Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако имам ниско кръвно налягане?
Как мога да повиша ниското си кръвно налягане?
Как да се справя с контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако имам ниско кръвно налягане?
Ако имате ниско кръвно налягане, важно е да се консултирате с лекар. Поддържането на високо кръвно налягане може да изисква увеличаване на приема на течности, намаляване на консумацията на червено вино и включване на храни като бяло пилешко месо, риба, мед със сусам в диетата. Също така е важно да наблюдавате нивата си на хемоглобин и да се консултирате с лекар за подходящи мерки.
-
Как мога да повиша ниското си кръвно налягане?
-
Как да се справя с контракциите по време на бременност?
За справяне с контракциите по време на бременност е важно да се консултирате със здравен специалист, тъй като те могат да се засилят в определен период. Вашият лекар може да препоръча приема на силни лекарства или генипрал, но е от съществено значение тези мерки да се предприемат под негово наблюдение.
-
Как да се справя с запушен нос?
-
Какви са препоръките за хранене и витамини по време на бременност?

Ще бъде добавен! 
Честита ни нова темичка! 
. Аз обаче сутрин задължително закувам и в офиса си правя кафенце с мляко и така за през деня. Взе да ми се приспива към 16ч., та незнам как ще я караме в това мрачно време.
Мен не ме пропускат за кг, кръвно и обиколка на корема.
, но те колегите вече свикнаха
Сега ще ходя и ще питам за всичко (всеки път си казвам така), записала съм си.