Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако имам ниско кръвно налягане?
Как мога да повиша ниското си кръвно налягане?
Как да се справя с контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако имам ниско кръвно налягане?
Ако имате ниско кръвно налягане, важно е да се консултирате с лекар. Поддържането на високо кръвно налягане може да изисква увеличаване на приема на течности, намаляване на консумацията на червено вино и включване на храни като бяло пилешко месо, риба, мед със сусам в диетата. Също така е важно да наблюдавате нивата си на хемоглобин и да се консултирате с лекар за подходящи мерки.
-
Как мога да повиша ниското си кръвно налягане?
-
Как да се справя с контракциите по време на бременност?
За справяне с контракциите по време на бременност е важно да се консултирате със здравен специалист, тъй като те могат да се засилят в определен период. Вашият лекар може да препоръча приема на силни лекарства или генипрал, но е от съществено значение тези мерки да се предприемат под негово наблюдение.
-
Как да се справя с запушен нос?
-
Какви са препоръките за хранене и витамини по време на бременност?

Не знам какво да правя... с първата си бременност от началото чак до 1г след раждането бях здрава като кон....даже си мислех че нищо не ме лови
...знаете ли нещо да спра процеса, за сега се наливам с чай с мед (взела съм си цяло бурканче в офиса
винаги съм била привърженик на теорията, че организмът най-добре си знае какво му е нужно.
,тогава една приятелка ми каза да си разтривам зърната с мокра хавлиена кърпа, така те загрубявали и се оформяли, не знам от това ли, случайно ли, но откакто я правя тая процедура нямам никакъв проблем,не ме болят и не са толкова чувствителни.
?! Не знам дали е нормално и дали не трябва да прекратим секса
И аз имах преди няколко дни, цяло мокро петно на тениската. Стискам палци бързо да ти мине болката в корема ! 
Аз съм същата, като знам каква бях преди сега хич не се сещам за секс, а док ми каза че не се налага да се ограничаваме.В седмицата веднъж я се "прежаля" я не
Милото се съобразява, какво да си ме прави
, направо ще се гръмна...