ФЕВРУАРИ наближава вече,още толкова остава,за да гушнем малкото човече!

• 12 114
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Аз на първа страница съм лепнала детското хороскопче. Simple Smile
Много е забавно ... Simple Smile
Цветелинка, пу да не се урочасаш, че и аз от хвалби това ми няма, онова ми няма и от повръщане се разсипах, да видим сега как ще е с кислелините! Simple Smile
"Мечо Пух" ли си какво си, не те знам, но след като се притесняваш да напишеш мнението си като се логнеш, значи и нас не ни интересува. По-добре си го спести. Тук сме за да си споделяме всичко, а отношенията със семейството са част от периода в който сме!

# 91
"Мечо Пух" ли си какво си, не те знам, но след като се притесняваш да напишеш мнението си като се логнеш, значи и нас не ни интересува. По-добре си го спести. Тук сме за да си споделяме всичко, а отношенията със семейството са част от периода в който сме!

PeaceМного се ядосвам на такива " гости "  Crazy

# 92
  • София
Здравейте момичета,

Аз започнах да усещам по-отчетливо бебето едва вчера, т.е. вече съм сигурна, че е то. Малко странно беше застанало и като се прозявам и май нещо му притисках та не беше много доволно  Simple Smile
Инак и мен  много, ама много ме тормозят киселините и содичка с лимонче най-добре ми действа.

# 93
  • offshore & overseas
Обикновено не се меся в чужди отношения, но този път ще го направя, защото нашата гостенка "Мечо Пух" мина всякакви граници на благоприличието.
И така: на никой от форума не му се иска да чете тук такива злобни и, най вече, неоправдани нападки!  ban

galastra с нищо не е заслужила такова отношение, най-малкото пък с невинно-шеговитото си изказване,  в което ние нито сме търсили подтекст, нито пък сме му правили структурален или друг тип анализ. Просто прилагаме елементарната човешка тактика: четеш, усмихваш се и отминаваш...  newsm10

А и не мога да разбера какво е това ревностно следене на нейните изказвания. Като не можеш да се стърпиш тайничко да си ги четеш, поне не ги коментирай, хеле па пред нас!!  newsm78 Намирисва ми на неудовлетвореност някаква, ма хайде да не ставам жестока...

АМАН!  #2gunfire

# 94
  • София
Здравейте момичета!!
Големи драми създадох,извинете ме за безпокойството и благодаря за подкрепата ви! Embarassed
Мяуче,когато ми взимаха кръв ми дадоха листовка с инфо за БХС,там има подробна информация за болестите и за вероятния риск според възраст.Пише и това"може показателите да са много ниски,но бебето да е здраво." има пример ,че при 35години риска е 1:350,а на 36години 1:250.Когато ми дадоха изследването на него пише персоналният риск по възраст.Не е много,но само тава знам.  Grinning
Лек ден на всички!!!

# 95
Тук сме за да си споделяме всичко, а отношенията със семейството са част от периода в който сме!
       О,мили мами,явно не съм разбрала.Мислех си ,че в отчетни се споделят проблеми свързани с бременността.Четях ви и се чудех дали да се регистрирам при вас,но явно ако ми трябва инфо,ще го търся на друго място.Това нападение не говори за търпимост към чуждо мнение.А за семейството и проблемите мислех,че има "Клюкарник" и още един подфорум. Laughing Явно атаката към "гостите" е организирана,за това извинение,че се намесих с мнение и за ваше спокойствие едва ли ще се ми се случи втори път.  Wink
                    Леко бременеене и много положителни емоции около бремеността ви.  bouquet  bouquet  bouquet

# 96
  • offshore & overseas
Извинявай Мечо Пух, но сама си си виновна за нашето отношение. Ти ще си решиш дали да си при нас, но се държа наистина нападателно и недостойно, според мен.

А -- от двете ти изказвания ние дори не разбрахме, че си бременна... ura

Направо ще ти кажа честито! Това е голямо щастие и се радвам, че си февруарка, макар и да не желаеш да пишеш при нас...

Леко и безпроблемно бременеене и не взимай незначителните неща толкова навътре!   bouquet

# 97
Здравейте мамчета!
Аз успях да кача снимчици на два панталона за бременни. Единия коригиран, а другият- готов.Съжалявам само за едната снимка, че е наопаки, не успях да го оправя, ако някой може ще бъда благодарна, ако не- здраве да е!
А и моето коремче вече е в албумчето!
Приятна вечер ви пожелавам и до утре!

# 98
Аз пък съм кошмар за докторите и напук на медицината и с първата и сега с втората бременност си усетих бебетата в третя месец, по едно и също време  Laughing. Доктора ми понеже се познаваме добре с него се шегуваме с това, но е истина! Е, то все пак не бяха някакви ритници от сами начало, просто като,че ли някой леко и нежно те побутва с пъстче отвътре на корема, много приятно изживяване си беше. Сега си ме ритосват здраво вече, чак подскачам понякога, така се стряскам Joy, а и корема ми се движи видимо  #Crazy

# 99
Добро утро , момичета,

вчера успях да се вредя при доки - всичко е наред, но той каза, че чак към 7 месец, щял да гледа за пола  ooooh! . Нямало да ми каже нищо, докато не бил напълно сигурен  Tired. И сега ще си стоя в неведение. Иначе и той се учуди като му казах, че усещам бебето от около месец, но го обясни с тънката коремна стена,  а то направо не се спира на едно място, едвам успя докторът да му измери главичката и бедрената кост. Simple SmileSimple SmileSimple Smile Голяма гонитба падна. Честотата на сърдечната дейност е 147 удара в минута - и това било съвсем нормално... Та това е оставаме си в неведение по отношение на това дали ще се записваме да балет или на карате  newsm78 Joy Joy Joy - живот и здраве след няколко годинки Simple Smile

# 100
Добро утро мамчета Laughing
Радостче и аз като ходих при моя доктор миналия месец го питах кога ще види пола на бебчо, а той ми отговаря " Ами най-добре се вижда към 7-8 месец " , ами то още малко и ще се е родило  Wink.После моя приятелка ми каза ,че моя доктор не се славел като познавач на пола Wink, но това са бели кахъри. Живот и здраве през февруари ще стане ясно Mr. Green
Цвети ще вземем идеи от твоите панталони .Обещавам,че моя като е готов и го взема от шивачката , веднага ще го снимам Laughing

# 101
Надявам се да се виждат добре снимките, щото тъмничко беше.
А за пола- не го мислете толкова. Аз нямах търпение да разбера, но сега като му говорим с тати в ж.р., не спирам да мисля, че стават и грешки и може да не се е видяло хубаво...Та да не стане наопаки, незнам как е по- добре, защото много често се случва да се сбърка пола.

# 102
  • София
Добро утро  Sunglasses,

Днес ходих да ми взимат кръв за антитела заради Rh - и понеже нали е вземане на кръв - реших, че не трябва да закусвам. През цялото време си мислех "Айде, по-бързо да мине, че да мога да се наям"  Simple Smile. Е, оказа се, че можело и да съм закусвала ама айде  Sunglasses

# 103
Здравейте Simple Smile ей голям студ настана аз едвам издържам като е такова мрачно депресирам се неще едно че килата хвърчат нагоре второ че имам розацея точно я бях уморила и сега ми се появи пак през бремеността и циалото ми лице е в пъпки и сърбят и болят...ужас  Cry
За зодиите да се включа и аз две жени водолеи познавам и двете са отврат и много се притеснявам за бебчо кво ще стане, едната е майка ми чоека напълно лишен от организираност и ориентираност ако беше човек на изкуството да го разбереш ми то не е, другата една приятелка същата работа дано те са изключение   Praynig
иначе дядо беше водолей и беше най-прекрасния човек на света!
Вчера ходих в хиполенд на гео милев в новия мол и не можах да се въздържа купих едно боди розовко и 7 лигавничета:)) много сладки знам че е рано още ама ми стана едно хубаво като ги купих:) Но ми направи впечатление че нямаше чак толкова много неща искам голям магазин дето има всичко детско вътре влизаш и си купуваш каквото ти трябва д аима и разнообразие разбира се Wink

# 104
joya, времето ще става все по депресиращо. И на мен ми влияе много гадно, но гледам да мисля за хубави неща. Страшно се изнервям обаче като пътувам в гр.транспорт. Знам, че не мога да променя нищо, но направо откачам, вчера се прибрах толкова ядосана, че с никого не ми се говореше, мразех всички и всичко. Чудя се какво да направя за да не обръщам внимание. Вчера започнах с упражненията-йогата. Направих пърите 2 серии, но са ми малко скучни и с това дишане нещо не мога да схвана. Имам чуството, че не ги докарвам, особено със пиренеума. Ама не ми обръщайте внимание-просто си дрънкам.
А за обрива- няма ли с какво да го намажеш?

Общи условия

Активация на акаунт