип  не ми е необходимо да се виждам за да се избръсна! Simple Smile
За почистването - ми аз по цял дън съм в къщи и общо взето бавничко и славничко правя непрекъснато нещо. Ту прах ще избърша, ту прането, ту пода .... Simple Smile Хич не си давам зор. Simple Smile

# 188
  • София
Здравейте момичета!
Попадали ли сте на този сайт?Аз лично много се забавлявах докато го преглеждах http://stratsimir.exsisto.com/names/

# 189
Хе,хе  Simple Smile аз не бях разглеждала досега сайтове с имена! Все се страхувам да не си променя решението точно в последния момент! Stop И за това си имам няколко имена ,но на никое немога да се спра все още!! А вие мислите ли за имена??

# 190
  • София
Сега се връщам от консултация. След добрата вест,че бебето  е голямо и съм наддала само 4кг досега,ми казаха,че имам контракции на матката, който не усещам SadИзписаха ми MAGNERICH, но не било нужно да ограничавам движенията си. ПОла на бебето не се видя - беше свило крачета, но другата седмица сме на 4D и силно се надявам да кажата,че всичко е наред baby_neutral

# 191
Ох аз миналата седмица бях отпуска и така ми хареса да почивам че сега хич не ми се работи но няма как до края на ноември ще съм тук на линия. Най- гадното е  че тъй като тази седмица съм сама на работа ми се изсипват всички най-гадни неща.
Аз ония ден като ме обзе едно желание да чистя - лъснах стаята на малкия (не че някой забеляза).
Мислех, или по скоро се надявах че на 4D пола се вижда на 100 % но уви при нас прогнозата е под въпрос. Ще ни измъчи това човече.

# 192
  • Стара Загора
Ние за сега сме се спрели на Ива или Ивелина. И колкото повече минава времето толкова по се настройвам за едно от тези имена, затова, чета - нечета други тези са ми фаворити. А ако е момченце ще я мислим може би Константин или Калоян.

# 193
Petrova , не се безпокой за контракциите!! И аз съм на същото дередже и съм така вече от 2 седнмици!  В началоо като се появиха бяха по 6-7 пъти на ден ,а сага от лекарствата може би, намаляха до 2 пъти на ден! Ако имаш възможност си вземи  Магнерод, специално на мен ми действа по-добре!! Дано бързо да минем и през този  период с контракциите!! Късмет на теб на прегледа на  4D! Hug

# 194
Ние още при сватбата имахме разгорещена дискусия дали да запазя моминската си фамилия - Асенова, толкова много му харесваше това име, но от практични съображения настоявах да приема неговата фамилия без тиренца и чертички, понеже тук и без друго не мога да им обясня, че бащиното име от паспорта ми не е фамилия. На края като компромис аз приех неговата фамилия, а за име на детето взехме Асен ако е момче. После някак импулсивно се спрях на Иван-Асен, по-царско е някак. За момиче той категорично избра Анастасия и не отстъпва пред никакви други предложения. Така, че някак аз дадох предложенията, а мъжът ми избра. Още преди изобщо да направим малкото човече вече си имаме имена. Добре е човек да е подготвен предварително. Ако искате мога да ви дам идеи за тукашни имена, въпреки, че на мен не ми харесват словенските имена.

Общи условия

Активация на акаунт